Poradna duly
Jana Čurdová
Tak holky konečne se zadařilo a jsem v tom ![]()
Mam uz 5 dni spozdeni, vcera jsem si delala test a vyšli dve čárky, a jsou obě pekne videt. Podle všeho zitra vstupuji do 5 týdne. Akorat jsme stim ted moc nepocitali. Mela jsem jit tedka 12.1 na operaci se žlučnikem. Mám ho plný kamenu a posledni dva mesice me zlobil. Takže ted nevím jak to udělat. Nema nekdo nejakou radu?
Ps: Potrat, ale nepřichazí v uvahu. Znovu o něj|ni nechci přijít.
Jsem štastná. A termín by mel být v zaři jako ja, deda a muj tata. To je mazec ![]()
A co vy? Komu se na vanoce poštestilo?
Ahoj, nám se ani tak nepoštěstilo jako jsme tomu pomohli
absolvovali jsme ivf
včera jsem byla na krvi tak HCG 8200. Nevím jak se mi to bude počítat ale TP by měl být začátkem září ![]()
@Mates89 tak aspon tak gratuluji. ![]()
Ja jsem ted mluvila s doktorem a operace je zrusena. Takze to je fajn.
Nam se taky zadarilo. Přesně na Vanoce.
Zatim anonym. Termin zatim vychazi 19.9.
@Anonymní píše:
Nam se taky zadarilo. Přesně na Vanoce.Zatim anonym. Termin zatim vychazi 19.9.
To nam taky mam takovy tuseni ze to bylo na pritelovi narozeniny 16.12.
Taky to je zatim nikdo nevi. Jen ja, pritel a moje mamca. Jinak nikdo a vy ![]()
Ale zatm si to nechame pro sebe. Uz jednou jsme ptrisli tesne pred koncem tretiho mesice o jedno mimi, takze nechci nic riskovat nova ![]()
@MartinaKoub.k chápu tvé obavy. Také jsme na jaře o prcka přišli v 8.tydnu.
My jsme (neplánovaně) zadělali na prcka zřejmě někdy kolem Silvestra, takže doufám, že neplatí - jak na Nový rok, tak po celý rok
Jedno dítě pro rok 2017 bude stačit ![]()
Jinak my už to pár lidem řekli, rodičům, přítel v práci (tam se to nemá kde roznést) a já pár známým v místě školy. Zatím to nechceme říkat kamarádům a dalším příbuzným, aspon do toho 3. měsíce, jak píšete. Jsem v tomhle dost pověrčivá a pořád mám strach, aby se něco nepokazilo ![]()
Ahoj holky
Tak jsme dnes byla na kontrole a jsem 7+0 srdíčko krásně blikalo
je to moje druhé tehu, první skončilo v srpnu v 9 tt. Tak snad teď bude vše ok ![]()
@lucikk86 gratulace
já dnes byla taky na kontrole, 6+5, a srdíčko jsme taky slyšeli
až mi z toho později slzicka ukápla ![]()
A já se také přidám, s naším druhým očekávaným děťátkem. Po roce snažení, počítání a měření se nám podařilo v šíleném prosincovém shonu (ani teda nevím kdy, skoro na nic nebyla síla). Legrace je, že celý rok vím přesně, kdy byla ovulace, beru femibion, zdravě jím a teď jsem si nepamatovala ani poslední měsíčky, listovku jsem si zobla asi dvakrát a jedla jen jednou denně a ještě většinou nějaký hrůzy ![]()
No ale je na cestě, piškůtek, dnes jsme 9+4, termín 7.9.. Další kontrolu máme až za deset dní, nemůžu se dočkat ![]()
@Alishka111 To je snad klasika
U nás to samé, já zkouškové, v nervu, nejedla jsem, nespala, kouřila jak ucpaný kamna a pila energy
hrůza
@Patie Jo asi si říkali „tady to teda žije, tady bude sranda“ ![]()
@Alishka111 My se s přítelem smáli, že si za to beztak můžeme sami - pořád jsme si z toho dělali legraci a týden před tím jsme koupili nové auto (a přítel při výběru furt dodával, že musí být velký, aby se tam vešel kočárek)
Nakonec jsme zvolili fakt obra, dokonce se tam vejdou tři autosedačky
Tak jen doufám, že mě ještě příště na ultrazvuku nečeká překvapení ![]()
@MartinaKoub.k píše:
Tak holky konečne se zadařilo a jsem v tom
Mam uz 5 dni spozdeni, vcera jsem si delala test a vyšli dve čárky, a jsou obě pekne videt. Podle všeho zitra vstupuji do 5 týdne. Akorat jsme stim ted moc nepocitali. Mela jsem jit tedka 12.1 na operaci se žlučnikem. Mám ho plný kamenu a posledni dva mesice me zlobil. Takže ted nevím jak to udělat. Nema nekdo nejakou radu?Ps: Potrat, ale nepřichazí v uvahu. Znovu o něj|ni nechci přijít.
Jsem štastná. A termín by mel být v zaři jako ja, deda a muj tata. To je mazec
A co vy? Komu se na vanoce poštestilo?
S první dcerou jsem byla na operaci žlučníku a už byla těhotná bohužel to nikdo nevěděl
byla jsem 4tt. Dnes je jí 28m a má energie za dva. Nyní jsem opět tehu tak mě snad nepotká žádná jiná operace ![]()
Ahoj všem maminám
Jsem v 8 týdnu a 7.3 letím z UK do ČR
Na internetu jsem se dočetla že v prvním trimestru je to velmi nebezpečné
Má někdo nějaké zkušenosti s létáním v prvním trimestru? Děkuju