MŠ Ohradní nebo MŠ Přímětická

4
26.3.15 20:52

Praha 4 - MŠ Ohradní nebo MŠ Přímětická

Ahoj, máte nějaké zkušenosti s MŠ Ohradní nebo MŠ Přímětická v Michli? Předem děkuji za jakoukoli zpětnou vazbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
186
26.3.15 21:59

Syn chodí do Ohradní, je tam víc než spokojenej, mě je to tam taky velmi sympatické. Potřebuješ vědět něco konkrétního? Ohradní má slušné stránky, koukni na MŠ Zahrádka. S druhou školkou zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.3.15 22:34

Děkuji moc za informaci, už jsem se podívala na stránky, líbily se mi.
Včera od nich vzala přihlášku a po tom co jsi mi řekla, tak ho asi přihlásím do Ohradní.
A nevěděla bys náhodou která skupina je dobrá pro předškoláky? V současné době mají 2 (mravenci a rybičky), a mě informovali, kvůli většímu počtu děti předškolního věku, budou mít 3 skupiny předškoláků v září. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.3.15 22:52

Tak to ani nevím, že mají být tři. Můj právě končí rybičky a půjde do mravenců, tam už jsou čistě děti, co jdou další rok stopro do školy, mají třídu naproti v ZŠ Ohradní a mají trochu jiný program, pokud vím. Takže asi záleží, kdy má jít do školy. V rybičkách letos začali s aj a já jenom zírám, co kluk za tu dobu umí.
Jinak mají jeden den kroužkový, děti můžou chodit na dva - keramika, flétna, cvičení, tanečky, fotosvět, což je v rámci školky, pak ještě extra se platí fotbal nebo míčové hry, podle toho, na co mají trenéra asi :)
Takže za mě velká spokojenost a malej je tam moc rád. Předpokládám, že třetí skupina předškoláků budou asi koťata, pokud to tak udělají, letos měli zase 2 třídy těch nejmladších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.3.15 07:18

Děkuji moc za podrobnější informace!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin