Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dnes jsem si koupila z tesca 2 plata vajec a divně zapáchají, když je rozklepnu, přitom mají trvanlivost do 7.srpna
..nemate některá podobnou zkušenost?
No pokud smrdi, pryc s nima. Drive se mi to taky stalo ze supermarketu a ne jednou, ale vajicka pouzivam uz od chovatele a nestalo se mi to sakra dlouho(mozna vubec, ale nejsem si na 100% jista)A to kolikrat ani nevim, jak dlouho je doma mam.
Já mám zkušenost z kauflandu, vajíčka smrděla po celém baráku a když jsem koukla na trvanlivost byla prošlá. S učtenkou jsem je šla vrátit, měla jsem celé plato.
Je to takový divný smrad, zkažené vejce smrdí jinak…čuchala jsem asi tak moc, že už sem pak nevěděla jestli si to vsugerovávám nebo opravdu smrdí ale taky si myslím že vejce nemají být cítit vůbec…to mám teda vztek, na zítra jsem měla mít hotový dort k přítelovo narozeninám
a budu mít hotový asi prd
,to tesco stojí vůbec celí za houby tu zeleninu by tam měl vidět potravinový inspektor
![]()
@-Sára tyhle mají být právě čerstvá, proto mi to přijde divné
![]()
@llinka píše:
Je to takový divný smrad, zkažené vejce smrdí jinak…čuchala jsem asi tak moc, že už sem pak nevěděla jestli si to vsugerovávám nebo opravdu smrdí ale taky si myslím že vejce nemají být cítit vůbec…to mám teda vztek, na zítra jsem měla mít hotový dort k přítelovo narozenináma budu mít hotový asi prd
,to tesco stojí vůbec celí za houby tu zeleninu by tam měl vidět potravinový inspektor
![]()
no ja tesco nesnasim. Hlavne ovoce a zelenina bida. Celkove mi nesedi a to u nas mame opravdu velke, nonstop.
@llinka ty jo než riskovat salmonelu, bych to fakt radši vrátila nebo snad i vyhodila. A nemáš možnost koupit vejce ještě někde jinde? Nebo bych zpunktovala všechny sousedky v okolí, ať udělají vejcovou sbírku (sranda)
![]()
@wildcherry jo jo, ovoce a zeleninu bych nechtěla ani kdyby jí tam rozdávali zadarmo
třeba sušený papriky tam mají za 80 Kč a to jsou ještě po slevě
![]()
Nevíte jestli se ta salmonela nebo ty bakterie pečením zničí?
neptám s teda že bych ty vajíčka chtěla použít ale ze zajímavosti
@llinka Ano, dostatečnou tepelnou úpravou se salmonela zničí. Málo je třeba když by sis dělala vajíčko,,na měkko´´