Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj od 5.09-11.09 jsem mela mesicky. V nedeli se mi skoncilo, a mela jsem vecer sex s pritelem. V pondeli jsem mela brat antikocepce a zjistila jsem ze nemam prasky, tak jsem si je zaridila hned na utery a około 17:00 jsem si vzala. Chtela jsem se zeptat je sance że budu tehotna? A kdy si udelat test.
neplanuji jeste mimco..
Myslím, že z toho nedělního sexu nic nebude. Vajíčko určitě ještě nebylo na místě. A spermie tak dlouho nevydrží. Spíš bych davala bacha při dalším sexu. I když šance velmi malá nadruhou stranu jeden měsíc s kondomem vás nezabije. Lepší než pak řešit co s tím.
@Dominika1555 píše:
Ahoj od 5.09-11.09 jsem mela mesicky. V nedeli se mi skoncilo, a mela jsem vecer sex s pritelem. V pondeli jsem mela brat antikocepce a zjistila jsem ze nemam prasky, tak jsem si je zaridila hned na utery a około 17:00 jsem si vzala. Chtela jsem se zeptat je sance że budu tehotna? A kdy si udelat test.neplanuji jeste mimco..
Otevři krabičku a přečti si příbalový leták.
Takže si měla delší pauzu mezi platicky jestli to správné chápu? No tam je to prý nejrizikovější (já jsem takhle otěhotněla, ale my jsme mimčo plánovali jen o něco později tak smensi ho nechali)…z toho nedělního sexu asi nic nebude ale z případného dalšího by mohlo být…takže doporučuji používat teď ještě kondom…test tak za 3 týdny a pak ještě pro jistotu znovu za další týden…
@Vladusxx píše:
Takže si měla delší pauzu mezi platicky jestli to správné chápu? No tam je to prý nejrizikovější (já jsem takhle otěhotněla, ale my jsme mimčo plánovali jen o něco později tak smensi ho nechali)…z toho nedělního sexu asi nic nebude ale z případného dalšího by mohlo být…takže doporučuji používat teď ještě kondom…test tak za 3 týdny a pak ještě pro jistotu znovu za další týden…
Nene skoncila jsem klasicky antikocepci, a ten tyden jsem mela menstruaci a v nedeli jsem jeste nebrala tabletke a mela jsem sex.
V pondeli jsem mela zacit prvni tyden antikocepce a vzala jsem teprve v utery około 17:00. Beru ted znova klasicky, ale moc dobre se teda necitim od stredy..
Ano, ten týden co jsi krvácela jsi měla pauzu mezi platicky a měla si začít brát v pondělí ale začala si až v úterý..takže pauza byla o den delší než měla být…