Termín porodu - srpen 2017

• Fotoalbum (25)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1374
5.6.17 12:58

Jj, už bych měla začít chystat výbavu, ale při představě toho žehlení se mi moc nechce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
5.6.17 13:10

@barbuchablond já to statečně odkládám na červenec :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.6.17 21:23

Holky, já mám poslední UTZ v 30tt ve středu. Nemůžu se dočkat. Jinak já už mám vše vyžehleno, jen musím dát do komody věcičky a potom si zabalit do porodnice a mimču zabalit také (chci mít vlastní oblečeníčko). Poslední dny se drbu po celém těle. Nevím, co to je, ale je to divný. Taky začínám pociťovat záda a včera v noci poprvé pánev :D… Každý den nějaká novinka :D jo a dneska mě poprvé ďoubla rošťanda do žeber :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
5.6.17 21:26

@Milady3 ty jo tak ty už si pripravena :lol: já mám ve středu ještě poslední predporodni kurz tak pak už bude to cvičení na me :lol: už se vidím..

Jo a holky jak jste na tom s aniballem??Já si ho teda pořídila a zacinam cvičit začátkem července. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.6.17 21:29

Gratuluji k dloubnuti do zeber :) to me dela ta mrska porad ale pockej az te nakopne do „pipky“ jiny pojem pro to nemam. :D i kdyz oficialne to je nalehnuti na nerv vedouci k cipku ;) co se tyce drbani, hodne se mazej mastnym kremem muze to byt pnuti kuze ale pro jistotu to rekni doktorce. Ja jsem dneska 32tt a zitra mam kontrolu, zkusim si vyzebrat utz kvuli fotce pro manzela :) ve 30tt mi ho sice delali ale moc usem z toho nevidela a nestihla jsem si o fotku rici. @Milady3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.6.17 21:53

@Ajuszka - já chci aniball, musím si ho pořídit, jinak se s ním začíná cvičit až od 36tt, dříve se s ním nemá cvičit, ale to určo víš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
6.6.17 09:23

@Milady3 drbání určitě řeš s doktorem, může to být příznak problému s játry, měli by ti udělat testy. U prvního jsem ke konci nesnesla žádné mýdlo ani sprcháč, nakonec jsem se myla celá Lactacydem, ten mi kůži nedráždil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.6.17 16:03

Ahoj holky, tak jsem dnes byla na prohlídce poslední velké UTZ. Malé bije srdíčko a je hlavičkou dolů. Má cca 1400g (dle utz 1384g). Odpovídá 30tt, takže stále TP je 18.8. Bohužel vědět pohlaví budeme až u porodu, protože ani dneska se mrška neukázala :(. Měla nohy u sebe. Doktor tedy neviděl pindíka, ale ani pipinu :(. Takže zase jen odhad, že to vypadá na holčičku. S tím svěděním těla, vzali mi krev, pro jistotu (kvůli játrům) a zítra se dozvím výsledek. Snad bude vše ok. Další prohlídka za 3 týdny. Jinak mám +3kg za celé těhu, zatím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
7.6.17 18:21

@Milady3 to je hezký, že máte stydlína :D Já zase při UTZ preventivně hlásim, že pohlaví vědět nechci, těším se na to překvapení, manžel se stále neprokecl :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
9.6.17 00:27

Tak vás zdravím po delší době :)
Jsem 31+0 tt, čekám holčičku, která se nám zatím potvrdila 2×. Tak uvidíme no :)
První holčička se už moc těší :)
Jak vám všem je? Já i druhé těhu mám ok… Kdybych nepřibírala, nevím o tom :)
Termín mám 11.8.2017 a budu rodit v Podolí v Praze… opět :)
Je tu někdo z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.6.17 11:40

Ahoj. Ja teda nejsem z Prahy ale z Česke Lipy. Dnes jsem 32tt termin 4.8. Cekame holcicku, potvrzeno 3× ze to je holka. :) doma mame kluka, kteremu v terminu porodu budou uz 4.roky. Ja mam trochu komplikovane tehu, ale zvladame to, jsem kontrolovana pro otoky nohou a nizke zelezo. Dnes jsem kupodivu pri blizsim studovani teh. prukazky zjistila ze jsem za cele tehu pribrala jen 2,5kg. Pri tom mala ma uz 1700g a 40,3cm. A teda bricho mam poradne. Tak nevim kolik to bude dohromady delat v porodnici :D @ZuzkaLj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
9.6.17 12:03

Já jsem z Prahy, termín mám 2.8. a podle screeningu 31.7. :) Já teda mám těhotenství takové divné, furt nějaké problémy, ale naštěstí nic závažného. Dneska jsem byla na rentgenu nohy, protože mě bolí nárt. Samozřejmě už x měsíců, vůbec jsem to neřešila, vadilo mi jen sezení na patách, ale teď už mě to bolí pořád a čím dál víc. Docela se děsím, aby to nebyla únavová zlomenina. To by byl průser, protože se to dává do sádry nebo takové té mega ortézy a s pupkem a dvouletým a pak s miminem si to nedokážu představit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
9.6.17 12:35

Ahoj holky, ja k vam taky nakouknu :), termin mam 8.8. a cekam chlapecka, ale skoro od zacatku jsme o neco vetsi. Ted na poslednim screeningu mel malej odhad 2300g, takze me doktor strasi obrikem, coz si teda nedokazu predstavit :roll:, takze bych byla klidne pro aby to bylo o neco driv :oops:.
@barbuchablond tyjo tak to ti vubec nezavidim, snad to na tu sadru nebude, to bych si nedokazala vubec predstavit. Jinak jsem myslela ze v tehu se rentgen nesmi delat vubec, nevadi to mimcu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.6.17 12:39

Nohu v sadre ti opravdu nezavidim, ale vcera jsem cetla pribeh jedne maminky ktera rodila a sadru mela az ke kycli, a sundali ji sadru az mesic po pprodu. :) podle toho co psala bylo sice komplikovane takhle rodit ale pry se to dalo zvladnou o to vic potom kdyz ji sadru sundali. Manzel i syn se ji snazili pomahat a cele to brala fakt v pohode :) @barbuchablond

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
9.6.17 15:59

RTG se může, oni zakryjí břicho tou zástěrou, záření je minimální a zacílené na tu nohu. Kyčel by mi ale nerentgenovali :) A dneska aspoň jedna super zpráva, vypadá to, že nebude odstávka vody :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí