Zapáchám rybinou. Je to infekce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.5.12 15:24

děkuji za odpovědi, tak já se teda objednám na gynekologii a zeptám se ho jestli nemohu mít trichomonádovou infekci, ale četla jsem o tom na netu a žádným výtokem netrpím. Mšla jsme před nedávnem asi nějakej zánět měla jsem pálení a výtok takovej nažlutlej a hustej a tvarohovej. Ale to přešlo, když jsem používala na to krémy.

Mám gynekologa muže . Budu se cítit hrozně, když příjdu za gynekologem a řeknu mu, že jdu za ním s problémem, že jsem při pohlavním styku zjistila, že moje sekrety zapáchají po rybině. Ježiši já se hanbou propadnu :-( neexistuje nějaká domácí léčba??

• Citovat
  • Upravit
755
16.5.12 15:28

Mě se taky stalo něco podobného, cítila jsem rybinu, vygooglila jsem, že se může jednat o nějakou infekci a chystala jsem se k doktorovi, ale pak to přešlo samo - spláchla to menstruace :) pak už bylo dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.12 15:48

taky raději anonymně :oops: po ATB jsem nejspíš dostala kvasinkový zánět (tvarohový výtok + svědění). V lékárně jsem si na to koupila nějaký mazání a vag. tablety + výplach rosalginem. všechny příznaky kvasinek odezněly a po pár dnech jsem ze sebe cítila rybinu. hnus!! Tak jsem zas zkusila rosalgin a mezi tím se objednala na gyndu. Ten mi řekl, že tam nic nevidí (neměla jsem ani výtok) a nakonec z výtěru vylezla trichomonádová infekce (je to nějaký prvok). Tak jsme s manželem vyfasovali entizol a clotrimazol na mazání. Používáme kondom, ale dá se to přenést prý i orálem. Takže být tebou, tak se na gyndu objednám ;) ani mi nebylo tak trapné říct to doktorovi, jako pak manželovi.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
369
16.5.12 15:53

Nejsou to kvasinky, je to Anaerobní vaginitis ( koukni na Google ) nebo ta Trichomonáda. Není to zánět v právem slova smyslu, jen nerovnováha mikroflóry tam dole. Na gyndě Ti napíšou Entizol nebo Dalacin a rychle to zmizí, ale většinou se to i rychle vrátí :roll: Dobrý je si v lékárně koupit Fermalac a zavádět těch 10 dní za sebou- vytvoří to uvnitř tu správnou rovnováhu mezi bakteriemi a zápach většinou zmizí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
16.5.12 16:42
@Anonymní píše:
děkuji za odpovědi, tak já se teda objednám na gynekologii a zeptám se ho jestli nemohu mít trichomonádovou infekci, ale četla jsem o tom na netu a žádným výtokem netrpím. Mšla jsme před nedávnem asi nějakej zánět měla jsem pálení a výtok takovej nažlutlej a hustej a tvarohovej. Ale to přešlo, když jsem používala na to krémy.Mám gynekologa muže . Budu se cítit hrozně, když příjdu za gynekologem a řeknu mu, že jdu za ním s problémem, že jsem při pohlavním styku zjistila, že moje sekrety zapáchají po rybině. Ježiši já se hanbou propadnu :-( neexistuje nějaká domácí léčba??

prosím tě na nějákou domácí léčbu se vys.r !!! Pan doktor je tu odtoho aby ti pomohl a myslím že nejsi první ani poslední tak hlavu vzhůru a maž za ním :) on ti na to neco dá a bude vše ok .myslím to v dobrém , myslím žže je lepší jednou příjt za doktorem s takovim problémem než třeba ,,zapáchat partnerovy" ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
16.5.12 17:22

už bylo řečeno co to asi bbude… ale…
gyndař je tu od toho aby jsi za ním s takovým problémem došla…proto je to gyndař. nemusíš se propadat hanbou,on je zvyklý na to že si tam ženský nechodí jen pro recept na antiko ;) a věř tomu že nějaká infekce je minimum s čím se tam potkává tak buď v klidu. Normálně mu to popiš,něco ti napíše a ty budeš mít po problému. A jestli ti vadí že se máš chlapovi svěřit s takovou intimintou tak ho změň a najdi si ženskou-gyndařku. Třeba se pak budeš cítit u ní líp. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.12 08:10

Ahoj,
já mám Trichomonádu a nemůžu se jí ani zbavit.Mudra mě už předepsala Dalacin,nezabral,pak Entizol tablety zaváděcí i polykací i pro manžela na 10 dní a pořád ji mám.Máte s tím některá také potíže?Jak se to léčí dál když nic nezabírá??Už jsem zoufalá,už tak mě dalo práci přesvědčit lékařku ať mě udělá pořádné yvyšetření že mám zapáchající výtok,ona mě pořád léčila nějakýma globulema a že výtok má někdo pořád a nedá se s tím nic dělat a nakonec mě vyšla ta trichomonáda :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.12 08:41

A našla jsem si toto a přesně to na mě sedí,léčila mě na vše možné,ale nic z toho mě nebylo :cert:

Ženy chodí roky !! s výtoky, které jsou léčeny jako kandidózy. Kandidy jsou však jen ,,náletem“ na primárně infikované sliznici. Prvokovou nákazu gynekologové odmítají jako nepravděpodobnou.

Neléčené trichomonády uniknou do krevního řečiště, po letech se pomalu propracovávají do mozku, přes míchu. Dokud jsou jen na míše, jsou jen mírné třasy. Jak už jsou v mozku, je to vážnější. Proto tolik parkinsoniků, budou přibývat. Gynekologové potřebují doškolit. Názor, že bičíkovci jsou v populaci vyhubeni, je mylný a má tragické důsledky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.12 18:15

@PetiteFillette jojo souhlas, presne toto povi google a gyndr

• Citovat
  • Upravit
12
30.11.15 03:21

Mý myšlenky a činy jsou nasáklý rybynou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 20:38

Zrovna řeším to samé.
Mám přítele 3 měsíce a řekla bych, že nikdy předtím jsem toto neměla… Zapáchám rybinou od prvního dne po sexu a ještě zhruba 3 dny potom… Žádný výtok, ani svědění!!!
Myslela jsem si, že prostě asi zapáchá sperma v pochvě, které samozřejmě nejde všechno vymýt :roll:
Ale hanbou bych se propadla, kdybych měla mít sex třeba druhý den a přítel to měl cítit :-( Nějaké rady??

• Citovat
  • Upravit
9023
9.11.16 21:05

Výplach rosalginem nebo něčím podobným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
9.11.16 21:08
@Anonymní píše:
Zrovna řeším to samé.
Mám přítele 3 měsíce a řekla bych, že nikdy předtím jsem toto neměla… Zapáchám rybinou od prvního dne po sexu a ještě zhruba 3 dny potom… Žádný výtok, ani svědění!!!
Myslela jsem si, že prostě asi zapáchá sperma v pochvě, které samozřejmě nejde všechno vymýt :roll:
Ale hanbou bych se propadla, kdybych měla mít sex třeba druhý den a přítel to měl cítit :-( Nějaké rady??

Tak rad je viz. vyse habadej ne?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
9.11.16 21:50

Příspěvek upraven 04.02.17 v 11:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
9.11.16 22:06

Tak moje vlastni vune dole rybinu nepripomina, ale vim, ze penis partnera muze trochu zavanet rybinou, hlavne pokud mel den predtim ejakulaci. Tenhle smradecek asociuju se spermatem.

Manzel zcela urcite zadnou pohlavni nemoci netrpi, to by ji totiz musel chytnout ode mne a ja jsem cista jako lilie. Nebude to sperma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí