Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, už řeším Vánoce. Možná se to někomu bude zdát brzy, ale já to chci mít do konce září z krku a pak už jen péct a užívat si atmosféru Vánoc
Hoďte mi sem nějaké typy co budete dětem kupovat, prosím ![]()
No a jak staré máš děti a jakého pohlaví? A o co si pak napíší Ježíškovi? ![]()
U nás je to jednoduché..
Jedna dcera zrcadlovku, druhá kolo a dvojčata taky kola…k tomu nějakou kravinku aby se neřeklo..Vánoce letos slavit nebudeme.
Syn 9 let: dresy Bekhem
Čech a ještě jeden ale ten už jsem zapoměla…
Dcera(8let) si přeje kolo, ale to jen pro to, že si ho přeju já, jinak kolo má takže má chuděrka smůlu. Dostane(už je objednaná) ženskou na svou Bruder farmu + k ní nářadí ať může makat
To jsou ty hlavní dárky. Chtěla bych pro ně mikroskop a asi Puzzle. Nebudeme to přehánět kvantitou, raději kvalitu ![]()
Tak u nás to bude kolo-odrážedlo, lego a takové ty plastové míčky do bazénu či ohrádky… jo a pak ještě sestřička ![]()
Začínám vybírat a nevím, pořád chtějí tomáše, vlaky, auta, ale to mají, ráda bych, aby u hraní trochu mysleli. Hlavně vím, že zase od babičky dostanou nějaký šunt od vietnamců ![]()
Začala jsem o tomto zrovna v těchto dnech taky přemýšlet ![]()
takže zatím mám na seznamu pro dvouletou holčičku:
koloodrážedlo
kouzelné malování
postýlka pro panenku
kuchyňka
Duplo
modelína PlayDoh
Dcera má v rozmezí říjen-prosinec i narozeniny a svátek, tak mám co vymýšlet ![]()
Kluk ještě bude mít v té době svátek a druhé narozeniny. Takže jsem začala tvořit seznam: duplo, kuchyňka, tabule na kreslení, obrázky na kterých se objeví po namočení obrázek, foukací fixy, garáž, plastové jídlo, zvířata, povlečení na velkou postel.
@catie
jo to mam stejne
dcera oslavi v zai 2 roky, v prosinci bude mit svatek a jeste do toho vanoce, no pecka ![]()
Chci to pro děti od 2 měsíců do 14 let ![]()
Mám jich v rodině v tomto věkovém rozmezí 8 ![]()
Takže mám co dělat, abych pro všechny nakoupila.
Ivodičko, jaký plastový domek budeš kupovat?
Náš čtyřleťák dostane brusle - takové ty rostoucí 2 v 1, kolečkové a normální a druhý hlavní dárek bude dřevěný ponk i s nářadím, pak nějaké knížky a tak.
@jizvíková my máme stejnou babičku?!?
Jinak my budeme kupovat od Bruderu jeepa s koněm, duplo, nějakýho traktora + nějakou inteligentní hračku a nějaké knížky ![]()
@Janam20 píše:
@catie
jo to mam stejnedcera oslavi v zai 2 roky, v prosinci bude mit svatek a jeste do toho vanoce, no pecka
klluci maji kazdy dva svatky, jede to od zari do listopadu a narozky maji 6.1