Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky vsem!!!
Akorat jsem zjistila, že čekám druhe miminko a musim to vykricet do světa!!! Termin mi vychází na srpen! A strašne se těším, ze k nasi holcicce přibyde sourozenec. Je tu nekdo, kdo to taky zjistil a bude mít srpňátko? ![]()
Taky jsem si prali lvicatko
Bohuzel nam to nevyslo. Moc gratuluji.
Ještě je teda sance, ze mozna bude mit srpnatko, ale az na konci. To se ukaze za tyden. ![]()
Moc gratuluji
Ja jsem dve carky objevila v patek a taky ted prozivame nepopsatelnou radost. Doufam, ze vse dobre dopadne.
@ZuzkaLj Taky jsem zjistila, ze cekame druhé
Ale dnes jdu k doktorovi podle online kalkulacky mam termín 30.7,ale uvidim co rekne dneska doktor, alr bude to mazec mame holcicku dost zivou a je ji 14mesicu, tam se docela bojim… ![]()
Jà když jsem četla název tématu..tak mi blesklo hlavou "to snad ani není těhotná, ne "
a ono jo ![]()
Tak gratulka ![]()
Ať je vše v pořádku ![]()
Ahoj holky, s obrovskou radosti bych se rada pridala k vam. Termin mame na zacatek srpna a bude to nase prvni, takzei pocity jsou nepopsatelne
.
Vsem preju, at to ho hlavne dobre dopadne <3
Holky, děkuji… já mám takovou radost, že to není ani možný… už jsme se snažili nějakou dobu. První miminko přišlo dřív, než jsme chtěli… dozvěděla jsem se to týden před svatbou ![]()
A tady jsme už od ledna chtěli… a je prosinec… měla jsem jeden samovolný potrat.
Moc se těšíme ![]()
@Zuz89
Moc gratuluji
Je to opravdu krásný pocit
Tohle muž asi nikdy nepochopí ![]()
@ZuzkaLj píše:
@Zuz89
Moc gratulujiJe to opravdu krásný pocit
Tohle muž asi nikdy nepochopí
Ja treba vidim, jak se snazi strasne pochopit moje pocity, ale proste mimco roste v nas, proto je to skoro nemozne
.
Muzu se te zeptat, jak se citis? co nejake priznaky?
Ahojky holky, v úterý mi, pro nás zcela nečekaně, vyšel pozitivní těhotenský test. Hádám, že termín porodu bude v srpnu. Jsem z toho pořád v šoku, jelikož máme doma 11měsíčního syna a druhé jsme plánovali až tak za půl roku, víceméně (tady se asi stala chyba
)jsme se chránili, tak mě vůbec nenapadlo, že bych mohla být znova těhotná. Manžel je teda nadšený, protože jsme vždycky chtěli velkou rodinu, ale já jsem zatím spíš tak trochu vyděšená
každopádně žádné příznaky zatím nemám, až na bolest v kříži teda, ale ty jsem neměla ani minulé těhotenství takhle z kraje…akorát jsem teda v minulém těhotenství přibírala neskutečnou rychlostí už od začátku, ještě než jsem věděla, že jsem těhotná, a tak tentokrát doufám, že tomu tak nebude:)
Jinak vám všem moc gratuluji a přeji hlavně, ať všechno dobře dopadne ![]()
@Zuz89
Vůbec žádné… jen jsem prostě neměla MS. Ale je fakt, že se mi nalily trochu víc prsa, které mám po prvním porodu stále velké, takže teď sotva chodím ![]()
A jsem taková jakoby oteklá… hodně zavodněná… Cítím se, jako bych vážila tunu…
@skolca
Veliká gratulace! Bude to záhul, ale zvládnete to, pokud máte podporující rodinu a manžela. Já mám sice dobrého manžela, ale na začátku mi tedy moc nepomáhal.
On to totiž vůbec nechápal. Doufám, že u toho druhého to bude lepší.
Když mě odvezl z porodnice, tak hned běžel do práce. A já tady na vše od začátku byla sama. Ale moje mamka bydlí kousíček, tak jsem aspoň neumírala hlady ![]()
Ahoj holky
rada se k vam pridam, budeme mit taky srpnatko, dneska zacinam 7tt
. 30.11 jsem byla u dr, ale jeste nebylo nic videt
16.12 jdu znova tak doufam, ze uz uvidim i srdicko. Predpokladany termin podle tehu kalkulacky 3.8. ![]()
Trosku se mi ulevilo. Jedine, co na sobe pozoruju, jsou uplne neuveritelne tezka prsa a bez podprsenky uz se ani nevyspim. Asi to bude tim, ze je to nase prvni a ja sem z toho cela vyplasena. Cekala jsem, jak mi bude hned od zacatku spatne a ted vlastne jedinej naznak tehotenstvi jsou prsa. jo a zapomnela bych na neuveritelnou chut k jidlu, jim dokud mi neni spatne ![]()