Poradna duly
Jana Čurdová
@Milady3
Drzim palce!
Taky mam prvni tehotenství a docela se bojim, vseho…
Ale cim vic o tom premyslim, tim vic si zvykam na veci, ze priberu, že uz to nebude jen JA, ale MY…
KOlik je ti let?
Take se k vam pridavam.
TP mame mezi 16-26.8
doma uz mam syna 3,5r z predchoziho vztahu a ted cekame „prvni“ s manzelem
v unoru nas ceka prvni screnning tak snad se fazolka hezky natoci a ukaze svoji vybavu.
Jinak jsem dle mudr. tak trochu lekarsky zazrak.
bohuzel jsem v rijnu samovolne prisla o male a tak nejak se manzelovy povedlo „zapomenout“ v sestinedeli a hned bum! A je z toho nase druha fazolka ![]()
@prach92
Tak držím moc palečky!
Já jdu screening 2.2., ale to je podle mě fakt brzo na to, aby se zjistili pohlaví. U dcerky jsme to věděli s jistotou až v 18-19. týdnu…
@ZuzkaLj je ja jdu 1.2
do genetu v Liberci
no me u syna hned na prvnim rekli ze to je na 100% kluk ![]()
@ZuzkaLj 12tt plus par dni. V genetu to sami vypocitali takhle. Ted tam budou kontrolovat sijove projasneni a pripadne nejaky syndrom. Vim ze prave u syna mi dr. Rekl ze tam je kluk jak buk a bohuzel pindik do porodu neupadl
pristi tyden tam jedu na tripl testy.
@Milady3
Tak to je krasny, ja jsem o 4 roky starsi
Jsi z prahy? Jsme tady dve stejne stare maminky budouci ( prvorodicky) z Prahy, jestli si z Prahy také, mužeme se někdy sejit na kafe ![]()
Pocházím z Prahy, ale bydlím nyní v Sušici. Bohužel se mi podařilo si v úterý zlomit kotník a to dost nešťastně, musela jsem na operaci
. Teď jsem v Praze u mamky a modlím se, aby vše bylo v pořádku. Jak noha tak i fazolka ![]()
Ahojky holky, taky se s vámi podělím
termín máme na začátku srpna a čekáme první miminko
jsem ve 12 TT a teď mě čeká velký screening, takže pokud někdo také jdete, přeji hodně štěstí jooo všem moc gratuluji ![]()
Ahojte holly ![]()
podle PM mám termen 11.8. je to moje druhé těhotenství, ale první nevyšlo
takže doufám, že teď už bude vše v pohodě
![]()
Ahojky holky.
Tak bych se také ráda podělila o velikou radost, už máme těhotenství potvrzené a
mame také
jsem 9+1tt, tak je to ještě mala krevetka, ale radost mám ohromnou ![]()
V září jsem těsne před termínem porodu přišla o mojí holčičku, tak se modlim aby bylo ted vse v pořádku. Nejste nektera také po druhe tehotna takhle brzy? Já jen ze si připadám jako slon, hrozne rychle mi roste bříško a to jsem na začátku ![]()
@Dyduska222
Vy jste přišla o miminko před porodem? To mě mrzí
Hlavně, že se hned zadařilo!
Já jsem taky obrovská a to jsem teprve 11. týden… vypadám jako v 5-6. měsíci. Děsný!
Tak to je super doufám, že nám to vyjde oběma
já mám svátek 17
držím palečky ![]()
já jdu k doktorovi zítra a stad se dozvím více ještě mi neřekl ani ve kterém tydnu jsem jen já sama si to počítám a ani mi nedal ani jeden obrázek prcka
musím si o něho říct sama nebo mi ho má dát sám od sebe??