Zapomenuta antikocepce

15.9.22 07:42

Zapomenuta antikocepce

Ahoj od 5.09-11.09 jsem mela mesicky. V nedeli se mi skoncilo, a mela jsem vecer sex s pritelem. V pondeli jsem mela brat antikocepce a zjistila jsem ze nemam prasky, tak jsem si je zaridila hned na utery a około 17:00 jsem si vzala. Chtela jsem se zeptat je sance że budu tehotna? A kdy si udelat test. :( neplanuji jeste mimco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6869
15.9.22 08:12

Myslím, že z toho nedělního sexu nic nebude. Vajíčko určitě ještě nebylo na místě. A spermie tak dlouho nevydrží. Spíš bych davala bacha při dalším sexu. I když šance velmi malá nadruhou stranu jeden měsíc s kondomem vás nezabije. Lepší než pak řešit co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.9.22 08:19
@Dominika1555 píše:
Ahoj od 5.09-11.09 jsem mela mesicky. V nedeli se mi skoncilo, a mela jsem vecer sex s pritelem. V pondeli jsem mela brat antikocepce a zjistila jsem ze nemam prasky, tak jsem si je zaridila hned na utery a około 17:00 jsem si vzala. Chtela jsem se zeptat je sance że budu tehotna? A kdy si udelat test. :( neplanuji jeste mimco..

Otevři krabičku a přečti si příbalový leták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
15.9.22 08:27

Takže si měla delší pauzu mezi platicky jestli to správné chápu? No tam je to prý nejrizikovější (já jsem takhle otěhotněla, ale my jsme mimčo plánovali jen o něco později tak smensi ho nechali)…z toho nedělního sexu asi nic nebude ale z případného dalšího by mohlo být…takže doporučuji používat teď ještě kondom…test tak za 3 týdny a pak ještě pro jistotu znovu za další týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.22 09:49
@Vladusxx píše:
Takže si měla delší pauzu mezi platicky jestli to správné chápu? No tam je to prý nejrizikovější (já jsem takhle otěhotněla, ale my jsme mimčo plánovali jen o něco později tak smensi ho nechali)…z toho nedělního sexu asi nic nebude ale z případného dalšího by mohlo být…takže doporučuji používat teď ještě kondom…test tak za 3 týdny a pak ještě pro jistotu znovu za další týden…

Nene skoncila jsem klasicky antikocepci, a ten tyden jsem mela menstruaci a v nedeli jsem jeste nebrala tabletke a mela jsem sex.
V pondeli jsem mela zacit prvni tyden antikocepce a vzala jsem teprve v utery około 17:00. Beru ted znova klasicky, ale moc dobre se teda necitim od stredy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
15.9.22 09:58

Ano, ten týden co jsi krvácela jsi měla pauzu mezi platicky a měla si začít brát v pondělí ale začala si až v úterý..takže pauza byla o den delší než měla být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí