Zapomenuté výročí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Paraple0508
24.8.12 09:59

Narozeniny ne, výročí žádné neslavíme. Já si stejně pamatuji snad jen měsíc a rok, kdy jsme spolu začali chodit a i to musím vzpomínat (jsme spolu skoro 17 let) a pokud jde o svatbu (brali jsme se po 10ti letech společného života a s dcerou

• Citovat
  • Upravit
7139
24.8.12 09:59

Narozeniny si pamatuju, ale výročí zapomínám já, manžel mi připomíná i každého půlroku navíc co jsme spolu :D já na to prostě nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72728
24.8.12 10:02

On ne, já.. A naprosto pravidelně.. a nejen výročí, ale aji narozky, svátky a vše okolo. Na tohle prostě nejsem stavěná. Přítel nehubuje, připomíná mi to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.8.12 10:24

Na naše výročí se ani zapomenout nedá :mrgreen: Začli jsme spolu chodit 21.3. (první jarní den) a za 5 let a 5 měsíců svatba 21.8. :mrgreen: A kolikáté výročí svatby máme? K věku dcerky připočteme rok. :mrgreen:

Jinak narozeniny jeho rodičů a sestry mu připomínám já. Nás si pamatuje. Já jsem se narodila va VŘSR. :mrgreen: První syn na 3 krále (6.1.), dcerka má narozky za 4 dny (10.1.) :mrgreen: To se fakt zapomenout nedá. Navíc byl u všech porodů, tak si to nemůže nepamatovat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
24.8.12 10:25
@midoo píše:
Ahoj,
stalo se vám někdy, že manžel zapomněl na výročí nebo narozky?

radeji predem budto jemne (slovne) nebo tvrde (kalendar pred oci) upozornim na vyroci… ;) Nebo pozadam moji nebo jeho maminku, aby to pripomnely taktne mezi reci… :D :D :D Takze u nas se nezapomina… ;)

Ale obcas se stane, ze nestihne nic koupit a pak to dohani treba veceri, romantikou apod… ;)

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
24.8.12 10:28

@jirabobes my mame vyroci „prvni schuzky“ 21.2. a svatbu budeme mit 22.9. :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
4989
24.8.12 10:34
@martina.se píše:
On ne, já.. A naprosto pravidelně.. a nejen výročí, ale aji narozky, svátky a vše okolo. Na tohle prostě nejsem stavěná. Přítel nehubuje, připomíná mi to :mrgreen:

snejne tak u nas. manzel si pamatuje vse. i narozeniny kamaradu a jejich deti. ja zapominam pravidelne na vse, proste si datumy nepamatuji. nedam dohromady ani den narozeni rodicu, sourozencu. pamatuji si jen deti :think: nad manzelem musim chvili premyslet…a pak jen kamaradku 23.12 a bratrance 2.2.
cisla nejsou muj konicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
24.8.12 11:08

Tak ten můj si ani po 24 letech nepamatuje moje narozeniny, svátek, prostě nic, ani dětí a výročí už vůbec a to jsme měli svatbu týden po mých narozkách a v den jeho svátku :nevim:.Tudíž abych se dočkala, tak se musím připomínat, ale to už není ono :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
24.8.12 11:13

No výročí nevím teda ani já. Narozeniny vždycky připomenu seznamem darů, které chci. Ale kdyby zapomněl je mi to nejspíš šumák, moc to neprožíváme. A btw. já nemít vše napsáno, tak snad ani nevím narozeniny svých dětí. :oops: :oops: :oops: Na data mám děsně špatnýho pamatováka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21968
24.8.12 12:06

Nezapomíná, protože mu to s předstihem připomínám :mrgreen: ale my na výročí moc nejsme, naše narozeniny taky nijak razantně neslavíe. slaví se jen ty dětí. a širší rodinu si nepamatujeme ani jeden. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
24.8.12 12:07

Výročí neslavíme (ani nevím který den jsme se seznámili ;) ) a na narozeniny zatím nezapoměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
24.8.12 12:15

Zapomíná s železnou pravidelností, já si ho vždycky vychutnám, on se pak hrozně kaje a ukládá si upomínky do telefonu, bohužel v posledních letech telefony mění tak 1× ročně (z nutnosti, nikoli rozmařilosti) a upomínky si zapomíná překopírovat, takže se nám celá situce opakuje, už mě to začíná i bavit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
24.8.12 12:42

Na výročí (svatby, jiná vůbec neřeším) pravidelně zapomínáme oba, navíc ho stejně neslavíme, jen si o tom třeba řekneme. Svátky a narozeniny - muž to má den po sobě a moje mu připomene tchýně :srdce:. Děti máme v jeden měsíc pár dnů od sebe a pozná to podle velkých příprav :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
24.8.12 13:16

U nás se nezapomíná, ptz si to vždycky hlásim měsíc dopředu. Jen mě zajímalo jestli se to někde opravdu děje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiškajanoška
27.8.12 10:31
@Ema N. píše:
@jirabobes my mame vyroci „prvni schuzky“ 21.2. a svatbu budeme mit 22.9. :D :D :D

A kdy, tento rok :)? Tak to gratulace :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný