Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
napsala jsem jako neregistrovaná 2 deníčky (od Eva P. z 9.8.2010 Narození naší Lucinky, z 21.8.2010 Jak si umí miminka vybrat své narození). Teď už registrovaná jsem a chtěla bych se zeptat, jestli je možné, aby se mi ty deníčky přidaly do mého profilu. Díky za odpovědi. ![]()
Zdravím, vím, že to sem tak úplně nepatří, ale nevím jak jinam a nový založit nemůžu, bo jsem vyčerpaná ![]()
Kdysi jsem tu četla deníček a ráda bych ho našla, možná (spíš určitě) ho někdo četl taky a třeba bude někdo vědět.
Moc si přesně nepamatuju, jak to bylo, ale takový, co mi utkvělo z deníčku v hlavě bylo, že mimču nějak dělal problém koutek, tekla slina, pak nějaký třes v končetině (fakt nevím přesně) a pak tam bylo cosi s oknem myslím a mimčo bylo už úplně v agónii, mimo. Po návštěvě Dr podezření na COSI (fakt netuším, pardon) a pak se zjistilo, co že to vlastně je a na konci bylo, že tohle je hodně vzácný a že snad 2 případy v ČR nebo dokonce v Evropě u takových mimin, nevím, jestli nějaká mrtvička nebo co…
Víte někdo, o čem tak zmateně píšu? Pamatuju si fakt jen úryvky a potřebovala bych ten deníček dohledat
Díky moc, pokud mě někdo navede… Zkoušela jsem to prolistovávat i ve výpisu deníčků, ale je toho tolik, že to fakt nedávám…
@Seizdra píše:
Zdravím, vím, že to sem tak úplně nepatří, ale nevím jak jinam a nový založit nemůžu, bo jsem vyčerpaná![]()
Kdysi jsem tu četla deníček a ráda bych ho našla, možná (spíš určitě) ho někdo četl taky a třeba bude někdo vědět.
Moc si přesně nepamatuju, jak to bylo, ale takový, co mi utkvělo z deníčku v hlavě bylo, že mimču nějak dělal problém koutek, tekla slina, pak nějaký třes v končetině (fakt nevím přesně) a pak tam bylo cosi s oknem myslím a mimčo bylo už úplně v agónii, mimo. Po návštěvě Dr podezření na COSI (fakt netuším, pardon) a pak se zjistilo, co že to vlastně je a na konci bylo, že tohle je hodně vzácný a že snad 2 případy v ČR nebo dokonce v Evropě u takových mimin, nevím, jestli nějaká mrtvička nebo co…
Víte někdo, o čem tak zmateně píšu? Pamatuju si fakt jen úryvky a potřebovala bych ten deníček dohledatDíky moc, pokud mě někdo navede… Zkoušela jsem to prolistovávat i ve výpisu deníčků, ale je toho tolik, že to fakt nedávám…
NEbylo to o těch následcích neštovic? Ale jak jsme jmenoval deníček nevím ![]()
@Seizdra píše:
Zdravím, vím, že to sem tak úplně nepatří, ale nevím jak jinam a nový založit nemůžu, bo jsem vyčerpaná![]()
Víte někdo, o čem tak zmateně píšu? Pamatuju si fakt jen úryvky a potřebovala bych ten deníček dohledatDíky moc, pokud mě někdo navede… Zkoušela jsem to prolistovávat i ve výpisu deníčků, ale je toho tolik, že to fakt nedávám…
@Wecernice2 píše:
NEbylo to o těch následcích neštovic? Ale jak jsme jmenoval deníček nevím
Jooo, myslím, že jo… Vidíš, to jsem zapomněla… Bylo, no. Že se těšila, že to bude mít za sebou, do asi půlky to bylo OK a pak toto… Mám dojem, že jo… No, třeba se kt omu nějak dopátráme
@Wecernice2 píše:
tohle? https://www.emimino.cz/…aruby-10545/
Mám to, pomohly mi právě ty neštovice!! Díky
![]()