Zaplacení poplatku na VŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Podmínky pro vrácení nebo nevrácení poplatku byste měla najít ve smlouvě se školou nebo případně ve veřejných podmínkách, které by měla VŠ mít k dispozici a se kterými jste se měla seznámit ještě před podáním přihlášky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte někdo jak to chodí, kdyz jsem zaplatila vstupní poplatek na soukromou VŠ pro 1.rocnik minulý týden a ted jsem se dozvěděla, že nemohu nastoupit z důvodu zdravotních problémů. V budoucnu bych tam ale chtela nastoupit až budu moct. Zítra tam budu volat, nicméně jsem se chtěla poptat i tady. Zda je šance, aby mi to vrátili? Děkuji
A tohle chce študovat vysokou školu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smlouva, základ soukromé školy
Musíte mít k dispozici smlouvu, pokud se jedná o soukromou VŠ, kde jsou uvedeny podmínky ohledně poplatku za semestr. Také tam musí být uvedeny podmínky pro vrácení poplatku včetně termínů. Jedná se o dvoustrannou dohodu, kde se buď musíte dohodnout nebo se obrátit na soud, který rozhodne.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, nevíte někdo jak to chodí, kdyz jsem zaplatila vstupní poplatek na soukromou VŠ pro 1.rocnik minulý týden a ted jsem se dozvěděla, že nemohu nastoupit z důvodu zdravotních problémů. V budoucnu bych tam ale chtela nastoupit až budu moct. Zítra tam budu volat, nicméně jsem se chtěla poptat i tady. Zda je šance, aby mi to vrátili? Děkuji