Termín porodu - srpen 2017

• Fotoalbum (25)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
14.8.17 11:52

Ahoj holky :mavam: ja dnes na kontrole cipek 1cm a otevrena na prst. Myslite ze uz by to mohlo brzo byt nebo to tak muze byt dlouho? Ale mala ma hlavicku 32cm a ja mam 31cm nacviceno s aniballem tak snad to bude ok 8) ale vahu ehm mame 3.70kg..odhadem­..jestli brzo neporodim tak to bude macek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
16.8.17 18:22

Tak holky..ja mam zitra 5 dni po terminu, jdu na kontrolu do porodky. Minule jsem byla na 1prst otevrena, cipek 1cm, tak jsem zvedava.Od pondeli me boli podbrisek, krize..dnes v noci se mi k tomu ASI pridaly uz i nejake ty kontrakce, sice nepravidelne ale zato trvaji dneska cely den 8o s aniballem mam nacviceno 31cm, mala by mela mit hlavicku cca 32cm takze v tomhle smeru jsem v klidu. A vahove jsme na 3.7kg tak to si myslim ze taky bohate staci :lol: tak se treba zitra bude vyvolavat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.8.17 21:40

Nase princezna narozena dnes ve 13 :07h, s mirami 50cm, 3,57kg. Sla jsem na vyvolani, tabletami a vse se rychle rozjelo sammo. Jen jsem unavena, mela jsem trochu komplikace s delohou ale ted uz je to snad dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.17 22:14

@prach92 moc gratuluji :srdce: :srdce: :srdce: přeji rychlé zotavení a hlavně holčičce hodně zdravíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.8.17 16:28

@prach92 moc gratuluji, je nadherna :srdce: ja uz dnes na noc pojedu do porodky.. Mam uz temer 48h bolestive stahy, ted jsem v intervalu 5minut, nekdy 6 a nekdy 7 ale boli to jako cert, protoze me to bere i pres krize..a pritel ma nocni tak radeji pojedu pod dohled..navic mi odesla hlenova zatka..tak.snad uz se to rozjede a budu taky mit zitra princeznu u sebe.
Preji ti brzke uzdraveni a zdravou holcicku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.17 16:38

@Ajuszka
Držím palečky… :palec:
Vypadá to, že už co nevidět budeš mít u sebe svou princeznu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.8.17 16:48

@sarkapifkova dekuji, kez by. A kdyz si vezmu ze to jsou ted prdlacku bolesti.. 8o akorat jsem nesva z toho, ze to mam treba 3× po 5ti min.pak mi to vyskoci treba 2× na 7minut pak na 6.. :roll: jako nektere jsou vice intenzivni ale na to ze me to boli uz min.od vcerejska od rana je to divne, melo by se to zpravidelnovat ne? Zas nechcu byt v porodce za hysterku..uz tak je mi divne z toho ze tam budu sama nocovat..nemam rada spitaly 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.17 17:13

@Ajuszka
To chápu, já taky nemocnici nemám rada a nejraději bych po porodu šla hned domu :-D
Jinak já ti v tomto moc neporadím i když jsem rodila 3×, jelikož jsem měla vždy vyvolávaný porod a to všechny totožné, ze po zavedení mi nejdříve praskla voda a na to mi přišly ihned ty nejintenzivnejsi bolesti které byly snad v kuse ale na 3zatlaceni byli venku… a vůbec se neboj ze by si byla za hysterku, já taky vždy říkala ze už rodim a sestry nevěřili a pak by jsi měla vidět jejich výraz když viděli už hlavičku venku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.8.17 15:46

Ahoj holky, tak i ja jsem se dnes dockala :srdce:o 3 dennich bolestech a nespavosti se mi narodila dcera Eliska.3690g a 50cm. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.17 15:59

@Ajuszka
Moc a moc gratuluji :potlesk: :srdce: přeji ti brzké zotavení, Elišce hodně zdravíčka, krásné jméno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.8.17 16:41

@sarkapifkova dekujii, jsem rada ze to mam za sebou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
19.8.17 23:50

@Ajuszka Velká gratulace! Přeju hlavně rychlé a bezproblémové sžívání a hodně zdraví oběma :kytka:

Naše holčička teda děsně trpí na koliky, už fakt netuším, jak jí ulevit :? Jinak je strašně hodná a pěkně papá, za týden přibrala 390 g 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.17 21:25

Jak se vám daří s mimuškama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
12.9.17 10:01

My jsme v pohodě, teď jsem si užívala 4 dny jen s miminkem, syn byl s babi na horách. Připadala jsem si jak na dovolené, takovej klid a pohoda! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
12.9.17 10:38

Ahojky :mavam: nam se taky dari vcelku dobre, prdiky mame taky, ale uz je to lepsi. Davam probioticke kapky, mazu Pupikem a ja piju fenyklovy caj..sice se krouti a prdi jak stary chlop ale aspon neplace. :lol: Za chvili jdeme na utz kycli tak snad bude vse ok :) Ja ani nevim kolik pribrala, protoze od prvni prohlidky jsme jeste nikde nebyly, jdeme az 25.9 8o coz je vlastne mesic od prvni prohlidky..tak. nevim, myslela jsem ze se chodi driv..ale urco pribrala, poznam to podle licek do kterych jen pichnout a vyfouknou se :lol: a taky podle toho ze uz ji dlouho nejde nosit aniz by clovek citil ruce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí