Termín porodu - srpen 2017

• Fotoalbum (25)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
27.7.17 20:47

@barbuchablond jo tak :lol: ja mam totiz nocni mury ze se spletli a budu mit nakonec kluka tak si me ted chvili vystrasila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
28.7.17 13:18

Tak kluk v růžový výbavičce je noční můra asi hodně maminek :mrgreen: Máme teda holku šikovnou, krásně se snaží pít, fakt mě překvapuje, jak jí to jde. Teď už čekám, až mě prelozej z JIP na šestinedělí, nejsou místa, probíhá nějaký babyboom. Oproti minule miminka na JIP fakt vozej, i když mají hodně mimin (navíc některá problémová) a málo personálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
28.7.17 13:22

@barbuchablond ach jo jak ja ti zavidim :) ja dneska byla za plasana a radeji jsem jela, jelikoz uz me od vcerejska boli bricho i krize a mam pocit ze se mala mene hybe :( nastesti je vse v poradku, dali me na monitor, bricho boli furt a asi jeste teda nemam stahy jak jsem si myslela..to jsem zvedava jestli je teda poznam 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
28.7.17 19:06

Já taky nejdřív myslela, že mi jen tvrdne břicho, ale pak mi to přišlo podezřele pravidelný, tak jsem to stopovala na mobilu. A sílilo to, ty silný byly celkem nářez. A určitě lepší plašit, aspoň se člověk dozví, jak na tom je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
28.7.17 19:19

@barbuchablond no tak snad to poznam. Momentalne mi tvrdne bricho a delaji se mi vsude boule vlivem meho maleho stesti :lol: tak snad to rozeznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
4.8.17 19:03

Ahoj holky, tak jak valcite??Ja mam termin v utery, od vcerejska me uz poboliva podbrisek a dnes se k tomu pridaly i krize tak treba uz to brzo bude :lol: s aniballem mam nacviceno 31cm tak jsem v tomhle smeru taky v klidu.Na porod se tesim, hlavne na tu moji princeznu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.17 20:58

Ahojky,
Psala jsem na začátku diskuze, termín jsem měla 11.8 ale skrze vysoký tlak a protilátky mi byl porod vyvolán v domluvený termín 31.7.2017.
Chci jen trošku povzbudit, v 10 hod mi zavedli tabletku, v 11.30 začaly slabé menstr. bolesti, ve 12.30 už silnější, které jsem musela už prodýchávat a cca ve 12.45 začaly bolesti, které me nutili tlačit. Po zavolání sestry, která mi řekla ze rodím, se Davídek na 3zatlačení narodil s míry 3,5kg a 51cm. Byl to rychlý a krásný porod bez nastrihu a šití. Ve čt. nás pustili domů. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
4.8.17 21:09

@sarkapifkova no to si delas srandu? Takova rychlovka? To je asi sen kazde z nas :lol: moc gratuluju ke krasnemu chlapeckovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
5.8.17 10:33

@sarkapifkova Gratuluju, krásný miminko i porod. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.8.17 17:29

Ahoj, má tu někdo druhý porod teď v srpnu? nebo spon podobně rozhozenou psychiku a nebaví ji to čekání? - mám termín buď 22.nebo 19.8., takže v podstatě za dva týdny… už delší dobu cítím celkem bolestivé pohyby miminka, asi je velký klučina, tak snad to už brzy přijde… už bych si přála porodit, ještě to čekání a starání se o 22měsíční cácoru je trochu náročný i co se psychiky týče + vedra úžasný. No kdyby se mu nechtělo třeba do příštího víkendu, zkusim nějaké ty babské rady, piju akorát maliník a jím lněné semínko :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
8.8.17 09:14

@Anezkoida
Jojo, čekám druhou holčičku teď 11.8. Pořád mi v porodnici říkají, jak jsem už připravená. Tak piju čajíky maliníku a masíruji bradavky - ty mi vždy vyvolají poslíčky tak na 2-3 hodiny vkuse, velmi intenzivní, ale pak sami odezní…tak je z člověk akorát na nervy… Mám to takto 3 dny. Ale furt se nic neděje. Jsem na 2cm a čekám no :)
Kdybych člověk neměl už jedno dítě, tak si sjedu do porodnice třeba častěji. Ale s tím dítětem je to vždy náročnější, co se hlídání týká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
8.8.17 09:14

@sarkapifkova
Veliká gratulace!!! Také mám termín 11.8. :) Snad to bude rychlé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.8.17 09:20

Ahoj holky, ja mam dnes termin dle MS..Byt uklizeny, okna umyte..vcera jsem byla na 3 hodinove prochazce..a nic :lol: ani nevim jak na tom jsem jelikoz na kontrole jsem byla ve ct a jdu zase ve ct..minule bylo jeste vse ok. Podbrisek a zada uz me boli asi 2 tydny.. Dneska jeste prubnu sex ale asi nepomuze nic :lol: budu doufat ze se aspon narodi dle terminu utz coz je v nedeli 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
8.8.17 09:23

@Ajuszka
Pokud je ten termín podle UTZ dělaný v tom 1. screeningu, tak bych se k tomu přikláněla spíš…
Držím pěsti :) Já mám termín teď v pátek. Poslíčky mám jako kráva už snad 4 dny… nevyspala jsem se ani nepamatuji. Ale porod to prostě ještě není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.8.17 09:35

@ZuzkaLj jj je no, ale mela jsem pravidelny cyklus tak jsem trosku koukala i na ten dnesek no :lol: vis jak, clovek uz chce aby byla venku :lol: a k tomu me stve jak mi furt vsichni pisou Uz? Uz?..ne asi jim nedam vedet ze se narodila :zed: :lol: taky drzim palecky, at to mas co nejpohodovejsi. Cvicila si s anibalem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí