Zápis do MŠ s babičkou

6323
27.3.15 08:25

zápis do MŠ s babičkou

Zdravím holky, včera jsem se dozvěděla že zápis do MŠ u nás bude probíhat zrovna v termínu kdy s manželem nebudeme přítomní. Chci se zeptat, zda může k zápisu vzít naši dceru někdo jiný? Třeba babička? Ono vlastně o nic nejde. Malá měla v únoru teprve 2 roky a do práce nenastupuju v květnu mám termín porodu, takže ani moc nečekám, že by byla dcera přijata, ale chtěla jsem to aspoň zkusit, aby jsme věděli jak to probíhá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
999
27.3.15 08:31

Ja myslim ze jo…max.ji napis plnou moc…a kopii obcanky, na overeni bydliste a rodny list…u nas nechteli videt dite, pouze tyto doklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
27.3.15 08:33

Pokud budeš mít vyplněnou a podepsanou přihlášku, tak bych v tom problém neviděla. Hádám, že bude záležet spíš na rozpoložení paní ředitelky. Já byla u zápisu tento týden a malou mi šoupli do třídy na hraní, což bylo fajn, já jsem si vystála frontu, předala papír, podepsala, že znám své registrační číslo a šla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.3.15 09:00

A oni chtějí vidět dítě? V MŠ není potřeba, pokud tedy ta konkrétní školka to nevyžaduje. My taky nebyli v termínu zápisu a vše vyřídila babička, ale nejdřív jsem si to obvolala. Akorát lékařské potvrzení bych si opatřila dopředu na přihlášku, je-li třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
27.3.15 09:10

Holky díky moc, určitě se v tý školce ještě poptám. abych měla vše co je k tomu potřeba. buď to výjde nebo to nevýjde. jiná možnost není. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin