Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, máte nějaké zkušenosti s MŠ Ohradní nebo MŠ Přímětická v Michli? Předem děkuji za jakoukoli zpětnou vazbu.
Syn chodí do Ohradní, je tam víc než spokojenej, mě je to tam taky velmi sympatické. Potřebuješ vědět něco konkrétního? Ohradní má slušné stránky, koukni na MŠ Zahrádka. S druhou školkou zkušenost nemám.
Děkuji moc za informaci, už jsem se podívala na stránky, líbily se mi.
Včera od nich vzala přihlášku a po tom co jsi mi řekla, tak ho asi přihlásím do Ohradní.
A nevěděla bys náhodou která skupina je dobrá pro předškoláky? V současné době mají 2 (mravenci a rybičky), a mě informovali, kvůli většímu počtu děti předškolního věku, budou mít 3 skupiny předškoláků v září. Díky.
Tak to ani nevím, že mají být tři. Můj právě končí rybičky a půjde do mravenců, tam už jsou čistě děti, co jdou další rok stopro do školy, mají třídu naproti v ZŠ Ohradní a mají trochu jiný program, pokud vím. Takže asi záleží, kdy má jít do školy. V rybičkách letos začali s aj a já jenom zírám, co kluk za tu dobu umí.
Jinak mají jeden den kroužkový, děti můžou chodit na dva - keramika, flétna, cvičení, tanečky, fotosvět, což je v rámci školky, pak ještě extra se platí fotbal nebo míčové hry, podle toho, na co mají trenéra asi ![]()
Takže za mě velká spokojenost a malej je tam moc rád. Předpokládám, že třetí skupina předškoláků budou asi koťata, pokud to tak udělají, letos měli zase 2 třídy těch nejmladších.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.