Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Narozeniny si pamatuju, ale výročí zapomínám já, manžel mi připomíná i každého půlroku navíc co jsme spolu
já na to prostě nejsem
On ne, já.. A naprosto pravidelně.. a nejen výročí, ale aji narozky, svátky a vše okolo. Na tohle prostě nejsem stavěná. Přítel nehubuje, připomíná mi to ![]()
Na naše výročí se ani zapomenout nedá
Začli jsme spolu chodit 21.3. (první jarní den) a za 5 let a 5 měsíců svatba 21.8.
A kolikáté výročí svatby máme? K věku dcerky připočteme rok. ![]()
Jinak narozeniny jeho rodičů a sestry mu připomínám já. Nás si pamatuje. Já jsem se narodila va VŘSR.
První syn na 3 krále (6.1.), dcerka má narozky za 4 dny (10.1.)
To se fakt zapomenout nedá. Navíc byl u všech porodů, tak si to nemůže nepamatovat. ![]()
@midoo píše:
Ahoj,
stalo se vám někdy, že manžel zapomněl na výročí nebo narozky?
radeji predem budto jemne (slovne) nebo tvrde (kalendar pred oci) upozornim na vyroci…
Nebo pozadam moji nebo jeho maminku, aby to pripomnely taktne mezi reci…
Takze u nas se nezapomina… ![]()
Ale obcas se stane, ze nestihne nic koupit a pak to dohani treba veceri, romantikou apod… ![]()
@jirabobes my mame vyroci „prvni schuzky“ 21.2. a svatbu budeme mit 22.9.
![]()
@martina.se píše:
On ne, já.. A naprosto pravidelně.. a nejen výročí, ale aji narozky, svátky a vše okolo. Na tohle prostě nejsem stavěná. Přítel nehubuje, připomíná mi to
snejne tak u nas. manzel si pamatuje vse. i narozeniny kamaradu a jejich deti. ja zapominam pravidelne na vse, proste si datumy nepamatuji. nedam dohromady ani den narozeni rodicu, sourozencu. pamatuji si jen deti
nad manzelem musim chvili premyslet…a pak jen kamaradku 23.12 a bratrance 2.2.
cisla nejsou muj konicek
Tak ten můj si ani po 24 letech nepamatuje moje narozeniny, svátek, prostě nic, ani dětí a výročí už vůbec a to jsme měli svatbu týden po mých narozkách a v den jeho svátku
.Tudíž abych se dočkala, tak se musím připomínat, ale to už není ono ![]()
No výročí nevím teda ani já. Narozeniny vždycky připomenu seznamem darů, které chci. Ale kdyby zapomněl je mi to nejspíš šumák, moc to neprožíváme. A btw. já nemít vše napsáno, tak snad ani nevím narozeniny svých dětí.
Na data mám děsně špatnýho pamatováka.
Nezapomíná, protože mu to s předstihem připomínám
ale my na výročí moc nejsme, naše narozeniny taky nijak razantně neslavíe. slaví se jen ty dětí. a širší rodinu si nepamatujeme ani jeden. ![]()
Výročí neslavíme (ani nevím který den jsme se seznámili
) a na narozeniny zatím nezapoměl.
Zapomíná s železnou pravidelností, já si ho vždycky vychutnám, on se pak hrozně kaje a ukládá si upomínky do telefonu, bohužel v posledních letech telefony mění tak 1× ročně (z nutnosti, nikoli rozmařilosti) a upomínky si zapomíná překopírovat, takže se nám celá situce opakuje, už mě to začíná i bavit ![]()
Na výročí (svatby, jiná vůbec neřeším) pravidelně zapomínáme oba, navíc ho stejně neslavíme, jen si o tom třeba řekneme. Svátky a narozeniny - muž to má den po sobě a moje mu připomene tchýně
. Děti máme v jeden měsíc pár dnů od sebe a pozná to podle velkých příprav
.
U nás se nezapomíná, ptz si to vždycky hlásim měsíc dopředu. Jen mě zajímalo jestli se to někde opravdu děje ![]()
@Ema N. píše:
@jirabobes my mame vyroci „prvni schuzky“ 21.2. a svatbu budeme mit 22.9.![]()
![]()
A kdy, tento rok
? Tak to gratulace ![]()
Narozeniny ne, výročí žádné neslavíme. Já si stejně pamatuji snad jen měsíc a rok, kdy jsme spolu začali chodit a i to musím vzpomínat (jsme spolu skoro 17 let) a pokud jde o svatbu (brali jsme se po 10ti letech společného života a s dcerou