Poradna duly
Jana Čurdová
Mě miminko solidně juchalo v pupku posledních 14 dní, to jsem u prvního nezažila. Teď je klidnější, ale nekomunikuje, jak sáhnu na břicho, tak je klid nebo se přesune na druhou stranu
A jakmile si lehnu, tak se uhnízdí u močáku a nutí mě lítat na záchod ![]()
Ja první pohyby zaznamenala kolem 19 týdne ale teď asi po třech týdnech uz se vrtí dost. vždycky řeknu chlapovi at mi da ruku na břicho a zrovna se ani nehne ale ve středu mame screening tak uz se těší ze ji uvidi ![]()
Uf, tak mám za sebou glukózový test, fujtajbl. Snad budou výsledky OK, jednu štíhlou mladou holčinu rovnou poslali domů, měla vyšší hodnotu hned nalačno.
@barbuchablond @Ajuszka holky to je ten test na cukrovku? me to čeká cca za tři tydny.
@majja2 jj to je on. Kamoska na tom byla a poblila se z toho tak doufam ze se mi to nestane ![]()
@majja2 ano, tři odběry krve a mezitím vypití toho sladkýho hnusu. Mě po tom bylo blivno celý den, přešlo to až večer. Ale aspoň jsem si došla hned vedle na EKG, vzali mě hned bez objednání a bez čekání, takže další věc splněná ![]()
Už kupujete kočárky? Já si teď jeden typ vyhlédla, fakt se mi líbí a i jsem našla 2 pěkné bazarové, ale zase si říkám, jestli to není moc brzy… A pořád mám dilema, jestli jen dokoupit korbu na náš Britax nebo jestli vzít nějaký klasický houpací s velkou korbou nebo něco úplně jiného ![]()
@barbuchablond ja jelikoz jsem magor tak uz kocarek mam
Jelikoz jsme dostali zvlast sedacku s isofixem tak mam jen 2kombinovany ![]()
My na prvního taky kupovali jen dvoukombinaci a sedačku zvlášť. Ty sedačky z kombinací nejsou nikde testovaný, takže kdovíjak to bude s bezpečností… Kočárek hezký ![]()
@barbuchablond ja uz mam pro malou pripravene vsechno ;D ted uz mi chybi jen ta mala
vcera uz jsme byli i na matrice jelikoz jsme se jeste nestihli vzit tak na urceni otcovstvi ![]()
My budem po kočárku koukat tak v květnu ja sem teď 21+3 takze je ještě čas a 29.4mame svatbu tak az trochu opadne ten blazinec. jinak chceme klasiku-velkou korbu a houpaci takovej ten jak byli driv -hlavne proto ze uz bydlime skoro na horach tak aby v zime se dalo dobře jezdit
. @barbuchablond a na ekg jsi musela proč?
@majja2 na ekg by mela jit v tehu kazda
asi teda
ja uz taky byla.. Kdyz jsem sla k obvodni tak ta me hned poslala i na ekg.. ![]()
@majja2 na ekg by mela jit v tehu kazda
asi teda
ja uz taky byla.. Kdyz jsem sla k obvodni tak ta me hned poslala i na ekg.. ![]()
@majja2 přesně tak, měla by jít každá. Často to natočí obvoďák v rámci prohlídky. Moje obvoďačka EKG nemá, k ní ani nepůjdu, to je úplně zbytečný. Požadavek na EKG mám i na papíru z porodnice, co budou chtít donést do poradny.
Aha ja u obvodacky uz byla ale nic takovýho mi neřekla tak uvidime ![]()