Antiko a hubnuti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4731
30.7.21 14:12

Moji vahu antikoncepce neovlivnovala nikdy :nevim: beru po porodu novou, Zlyndu, ted je to rok, zhubla jsem od vanoc 7kg „nezeru“, antikoncepce me nezhubla…, ale je fakt, ze kdyz mi tuhle antkp davala doktorka, rikala, ze ma uplne nejmensi vliv na cokoli ze vsech ostatnich (vaha, plet, nalady, krevni srazeniny…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
1.8.21 13:50
@chiquinkira píše:
To pujde neboj. Neztracej nadeji. Nebo co zkusit odbornika? Treba je nejakej problem, o kterem nevis.

Dekuju :hug: no ja jsem ted prave rok zkousela jidelnicek na miru, 2 poradce a zrejme jen jidlem to nebude :think: tak zkusim jeste gyndu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
1.8.21 14:04
@chiquinkira píše:
Tak je jasny, ze kdyz ti pak antikoncepce, treba rozhaze hormony a zacnes vyslovene zrat, tak je jasny, ze priberes. Kdyz se nekdo prezira i bez antikoncepce, tak je jasny, ze pribira na vaze uplne stejne. Ale je pravda, ze na kazdeho to pusobi jinak. Nekdo muze zadrzovat vodu v tele, nekomu zacnou rust prsa, tak jako tak jsou to hormony. Ja sem vystridala nekolik antikoncepci, a ani u jedne jsem nepribrala.

Já teda u sebe nepozorovala, že bych byla po antikoncepci žravější. Měla jsem to tak, že když jsem začala brát HA, během chvíle jsem nabrala z 58 na 62 kg a tam se moje váha ustálila. Pak jsem během osmi let vystřídala několik značek a váha zůstala beze změny. Když jsem po osmi letech HA vysadila, okamžitě jsem zase zhubla na těch 58 kg před HA. Já to přisuzuju spíš tomu zavodnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
1.8.21 14:27
@S.Tynka píše:
Já teda u sebe nepozorovala, že bych byla po antikoncepci žravější. Měla jsem to tak, že když jsem začala brát HA, během chvíle jsem nabrala z 58 na 62 kg a tam se moje váha ustálila. Pak jsem během osmi let vystřídala několik značek a váha zůstala beze změny. Když jsem po osmi letech HA vysadila, okamžitě jsem zase zhubla na těch 58 kg před HA. Já to přisuzuju spíš tomu zavodnění.

Jo, to muze zpusobovat ta vyssi hladina estrogenu v te pilulce, ze se zadrzuje vice vody v tele, coz by ted pro me byl efekt nezadouci :roll: nicmene dle testu mam mene estrogenu (ale ne uplne pod normou), coz zpusobuje pribirani - pak i v menopauze prave :think: anebo naopak to, ze se vaha drzi a ne a ne klesnout :dance: ale otazka je, zda by to prave antikoncepce vyresila 8o nic jinyho ale na trhu zatim asi neni :nevim: o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.8.21 13:12

Prosím o radu a zkušenosti. Beru antinu, (odvodňovací) a nemůžu se rozhodnout jestli zkusit nízkohormonální antikoncepci, nebo úplně vysazení. Trápí mě náladovost, smutek.(Váha je ok) Jen se bojím, že z přechodu, nebo vysazení můžu značně přibírat. Nevím jestli to risknout a zkusit nízkohormonální, nebo vysadit a chránit se kondomy(což se mimochodem taky bojim, tolik jim nevěřím). Ale nechci se dál trápit s nálady takže radši vysadím. Četla jsem, že na některé fungovala ještě hůř. Jste tu některá, co při brání nízkohormonální přibrala a byli stejné nálady, jako při 3fázové? A při 3fazove Ha byla váha pořádku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.23 10:17

Hormonální antikoncepce Mirena

Zdravím je tu někdo kdo po Mireně zhubl? Mám ji od července a mám 8 kilo dole. Přestala jsem se zavodňovat, otékat. Ale všichni píšou že po ní tloustnou 8o. Je mi 42 je pravda že jsem měla rozházené hormony.Je možné aby ta mířená mi ty hormony upravila? Předem moc děkuji za odpověď 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí