Zápis do mateřinky

718
2.4.14 17:43

Zápis do mateřinky

Dnes jsem byla na zápisu do školky pro svého 3letého syna a do ted mi neni jasný, na co v jedný nejmenovaný školce potřebujou abych měla doklad o trvalým pobytu dítěte, ten je snad vždy stejný jako mají rodiče, né? V první školce s tím nebyl problém, v druhé ano, nechápu to. Prý mám přinést zítra potvrzení z magistrátu a nebo papír o tom že za syna platím komunální odpad a tam je prý jeho trvalá adresa, no a když jsem se zeptala jestli by nestačil pas tak tam prý není, což si myslím že v pase trvalá adresa je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.4.14 17:46

@misacek00 TP není jasné - dítě nemusí mít stejné jako rodič. A pas samože nestačí, když chtějí doklad z magistrátu, tak ho chtějí. Doložit tp teoreticky můžeš platbou za odpady :think: pokud Ti tedy chodí pro dítě na složenku - nebo platíš hotově a na dokladu je TP dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.4.14 17:46

@misacek00 v pasu adresa není… ty ji tam snad máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
2.4.14 17:47

V pase adresa není.
a doklad asi potřebují, že do školky chtějí vzít přednostně místní děti. U nás na to stačila moje občanka… kdo to neměl, tak jim stačila třeba nájemní smlouva, že bydlí v místě školky… v zásadě je asi i dítě hlášené na obecním úřadě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.4.14 17:49

No to koukám, u nás stačí občanka rodiče. Požadovat to asi můžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.4.14 17:50

U nás nechtěli vidět ani mojí občanku, věřili tomu, co jsem napsala.
Nemáš klukovu občanku?

• Citovat
  • Upravit
8112
2.4.14 18:01

U nás chtějí bud potvrzení z městské části nebo občanský průkaz dítěte. A v pase adresa není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
2.4.14 18:05

@misacek00
V pase adresa neni. Tak jim to potvrzeni dones, ne? Mmch, co pritel, hnulo se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.4.14 18:07
@BellinkaX píše:
@misacek00
V pase adresa neni. Tak jim to potvrzeni dones, ne? Mmch, co pritel, hnulo se to?

Jo taky praskám zvědavostí, ale ovládla jsem se. Jsem ráda, že ty ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
2.4.14 18:18

Můj syn má ted jiné TB než my, právě kvůli školce, nicméně potvrzení jsme nosit nemuseli, školka si to zjistí na obci.. Ale my jsme malá vesnice a školka je obecní.. Takže mi to přijde jako pochopitelný požadavek, když chtějí přednostně vzít místní děti.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
2.4.14 18:22

@Sibyla0
:oops: bylo to silnejsi nez ja… :oops:
Ale pochybuju, ze misacek odpovi, ani bych se nedivila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
2.4.14 18:25
@BellinkaX píše:
@misacek00
V pase adresa neni. Tak jim to potvrzeni dones, ne? Mmch, co pritel, hnulo se to?

Jo zítra to tam donesu, jdu stejně ještě do jedné školky, dneska jsem to nestila, stála jsem pomalu 3 hodiny ve frontě. Něco snad najdu od toho komunálního odpadu.Co by se mělo hnout? Jako s těma penězma? tak ted mu odblokovali účty a čeká se až mu zruší firmu a pak teprve bude moct libovolně nakládat s penězma, ted ho tedy podporuje rodina, zaměstnání sice má, už mu prý dali i smlouvu dneska, ale furt nemá z toho peníze, chodí mu totiž na ten účet ke kterýmu nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.4.14 18:38

@misacek00 a proč si nenechá ty peníze posílat jinam než na zablokovaný účet? Myslím, že ti zase kecá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
2.4.14 18:44

Náš syn má TP u mojí máti, právě kvůli školce (u nás jeslím). U nás na vsi, kam jsme se přestěhovali, nic takového není.. A bylo mi v jeslích řečeno, že berou přednostně děti s místním TP, protože na jiné nedostávají dotaci. Tak jestli to u školky nebude podobně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
2.4.14 18:44
@Regina Hero píše:
@misacek00 a proč si nenechá ty peníze posílat jinam než na zablokovaný účet? Myslím, že ti zase kecá…

už to dal na muj, ale pozdě, přijde tam až další výplata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin