Zařazení deníčku do profilu

642
27.7.11 10:57

Zařazení deníčku do profilu

Dobrý den,
napsala jsem jako neregistrovaná 2 deníčky (od Eva P. z 9.8.2010 Narození naší Lucinky, z 21.8.2010 Jak si umí miminka vybrat své narození). Teď už registrovaná jsem a chtěla bych se zeptat, jestli je možné, aby se mi ty deníčky přidaly do mého profilu. Díky za odpovědi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21081
27.7.11 17:23

Určitě, programátor je přidá do Tvého profilu.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
27.7.11 17:58

Děkuji, jsem ráda, že to jde a že to pro mě uděláte. :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
27.7.11 23:46

Není zač, deníčky máš na profilu :kytka:

Tereza :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.7.13 11:58

Zdravím, vím, že to sem tak úplně nepatří, ale nevím jak jinam a nový založit nemůžu, bo jsem vyčerpaná :mrgreen:

Kdysi jsem tu četla deníček a ráda bych ho našla, možná (spíš určitě) ho někdo četl taky a třeba bude někdo vědět.

Moc si přesně nepamatuju, jak to bylo, ale takový, co mi utkvělo z deníčku v hlavě bylo, že mimču nějak dělal problém koutek, tekla slina, pak nějaký třes v končetině (fakt nevím přesně) a pak tam bylo cosi s oknem myslím a mimčo bylo už úplně v agónii, mimo. Po návštěvě Dr podezření na COSI (fakt netuším, pardon) a pak se zjistilo, co že to vlastně je a na konci bylo, že tohle je hodně vzácný a že snad 2 případy v ČR nebo dokonce v Evropě u takových mimin, nevím, jestli nějaká mrtvička nebo co…

Víte někdo, o čem tak zmateně píšu? Pamatuju si fakt jen úryvky a potřebovala bych ten deníček dohledat :( Díky moc, pokud mě někdo navede… Zkoušela jsem to prolistovávat i ve výpisu deníčků, ale je toho tolik, že to fakt nedávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
15.7.13 12:02
@Seizdra píše:
Zdravím, vím, že to sem tak úplně nepatří, ale nevím jak jinam a nový založit nemůžu, bo jsem vyčerpaná :mrgreen:

Kdysi jsem tu četla deníček a ráda bych ho našla, možná (spíš určitě) ho někdo četl taky a třeba bude někdo vědět.

Moc si přesně nepamatuju, jak to bylo, ale takový, co mi utkvělo z deníčku v hlavě bylo, že mimču nějak dělal problém koutek, tekla slina, pak nějaký třes v končetině (fakt nevím přesně) a pak tam bylo cosi s oknem myslím a mimčo bylo už úplně v agónii, mimo. Po návštěvě Dr podezření na COSI (fakt netuším, pardon) a pak se zjistilo, co že to vlastně je a na konci bylo, že tohle je hodně vzácný a že snad 2 případy v ČR nebo dokonce v Evropě u takových mimin, nevím, jestli nějaká mrtvička nebo co…

Víte někdo, o čem tak zmateně píšu? Pamatuju si fakt jen úryvky a potřebovala bych ten deníček dohledat :( Díky moc, pokud mě někdo navede… Zkoušela jsem to prolistovávat i ve výpisu deníčků, ale je toho tolik, že to fakt nedávám…

NEbylo to o těch následcích neštovic? Ale jak jsme jmenoval deníček nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Wecernice2
15.7.13 12:04
@Seizdra píše:

tohle? https://www.emimino.cz/…aruby-10545/

• Citovat
  • Upravit
21848
15.7.13 12:07
@Wecernice2 píše:
NEbylo to o těch následcích neštovic? Ale jak jsme jmenoval deníček nevím :nevim:

Jooo, myslím, že jo… Vidíš, to jsem zapomněla… Bylo, no. Že se těšila, že to bude mít za sebou, do asi půlky to bylo OK a pak toto… Mám dojem, že jo… No, třeba se kt omu nějak dopátráme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.7.13 12:13
@Wecernice2 píše:
tohle? https://www.emimino.cz/…aruby-10545/

Mám to, pomohly mi právě ty neštovice!! Díky :hug: :kytka:

https://www.emimino.cz/…aruby-10545/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit