Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, zapomněla jsem si dva dny vzít antikoncepci. V příbalovém letáku píšou, ať si vezmu to co jsem vynechala a pak v obvyklou dobu co beru pilulku sníst zas. Jenže to bych si teď musela dát dvě a večer jednu. Je to bezpečné, sníst takhle tři pilulky? Nevíte někdo co s tím? Děkuji.
A kolikátý den z platíčka to je?
Hlavně počítej s tím, že po dvou vynechaných tabletách nebudeš nejspíš chráněná a pokud nechceš otěhotnět, použij kondom.
V době, kdy jsem HA ještě brala, jsem si zapomenutou pilulku nikdy nebrala. Prostě jsem ji vynechala. Je třeba ale počítat s tím, že po zbytek měsíce nejsi chráněná a použít kondom.
Přečti si příbalový leták. Jsou tam instrukce pro případ že zapomeneš v 1. 2. I 3. Týdnu i pro případ více zapomenutých.
Dobrý den, beru devět dní hormonální antikoncepci přibližně ve stejný čas, včera jsem spala s klukem a udělal se do mě. Dneska bych měla brát ha v deset hodin, ale jsem ve škole a zapomněla jsem na ni. Vadí, když si ji vezmu o pět hodin dele? Je tam nějaké riziko?
Když si zapomeneš jednu pilulku tak bys sis ji měla vzít hned co jsi na ni vzpomeneš.
Vzít hned jak si vzpomeneš a nebo vynechat, ale pak nepočítat ze 100% ochranou.
Já si ji vždy zobla, ikdyž to byla delší doba a nic se nestalo.
@Helen1234 píše:
Co by to mohlo být?
to se ti stalo po zapomenutí antikoncepční pilulky? že to dáváš do tohohle tématu?