Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mam dotaz když zapomenu čtyři dny po sobě vzit HA v prvnim tydny braní, je možnost že HA nebude fungovat tak jak ma a mužu bez jine ochrany otěhotnět?? Moc děkuju za rady ![]()
Kdyby sis místo vypisování na eMiminu přečetla příbalový leták, tak uděláš mnohem líp
Jinak, ano, otěhotnět můžeš ![]()
@celipipka54 píše:
Kdyby sis místo vypisování na eMiminu přečetla příbalový leták, tak uděláš mnohem lípJinak, ano, otěhotnět můžeš
Toto si říkám u každý takovýhle otázky ![]()
@Verunecka289 Teď jsem koukala, že před pár dny zakládala velice podobnou diskusi, takže si z nás buďto dělá srandu, nebo netuší jak funguje antikoncepce a evidentně ani celkově těhotenství ![]()
@celipipka54 píše:
@Verunecka289 Teď jsem koukala, že před pár dny zakládala velice podobnou diskusi, takže si z nás buďto dělá srandu, nebo netuší jak funguje antikoncepce a evidentně ani celkově těhotenství
jj zakládá diskuzy na něco na co ji už odpověděli holky..asi pořád doufá v odpověd kterou chce ona, nebo nevím.. ![]()
@tynatup píše:
Ahoj, mam dotaz když zapomenu čtyři dny po sobě vzit HA v prvnim tydny braní, je možnost že HA nebude fungovat tak jak ma a mužu bez jine ochrany otěhotnět?? Moc děkuju za rady
v prvnim tydnu brani HA si ji zapomenout vzit ctyrikrat
To si z nas zase nekdo dela dobrej den ne
![]()
@denisaaa píše:
v prvnim tydnu brani HA si ji zapomenout vzit ctyrikrat![]()
![]()
To si z nas zase nekdo dela dobrej den ne
![]()
Podle té druhé diskuze už si taky myslím ![]()
@Verunecka289 Me uz pride ze posledni dobou si sem na emimino chodej ti hloupejsi z nas kratit cas zakladanim trapnejch diskusi…asi si myslej ze je to vtipny ale fakt neni…
![]()
@tynatup hele tak už ty prášky vůbec nejez, když stejně chceš být těhotná
a opět máš všechny možné těhotenské příznaky, které ani já jako regulérní těhulka nemám?
![]()
@denisaaa Asi mají málo práce no
ale je fakt, že někdy je to na průplesk ![]()
@Bavi píše:
@tynatup hele tak už ty prášky vůbec nejez, když stejně chceš být těhotnáa opět máš všechny možné těhotenské příznaky, které ani já jako regulérní těhulka nemám?
![]()
Prosím mám dotaz za kamarádku z práce, zapomněla si před zhruba 14ti dny vzit čtyři tablety za sebou, vzala si je najednou a dnes ma začít brát další a ms nepřišla
řekla jsem ji ať se na to rovnou vyprdne že tohle nema cenu zvlášť když to prý neni poprvé
. Měla doteď štěstí
dnes si jela koupit test, jinak mi tvrdí že pauzu dělá jednou za 3 měsíce a vždycky se normálně dostavila načas, teď ne
zajímalo by mě jestli třeba nedorostla sliznice
boji se, ale to mohla čekat
taky vám někomu ta sliznice nedorostla?