Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den, beru HA Lindynette 20 zhruba 2 roky. V neděli jsem začala brát nové platíčko a v úterý a ve středu jsem měla s přítelem nechráněný sex. Bohužel jsem si zapomněla vzít v sobotu a dnes v neděli pilulku. Mám se bát otěhotnění? Děkuji za odpověď.
Možné je všechno, i když takhle po sobě bych to tak tragicky neviděla. Kdyby to bylo naopak, tak bych plašila. V době sexu jsi chráněná byla. Spíš si pohlídej zbytek cyklu. nevím, jak to tam je s další ochranou, když zapomeneš.
@ka2ka já si ji dneska vezmu jenže normálně si pilulku beru v 8:00 ráno, jenže jsem ráno zapomněla takže si ji mužů vzít až v 19:30 co dorazím domu z práce.
@vokishka já si ji vezmu jenže normálně si ji beru ráno takže je to vlastně už skoro jako bych zapomněla dvě pilulky si vzít. Domu dorazím v 19:30 a normálně si ji beru v 8:00.
Dobrý den, beru HA Lindynette 20 zhruba 2 roky. V neděli jsem začala brát nové platíčko a v úterý a ve středu jsem měla s přítelem nechráněný sex. Bohužel jsem si zapomněla vzít v sobotu a dnes v neděli pilulku. Mám se bát otěhotnění? Děkuji za odpověď.