Zápal plic - 3,5roku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
327
6.3.12 13:03

zápal plic - 3,5roku

zdravím mamči..tak náš Matěj (3,5r) má od minulého týdne zápal plic. Dneska jsem šla k doktrovi na kontrolu natěšená,že bude mít Matýsek lepší výsledky a prdlajs. Spíš to vypadá na nemocnici :,( :,( :,( a navíc začal mít i střevní potíže tak dostal probiotika a hlídá se ještě tohle. Čeká nás rtg a další testy tak uvidíme. Sice je bez teplot ale je takový ,,nemastný neslaný" a to normál je to velmi aktivní kvítko. A do toho je pro něj nepředstavitelné být neustále v postýlce a zabalený. To má ještě 16ti měsíčního brášku a taky kvítko :) a navíc pan doktor strašil,že to lidi hrozně podceňují ale to tělíčko se z toho hrozně dlouho vzpamatovává takže se asi ani nedostane do školky. No je mi ho moc líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
6.3.12 13:08

Chuděrka :( tak aby Vám bylo co nejdříve dobře :hug: :hug: :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
6.3.12 13:09

děkujeme mc :andel:

werunkaw123 píše:
Chuděrka :( tak aby Vám bylo co nejdříve dobře :hug: :hug: :hug: :hug: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.12 13:11

Strašně je mi malého líto.Já sama měla zápal plic(spadla sem při bruslení do vody a bála se to doma říci tak sem v zimě běžela ke kamarádce se převlíct. a i když už mi bylo cca 12 let nikdy mi nebylo huř než při zápalu plic,tak vim že je to opravdu strašný.Držte se a at je malej brzo o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
6.3.12 13:14

já ho měla také ale už si vůbec nevybavuju jak to probíhalo. Navíc poslední týden je u nás fakt nádherně, k Vánocům dostal kolo po týdnu už na něm uměl jezdit úplně bravurně a ted pořád vzdychá,že chce na kolo a ven a hrát si…

Kamča.dalmatinka píše:
Strašně je mi malého líto.Já sama měla zápal plic(spadla sem při bruslení do vody a bála se to doma říci tak sem v zimě běžela ke kamarádce se převlíct. a i když už mi bylo cca 12 let nikdy mi nebylo huř než při zápalu plic,tak vim že je to opravdu strašný.Držte se a at je malej brzo o.k.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.3.12 20:10

Zápal plic

Dobrý večer, malá má od minulé soboty podle paní doktorky zápal plic. Vysoké teploty 39 až do středy, pak už byla lepší, ale pořád má ještě večer teplotu kolem 38 C, přes den je lepší, ale dlouho nevydrží a stále polehává. Samozřejmě jsme na ATB. Nemáte někdo zkušenosti, zda tato domáci léčba s teplotami trvá tak dlouho? Nebo to vypadá na hospitalizaci v nemocnici? Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
1.4.12 10:20
Dobrý den,
nám nemocnicí vyhrožovali také, naštěstí jsme nemuseli. Ale doma jsme necelé dva měsíce, zítra poprvé do školky.
Záleží jaký bude kontrolní snímek z RTG,každopádně je potřeba pořád ležet, neunavit se…je to teda náročné ale dá se to zvládnout.
@klvama píše:
Dobrý večer, malá má od minulé soboty podle paní doktorky zápal plic. Vysoké teploty 39 až do středy, pak už byla lepší, ale pořád má ještě večer teplotu kolem 38 C, přes den je lepší, ale dlouho nevydrží a stále polehává. Samozřejmě jsme na ATB. Nemáte někdo zkušenosti, zda tato domáci léčba s teplotami trvá tak dlouho? Nebo to vypadá na hospitalizaci v nemocnici? Děkuji za radu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DenisaSvecova
3.11.12 12:19

Dobrý den, prosím o radu, mám už 4-5 týden dráždivý kašel, nejvíc mě ty záchvaty kašle chytají v noci. Šla jsem k doktorce po 2 týdnu, dala mi obyčejný prášky před spaním na dráždivý kašel, dávila jsem se po tom snad ještě víc. Po dalším týdnu mi dala antibiotika na zánět. Což nepomohlo. Další týden mě poslechla více a řekla, že mám začínající zápal plic a že jí to mrzí. Nasadila mi antibiotika jiný, trošku silnější, nasadila mi je v úterý dnes je sobota a stále se to nelepší, včera sem vysadila nějaký užívání k tomu Prospan na vykašlávání tak byla noc klidnější. Ale dnes ráno zase, nevím co s tím už, celkem nepřijemný trvá to tak dlouho.. a nic nezabírá. Myslíte že mě v úterý co jdu na kontrolu nasadí další antibiotika nebo mě pošle do nemocnice?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA