Postinor - týdenní špinění a teď svědění

Anonymní
15.5.12 06:01

Postinor - týdenní špinění a teď svědění

Ahoj holky, už jsem zoufalá, předminulou neděli jsem si brala postinor 2, nějak jsme to nevychytali, pak nastala MS - obvykle 2-3dny, teď prakticky týdenní špinění,občas trošku silnější, ale od cca středy - čtvrtku se k tomu přidalo šílené svědění, jen venkovních orgánů, je to docela šílený, nepříjemný. Na gyndu jdu až v pondělí, dřív mě nebyla schopna objednat. Zažila jste to některá prosím? A je na to nějaká pomoc? Sprchuju se několikrát denně, protože jinak bych to už nevydržela vůbec. Díky za každou radu, jestli nějaká je

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7907
15.5.12 07:17

Ne nikdy jsem ten hnus nepozřela.Ale vypadá to klasicky na kvasinky.Kup si něco v lékárně,třeba se ti uleví než pujdeš k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.12 07:31

@Petra2829 a máš prosím něco vyzkoušeného? Co zabírá?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.12 07:52

Také bych to viděla na kvasinkovou infekci.Takže máš na výběr- Canesten, clotrimazol AL, Fungicidin(ten je ale hodně mastný a není vhodné kombinovat s vag. tabletami). Pokud to doprovází výtok(bílý, hrudkovitý tvarohovitý) je vhodné volit i vaginální tablety- Canesten, Candibene, gyno pevaryl(dělá se i v kombinaci s krémem), příp. vag. krém Jenamazol. Toť vše , co je volně prodejné Byla bych pro Clotrimazol AL, candibene 200, dobrý poměr cena výkon:)

• Citovat
  • Upravit
mmonica
15.5.12 08:22

Postinor Ti narusil rovnovahu kvasinek,takze probiotika,nic sladkeho,nic kde jsou kvasnice,ryzi jenom celozrnou,mouku taky celozrnou a ce3lkove sacharidy omezit
a i nejake vaginalni probiotika bych dala

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
15.5.12 08:24

Já myslím, že to s tím postinorem nesouvisí, zřejmě si chytla kvasinky nebo tak něco. Pokud tě to hodně svědí a nevydržíš to, zkus některý volně prodejný lék - vlastně ani to nemusím psát, anonymní to zvládla za mě ty názvy. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.12 08:26

Holky díky, dám si bacha na jídlo a něco koupím, jestli to souvisí nebo ne to nevím, ale přišlo to hned po něm. No snad se toho brzo zbavím, díky všem

• Citovat
  • Upravit
7907
15.5.12 08:27
@Anonymní píše:
@Petra2829 a máš prosím něco vyzkoušeného? Co zabírá?

Je toho více na trhu.Já většinou jdu k dr mám to bez obědnání.Ale gyno pevaril či jak se to píše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí