Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, je tu nektera z vas, ktera pri antikoncepci naopak zhubla? ![]()
Okolo mě jenom jenom holky stloustly a nebo nic
neznám nikoho kdo by zhubl ![]()
@Rosaliia píše:
Ahojky, je tu nektera z vas, ktera pri antikoncepci naopak zhubla?
Ahoj ja jsem zhubla po antikoncepci 10 kilo.
@chiquinkira píše:
Ahoj ja jsem zhubla po antikoncepci 10 kilo.
Fakt? Ty blaho, tak to je uzasny
jde mi o to, ze nekdy brani hubnuti nerovnovaha hormonu a kdyz se doplni, tak se to pak srovna
ty jsi toho zrejme dobrym prikladem ✌🏻
Sama od sebe fakt ne
Antikoncepce mi váhu ale nikdy nijak neovlivňovala…
@Rosaliia píše:
Fakt? Ty blaho, tak to je uzasnyjde mi o to, ze nekdy brani hubnuti nerovnovaha hormonu a kdyz se doplni, tak se to pak srovna
ty jsi toho zrejme dobrym prikladem ✌🏻
Jo, ale to taky bylo po antikoncepci, ktera se pak zrusila, protoze byla nejaka vadna
Nikoho dalsiho neznam, kdo by zhubl.
@chiquinkira píše:
Jo, ale to taky bylo po antikoncepci, ktera se pak zrusila, protoze byla nejaka vadnaNikoho dalsiho neznam, kdo by zhubl.
Aha, no tak to je dobry teda
jinak nejde o to, ze by se melo hubnout primo po antikoncepci, ale diky srovnani hormonu by to pak u nekoho melo jit lip … kdyz samozrejme dodrzuje zasady zdrave zivotospravy atd ![]()
@Rosaliia píše:
Aha, no tak to je dobry tedajinak nejde o to, ze by se melo hubnout primo po antikoncepci, ale diky srovnani hormonu by to pak u nekoho melo jit lip … kdyz samozrejme dodrzuje zasady zdrave zivotospravy atd
No tak ja nejsem, zrovna priklad pro spravnou vyzivu
Jim hodne nezdrave, pizza, hamburgery, smazak, piju colu kazdy den. A mam 47 kilo ![]()
@Rosaliia píše:
Aha, no tak to je dobry tedajinak nejde o to, ze by se melo hubnout primo po antikoncepci, ale diky srovnani hormonu by to pak u nekoho melo jit lip … kdyz samozrejme dodrzuje zasady zdrave zivotospravy atd
Tak je jasny, ze kdyz ti pak antikoncepce, treba rozhaze hormony a zacnes vyslovene zrat, tak je jasny, ze priberes. Kdyz se nekdo prezira i bez antikoncepce, tak je jasny, ze pribira na vaze uplne stejne. Ale je pravda, ze na kazdeho to pusobi jinak. Nekdo muze zadrzovat vodu v tele, nekomu zacnou rust prsa, tak jako tak jsou to hormony. Ja sem vystridala nekolik antikoncepci, a ani u jedne jsem nepribrala.
@chiquinkira píše:
No tak ja nejsem, zrovna priklad pro spravnou vyzivuJim hodne nezdrave, pizza, hamburgery, smazak, piju colu kazdy den. A mam 47 kilo
Stastna to zena
ja mam jidelnicek na miru a snazim se k tomu i cvicit a nejde ani kg dolu
ale mam jen jeden vajecnik a bude mi 36, stitka a inzulin ok, tak me napada, ze by mozna pomohlo srovnat hormony ![]()
@chiquinkira píše:
Tak je jasny, ze kdyz ti pak antikoncepce, treba rozhaze hormony a zacnes vyslovene zrat, tak je jasny, ze priberes. Kdyz se nekdo prezira i bez antikoncepce, tak je jasny, ze pribira na vaze uplne stejne. Ale je pravda, ze na kazdeho to pusobi jinak. Nekdo muze zadrzovat vodu v tele, nekomu zacnou rust prsa, tak jako tak jsou to hormony. Ja sem vystridala nekolik antikoncepci, a ani u jedne jsem nepribrala.
Tak aspon ze jsi nepribrala ani u jedny
ja bych potrebovala prave shodit a pribirat by bylo pro me opravdu nemily
![]()
@Rosaliia píše:
Stastna to zenaja mam jidelnicek na miru a snazim se k tomu i cvicit a nejde ani kg dolu
ale mam jen jeden vajecnik a bude mi 36, stitka a inzulin ok, tak me napada, ze by mozna pomohlo srovnat hormony
Aha, taky sem mela podezreni na stitnou zlazu, ale nepotvrdila se.
@chiquinkira píše:
Tak ono to pujde dolu, vse je jen v hlave, hlavne se netrap zbytecne vahou. Ono to dolu pujde.
@chiquinkira píše:@chiquinkira píše:
Tak ono to pujde dolu, vse je jen v hlave, hlavne se netrap zbytecne vahou. Ono to dolu pujde.Aha, takze mas asi rychly spalovani, to je super
diky, ale to uz si rikam 3 roky od porodu a nic
![]()
pritom jsem driv mela cca 55kg na 165 cm
@Rosaliia píše:
Aha, takze mas asi rychly spalovani, to je superdiky, ale to uz si rikam 3 roky od porodu a nic
![]()
pritom jsem driv mela cca 55kg na 165 cm
To pujde neboj. Neztracej nadeji. Nebo co zkusit odbornika? Treba je nejakej problem, o kterem nevis.