Zápisy do ZŠ, kdy výsledky?

Anonymní
16.4.19 18:57

Zápisy do ZŠ, kdy výsledky?

Ahoj, moje dítě letos nastoupí do první třídy a hlásili jsme se na nespádovou školu, jsem tudíž dost nervózní jak to dopadne. Vůbec nám neřekli kdy tak můžeme očekávat výsledky. Nevíte zhruba za jak dlouho po zápise jste vy věděli, že vaše dítě bylo přijato? :-) Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
741
16.4.19 19:31

To je škola od školy, nejlépe, když si zavolas do příslušné školy, kdy budou zveřejňovat výsledky zápisu. Třeba u nás budou výsledky tři týdny po zápisu, známa věděla do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
16.4.19 19:35

Já už to vím od včerejška. Podívala bych se na stránky školy nebo bych tam zavolala.

• Citovat
  • Upravit
65326
16.4.19 19:37

Škola od školy…u nás to bylo už den po zápisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
16.4.19 19:54

To je různě, my jsme si rozhodnutí o přijetí nesli rovnou od zápisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
16.4.19 20:26

U nás v jedné škole asi za tři dny, ve druhé snad za tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
16.4.19 23:36
@Anonymní píše:
Ahoj, moje dítě letos nastoupí do první třídy a hlásili jsme se na nespádovou školu, jsem tudíž dost nervózní jak to dopadne. Vůbec nám neřekli kdy tak můžeme očekávat výsledky. Nevíte zhruba za jak dlouho po zápise jste vy věděli, že vaše dítě bylo přijato? :-) Díky

My víme už asi týden. Je to škola od Školy. Melo by to být i na jejich www, kdy vysledky budou.Nebo zavolej do školy a zeptej se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3213
17.4.19 16:08

Taky jdeme na nespadovou, zápis máme příští úterý, tak doufám, že to bude do pátku, manžel má narozeniny, tak bychom to oslavili najednou, když se tedy zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
17.4.19 19:34

My jsme z Brna a pisi do 30ti dnu od zápisu. Někteří uz vysledky mají a jine skoly si těch 30dnu opravdu nechavají. Zalezi škola od skoly no…
My taky cekame, myslim ze drive jak kolem 29 4 to nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati