Termín porodu - srpen 2017

• Fotoalbum (25)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1374
14.4.17 23:15

Mě miminko solidně juchalo v pupku posledních 14 dní, to jsem u prvního nezažila. Teď je klidnější, ale nekomunikuje, jak sáhnu na břicho, tak je klid nebo se přesune na druhou stranu :mrgreen: A jakmile si lehnu, tak se uhnízdí u močáku a nutí mě lítat na záchod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
15.4.17 07:24

Ja první pohyby zaznamenala kolem 19 týdne ale teď asi po třech týdnech uz se vrtí dost. vždycky řeknu chlapovi at mi da ruku na břicho a zrovna se ani nehne ale ve středu mame screening tak uz se těší ze ji uvidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
19.4.17 12:57

Uf, tak mám za sebou glukózový test, fujtajbl. Snad budou výsledky OK, jednu štíhlou mladou holčinu rovnou poslali domů, měla vyšší hodnotu hned nalačno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.4.17 13:18

@barbuchablond me to ceka v utery :roll: jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
20.4.17 11:29

@barbuchablond @Ajuszka holky to je ten test na cukrovku? me to čeká cca za tři tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.4.17 11:37

@majja2 jj to je on. Kamoska na tom byla a poblila se z toho tak doufam ze se mi to nestane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
20.4.17 11:39

@majja2 ano, tři odběry krve a mezitím vypití toho sladkýho hnusu. Mě po tom bylo blivno celý den, přešlo to až večer. Ale aspoň jsem si došla hned vedle na EKG, vzali mě hned bez objednání a bez čekání, takže další věc splněná :lol:

Už kupujete kočárky? Já si teď jeden typ vyhlédla, fakt se mi líbí a i jsem našla 2 pěkné bazarové, ale zase si říkám, jestli to není moc brzy… A pořád mám dilema, jestli jen dokoupit korbu na náš Britax nebo jestli vzít nějaký klasický houpací s velkou korbou nebo něco úplně jiného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.4.17 11:42

@barbuchablond ja jelikoz jsem magor tak uz kocarek mam :D Jelikoz jsme dostali zvlast sedacku s isofixem tak mam jen 2kombinovany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
20.4.17 11:45

My na prvního taky kupovali jen dvoukombinaci a sedačku zvlášť. Ty sedačky z kombinací nejsou nikde testovaný, takže kdovíjak to bude s bezpečností… Kočárek hezký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.4.17 11:48

@barbuchablond ja uz mam pro malou pripravene vsechno ;D ted uz mi chybi jen ta mala :dance: vcera uz jsme byli i na matrice jelikoz jsme se jeste nestihli vzit tak na urceni otcovstvi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
20.4.17 17:10

My budem po kočárku koukat tak v květnu ja sem teď 21+3 takze je ještě čas a 29.4mame svatbu tak az trochu opadne ten blazinec. jinak chceme klasiku-velkou korbu a houpaci takovej ten jak byli driv -hlavne proto ze uz bydlime skoro na horach tak aby v zime se dalo dobře jezdit :). @barbuchablond a na ekg jsi musela proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.4.17 17:13

@majja2 na ekg by mela jit v tehu kazda :) asi teda :D ja uz taky byla.. Kdyz jsem sla k obvodni tak ta me hned poslala i na ekg.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.4.17 17:13

@majja2 na ekg by mela jit v tehu kazda :) asi teda :D ja uz taky byla.. Kdyz jsem sla k obvodni tak ta me hned poslala i na ekg.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
20.4.17 17:30

@majja2 přesně tak, měla by jít každá. Často to natočí obvoďák v rámci prohlídky. Moje obvoďačka EKG nemá, k ní ani nepůjdu, to je úplně zbytečný. Požadavek na EKG mám i na papíru z porodnice, co budou chtít donést do poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
20.4.17 19:45

Aha ja u obvodacky uz byla ale nic takovýho mi neřekla tak uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí