Termín porodu - srpen 2017

• Fotoalbum (25)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
31.1.17 20:58

@ZuzkaLj
no právě to mi řek, že se to dělá do 20 tt a tak je dostatek času na rozhodnutí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
31.1.17 21:01

@pibik
do 12.týdne je to dobrovolné, a do 24tt je to potom díky genetice - ale k tomu musí být šílené papírování… Takže ano, čas máte… ale podle nějakého „problému“ se pak soudí, zda je to nutné či nikoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.1.17 21:07

@ZuzkaLj
no Zuzi mě nezbývá nic jiného než doktorovi důvěřovat :D já tomu nerozumím a tak se do toho nechci ani plést a doktor snad za ty roky ví co dělá :lol:
káždý doktor má jiné praktiky tak je zbytečné se stresovat nad tím, proč to nedělá jinak, když tady čtu jak často a kde všude chodíte na testy :)
já mu prostě důvěřuji a proto jsem v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
31.1.17 23:04

@pibik
Jasné, však ja jsem ani nechtela, abyste se nejak stresovala, to urcite ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
1.2.17 09:19

@pibik Jenže ten screening ve 12. - 13. týdnu není záležitost doktora (pokud nemáš rodinnou zátěž), to si musíš pohlídat a zaplatit sama. Já si to mileráda zaplatím, než pak plašit kvůli špatným zastaralým tripple testům, které jdou sice na pojišťovnu, ale často ukazují špatný výsledek. Nebo pak zbytečně podstupovat invazivní vyšetření. Ale to je každého osobní věc, o svoje zdraví se každý musí zajímat sám a ne jen slepě důvěřovat jednomu doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.17 09:42

Tak tak, moje doktorka mi jen řekla, kdy se mam na genetiku objednat, ze zo ona nezajistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
1.2.17 10:01

Jako dámy, dneska jsem 14+0, registruju se na Bulovku a oni maj plno 8o
To teda netuším, co budu dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.17 19:20
@ZuzkaLj píše:
@pibik
Jasné, však ja jsem ani nechtela, abyste se nejak stresovala, to urcite ne :)

Ahojky, jak dopadl dnešní screening? Mě řekli, že to vypadá dobře a výsledky mi pošlou poštou. K pohlaví mi Mudr řekla, že musím vydržet na 2. screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
8.2.17 08:20

Ahojky holky já čekám třeti miminko a termín mám 16.8.mám už dva kluky tak třeba se nám výplní přání a kluci budou mít sestřičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
9.2.17 23:41

@sarkapifkova
Vsechno v poradku :) a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.17 07:21

@ZuzkaLj
Ahoj, mě Mudr řekla že vše v pořádku a že výsledky mi přijdou poštou, zatím nepřišly. A co pohlaví? Ještě nešlo poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
15.2.17 16:09

@sarkapifkova
Pohlaví zatim poznat nešlo… Minule těhu jsem to vedela az v 19.tydnu. Tak uvidime ted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
27.2.17 15:41

Ahoj holky, jak jste na tom, už vybíráte kočárek? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
27.2.17 15:54

Zatím jen koukám po bazarech a zjišťuju, kerý má opravdu velkou korbu. Normálně mám Britax motion, na ten dokoupím korbičku, ale podle všeho je tak na 5 - 6 měsíců. A v zimě se mi mimino do sporťáku dávat nechce :think:
Ale už jsem koupila nějaké oblečení, na prvního jsem toho měla fakt málo + oblečení od mé mámy ještě po nás. Jenže mi oproti těm moderním hadříkům přišlo úplně děsně nepraktické :oops: A jelikož se chci nechat překvapit, tak zjišťuju, že neutrálního v obchodech nemají skoro nic :(. Takže projíždím bazárky. Jelikož je muž přesvědčený, že to bude holka, tak jsem schválně přihodila i pěkně úchylně růžové body-šatičky, co kdyby náhodou :mrgreen:

Necháte si všechny prozradit pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
27.2.17 18:18

Zeny me 2.screening ceka 22.3, pohlavi nevime :( chceme si ho nechat rict. Trochu doufám ze nam ho reknou uz zitra na kontrole. :)
Jinak ja mela u prvniho syna kocarek dvojkombinaci Roan Marita. Korba je velka, vejde se i paradni zimni fusak a je polohovatelny. Navic je kocarek celkove lehky a dobre se s nim manipuluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí