Zápis do mateřské školky a moře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.2.25 22:07

Zápis do mš X moře

Asi to není úplně objevný doraz, ale letos má moje dítě jít do školky a teď jsem zjistila, že zápis je 6.5. Blbě je, že jsem vyhrála dovolenou u moře pro celou rodinu s nástupem na ubytování 5.5. Také se jaksi o den míjíme. Teď jsem nas :cert:
Zkoušel někdo poprosit o zápis do mš v jiném termínu, pls? :nevim:

Anonyma jsem zaškrtla, protože nikdo neví, že jsem vyhrála, ale znají můj profil. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10651
24.2.25 22:10

Domluv se s ředitelkou. Přihlášku můžeš poslat dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
24.2.25 22:14

Presne, domluvila bych se. Zadne moje dite tam osobne nebylo, neni to jak do skoly. Kde o doneseni papiru. K tomu muzes dat i plnou moc babicce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
24.2.25 22:14

U nas byla moznost poslat datovkou, tak by snad meli jit i elektronicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
24.2.25 22:18

Nemáte náhradní termín? U nás státní MŠ ho má vždy.
U soukromé bych si domluvila termín jindy (asi tedy dříve).
Je tedy fakt, že u nás nevyžadují přítomnost dítěte. V podstatě by asi šla i plná moc pro někoho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.25 22:27

Jako jo, zkusím se ještě poptat na té mš, ale v těch jejich pokynech o tom není ani slovo. :cert: Jen vyjmenované papíry a že je potřeba občanka rodiče kvůli ztotožnění…

• Citovat
  • Upravit
5098
24.2.25 22:29

To je zvlastni, u nas to probihalo elektronicky a urcite by to melo jit i datovkou, ne? Proc bys tam musela osobne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20836
25.2.25 05:24
@Anonymní píše: Více

Tak jasný, že o tom tam není ani slovo. Kdyby to tam napsali, tak si z toho rodiče udělají holubník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
25.2.25 07:17
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

k zápisu se dítě nemusí dostavit osobně, de jen o doručení určitých listin a potvrzení = domluv se s vedením školky, že ty papíry odevzdáš několik dní dříve. :nevim:

Příspěvek upraven 25.02.25 v 09:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24577
25.2.25 07:19
@chs.jasmin píše: Více

Omyl.

Příspěvek upraven 25.02.25 v 07:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
25.2.25 07:22

@Zmatka U nás zase se nosí papírově. Bude to asi jak která obec / město.

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
25.2.25 07:23

@chs.jasmin U nás nemuselo. Měli jsme to i v pokynech, že účast nemusí být. Zase to ale nešlo elektronicky, ale byly 2 termíny pro podání.
Asi záleží na zřizovateli jak to má.
Je možné, že někde ty děti chtějí.

• Citovat
  • Upravit
24577
25.2.25 07:25
@Snopy123 píše: Více

Ona psala nemusí. Taky jsem to ale původně četla musí, když jí tam chybí písmeno. Bylo by fajn, kdyby to lidi po sobě četli, než to odešlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
25.2.25 07:26

U nás měla ředitelka k dispozici papíry od města s dětmi s TB, které by měly v ten rok nastoupit/ dostavit se k zápisu a jen si to odškrtávala :)

• Citovat
  • Upravit
16923
25.2.25 09:24
@Snopy123 píše: Více

Mě vypadlo písmenko a z „nemusí“ vzniklo slovo „emusí“ které zavádělo :oops: :lol: myslela jsem, že nemusí být dítě osobně přítomno. Mám dokonce pocit, že je to tak ze zákona.
Dítě při zápisu do první třídy by mělo projít zápisem kvůli posouzení zralosti a učitelky k němu sípí poznámky, jako třeba „špatná výslovnost“ apod. at ví jak sestavit třídy a jak s dětmi dále pracovat.
Omlouvám se, text jsem upravila. Nevšimla jsem si toho, jak jsem rychle psala a do toho mám doma zedníky, tak jsem na půl ucha zda na mě nevolají :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin