Září - moře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18267
30.6.21 20:26
@Baba píše:
Ja bych odletela. Opatreni je nezakonny a padly na hlavu. Kdyby dali pokutu, tak to soud pak stejne zrusi. Fakt neuveritelny, co si ti kreteni dovolujou :pocitac:Uz vidim jak vysvetlujiu jak ohrozim epidemiologickou situaci v CR tim, ze nekam vycestuju. Buzerace, nic jinyho.

ano, je to tak, nezákonné, MZ nemůže vydávat zákazy cestování.
Cestovky se soudí s MZ, které vždy před vypršením lhůty zákon zruší, toto je možné, jen tady v babišově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
30.6.21 20:51

@kubmaja02 Hele neříkali. A s těmi testy je to taky nějaké divné. Na netu jsem četla, že se na test může jít dřív a ukončit tak karanténu, v událostech bylo, že karanténa se po 5 dnech ukončí testem… Asi bude potřeba chvilku počkat, než se to uklepe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
30.6.21 20:57

@nozu já teď četla, že karanténa je normálně 14 dní a pátý den ji lze ukončit testem, dřív ne. A děti by neměli mít už vyjimku, taky to pro ně platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
30.6.21 21:01

@Kriss Tina Je to možné. Asi jsem to špatně pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
30.6.21 21:39

Taky chceme a už mě to tady přestává bavit. Včera bylo asi 150 tisíc testu, z toho našli 130 pozitivních lidí. Ty brdo to je totální kolaps, minulej tejden bylo jen 79. Místo aby sami něco dělali, pořádně trasovali, tak akorát vysiraji. Chudáci cestovky. Fajn, ať se všichni co vrátí z dovolené, otestují, ale jako co to je? Zákaz vycestování do Tunisu je úplně mimo, ČR má přece 3 miliony plně proockovanych lidí, těm tam snad nic nehrozí nebo? Akorát buzerace tohle, nic jinýho. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.21 00:35
@Netopýr1 píše:
Taky chceme a už mě to tady přestává bavit. Včera bylo asi 150 tisíc testu, z toho našli 130 pozitivních lidí. Ty brdo to je totální kolaps, minulej tejden bylo jen 79. Místo aby sami něco dělali, pořádně trasovali, tak akorát vysiraji. Chudáci cestovky. Fajn, ať se všichni co vrátí z dovolené, otestují, ale jako co to je? Zákaz vycestování do Tunisu je úplně mimo, ČR má přece 3 miliony plně proockovanych lidí, těm tam snad nic nehrozí nebo? Akorát buzerace tohle, nic jinýho. :roll:

Jenze to by i lidi se museli chovat trochu jinak… Proste rozumeji. Ale jakmile prislo teplo, lidi jsou jak utrzeni z retezu. Nerikam nosit venku rousky, ale minimalne vevnitr urcite. Dnes jsem byla na zapisu ve skole a 3/4 vevnitr nic na puse, ze nas tam bylo hodne… To same v praci, sice by se mely nosit respiky, ale skoro kazdy na to prdi, pak se nemame nakazovat ze jo… :-/ Lidi tomu jdou naproti sami. Proc litat do tech hodne rizikovych zemi? Taky letos chceme do Chorvatska v zari, autem, do soukromeho apartmanu, minimalizovat styk s lidmi, ale pokud to nepujde, tak zustaneme na chalupe.

• Citovat
  • Upravit
60142
1.7.21 06:49
@Anonymní píše:
Jenze to by i lidi se museli chovat trochu jinak… Proste rozumeji. Ale jakmile prislo teplo, lidi jsou jak utrzeni z retezu. Nerikam nosit venku rousky, ale minimalne vevnitr urcite. Dnes jsem byla na zapisu ve skole a 3/4 vevnitr nic na puse, ze nas tam bylo hodne… To same v praci, sice by se mely nosit respiky, ale skoro kazdy na to prdi, pak se nemame nakazovat ze jo… :-/ Lidi tomu jdou naproti sami. Proc litat do tech hodne rizikovych zemi? Taky letos chceme do Chorvatska v zari, autem, do soukromeho apartmanu, minimalizovat styk s lidmi, ale pokud to nepujde, tak zustaneme na chalupe.

Ustenky a respiratory jsou k nicemu.
Lidi jdou naproti cemu? Kolik bylo vcera pozitivnich? To chces respiratory nadosmrti?

Zustan doma, izoluj se a nemoralizuj. Hlavne kdyz nejsi schopna ani psat pod svym nickem. Ktery je taky anonymni. Nebo tam snad mas cele jmeno s rodnym cislem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.21 07:23
@Baba píše:
Ustenky a respiratory jsou k nicemu.
Lidi jdou naproti cemu? Kolik bylo vcera pozitivnich? To chces respiratory nadosmrti?Zustan doma, izoluj se a nemoralizuj. Hlavne kdyz nejsi schopna ani psat pod svym nickem. Ktery je taky anonymni. Nebo tam snad mas cele jmeno s rodnym cislem?

Nechci psat pod nickem kvuli zmince o praci, protoze jsem tu uz psala, v jake firme pracuji pred tim…
Jinak nejsou k nicemu, pokud je nekdo prenasec, tak to aspon nelita do okoli a respik zas ochrani pred virem.

• Citovat
  • Upravit
60142
1.7.21 07:33
@Anonymní píše:
Nechci psat pod nickem kvuli zmince o praci, protoze jsem tu uz psala, v jake firme pracuji pred tim…
Jinak nejsou k nicemu, pokud je nekdo prenasec, tak to aspon nelita do okoli a respik zas ochrani pred virem.

Ale prosimte :roll:
Ano, jsou k nicemu. Se podivej na Svedsko, kde nebyly ani doporuceny a na nas a Slovaky, kde s nima prudili nejvic.
A Smejkal, nemocnicni epidemiolog, co nosi respik na slusivem vousu je k popukani :roll:

Respiratory by k necemu byly, kdyby si ho clovek nasadil doma a spravne, venku na nej vubec nesahak a sundal si ho az doma. Kdo to dela? Nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.7.21 07:36
@Anonymní píše:
Jinak nejsou k nicemu, pokud je nekdo prenasec, tak to aspon nelita do okoli a respik zas ochrani pred virem.

A co ze si to psala citliveho o praci? Ze do ni chodis? Tak to jo, podle toho te kazdej pozna. :roll:
Vyplasena ze vseho. To se nasi vlade jediny povedlo. Vydesit lidi a hazet na ne vinu. Ses ukazkovej priklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.21 16:18
@Baba píše:
A co ze si to psala citliveho o praci? Ze do ni chodis? Tak to jo, podle toho te kazdej pozna. :roll:
Vyplasena ze vseho. To se nasi vlade jediny povedlo. Vydesit lidi a hazet na ne vinu. Ses ukazkovej priklad.

Ty jsi ale… :-D
Nema smysl se s Tebou dohadovat, vyplasena nejsem, ale takovy haur, abych kaslala na vsechno, to taky ne..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max