Zápis do porodnice Neratovice
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zápis do porodnice Neratovice
Ahoj děvčata, chci se zeptat na zápis do porodnice v Neratovicích. Je to ve 4. patře jako je přímo porodnice nebo někde v přízemí? byli jsme třeba na zápisu v Jablonci a tam to mají hned u informací. Děkuji za odpovědi:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Salayka píše:
Ahoj děvčata, chci se zeptat na zápis do porodnice v Neratovicích. Je to ve 4. patře jako je přímo porodnice nebo někde v přízemí? byli jsme třeba na zápisu v Jablonci a tam to mají hned u informací. Děkuji za odpovědi:-)
Ahoj, tam jsem rodila A chodíš tam na gyndu? Musíš tam chodin na
gyndu od 36tt, zápis byl na 4p, přímo v porodnici, alespoň to
tak bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ne na gyndu chodím zatím ke své a jelikož jsem z Liberce a mám to z ruky, tak uvidím s prohlídkami, ale zatím si mě vyšetřuje moje gyndařka v Liberci, ale uvidíme jak dlouho…super děkuji, zítra se tam jedem zapsat…a byla jsi spokojená v Nera? Co jsem četla, tak si mnoho maminek chválí, já tam jedu hlavně, abych mohla porodit se svou porodní asistentkou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Salayka píše:
Ne na gyndu chodím zatím ke své a jelikož jsem z Liberce a mám to z ruky, tak uvidím s prohlídkami, ale zatím si mě vyšetřuje moje gyndařka v Liberci, ale uvidíme jak dlouho…super děkuji, zítra se tam jedem zapsat…a byla jsi spokojená v Nera? Co jsem četla, tak si mnoho maminek chválí, já tam jedu hlavně, abych mohla porodit se svou porodní asistentkou…
S porodnicí ano, s primářkou,,csicaiovou" bo jak se to píše ne, ani nevím o nikom, kdo by byl. Nesoucitná, nadutá a vyžívající se v trápení druhých. Snad už tam není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Prý je tam primář, tak uvidíme, děkuji za odpověď:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Je to dobrý nápad??:)
Ahoj holky moje,
co myslíte, pokud bysme měli štěstí a tento nebo další měsíc bych
otěhotněla, napadlo mě, že bych to příteli zatloukla a 1. května mu dala
tehotensky test jako dárek k narozeninám…pokud to ovšem vydržím
nevykecat:mrgreen: tak co, je to dobrej nápad?? myslím pozitivně a věřím, že se nám snad
brzy postesti…
Příspěvek upraven 27.03.17 v 20:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja se registrovala po telefonu, bez problemu . Chodit jsem tam zacala az ve 36tt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, uplně v pohodě:-Dnáhodou myslim, že nápad je to skvělý a Tvé pozitivní myšlení velmi podporuji, držim pěsti at se poštěstí a věřím, že ano:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No mě si tam pozvali a rovnou mě chtěli dát do poradny, abych šla na kontrolu, jelikož jsem v 36 tt, ale přijde mi to zbytečné, když je ochotná mě stále vyšetřovat moje gyndařka a oni s tím souhlasili, ať se přijedu pouze zapsat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Salayka píše:
Ahoj, uplně v pohodě:-Dnáhodou myslim, že nápad je to skvělý a Tvé pozitivní myšlení velmi podporuji, držim pěsti at se poštěstí a věřím, že ano:-)
Moc děkuju snad jo!
…jinak v Neratovicich jsem rodila v létě
2015, ale bohuzel si uz nepamatuji jak to bylo…a na gyndu jsem chodila do
TurnovaTurnov, můj doktor do almedy jednou týdně dojíždí pracovat, takže
az ke konci tehu jsem chodila tam, na vic si bohužel nevzpomenu, hlava děravá
a za me bezva porodnice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já u nich rodila dřív, než jsem se stihla zapsat Nijak jim to nevadilo, byl to srpen 2014, byl
tam tehdy kompletně ženský personál (aspoň já za těch 5 dnů na chlapa
nenarazila) a všechny ty ženy byly naprosto skvělé! Nedávno jsem koukala na
web, že jsou tam i lékaři-muži, tak snad tu nádhernou atmosféru, kterou
jsem tam zažila, neporušili, chystám se tam v srpnu rodit znovu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No v Nera bych se jen trosku bala toho, ze je to mala porodnice a muzou mit
stopstav. A jestli pojedete z Liberce… Jinak za me porodnice bezva, ja mela kliku na
samy prijemny lidi. Rodila jsem tam pred 7mesici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@stelamal píše:.. tak stačí předem zavolat, ne? Já teda volala, když jsme vyráželi, a to nám cesta trvá asi 20 minut
No v Nera bych se jen trosku bala toho, ze je to mala porodnice a muzou mit stopstav. A jestli pojedete z Liberce…Jinak za me porodnice bezva, ja mela kliku na samy prijemny lidi. Rodila jsem tam pred 7mesici.

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já když rodila byli jsme dve na pokoji a v celé porodnici skoro ani
noha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Porodnice okr. Ústí nad Orlicí
- Školka a zápis v téhle době - prosím o radu
- Porodnice Ostrava-Vítkovice. Aktuální zkušenosti??
- Jakou vybrat porodnici? Tábor nebo Jindřichův Hradec?
- Porodnice a PES5
- Erární, nebo vlastní oblečení pro miminko,porodnice Cheb
- Porodnice Vyškov - zkušenosti 2020
- Co si sbalit do porodnice, vaše zkušenosti