Termín porodu - srpen 2017

• Fotoalbum (25)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
921
8.8.17 10:12

@Ajuszka
Nene, necvicila. Ani u prvního porodu. A bez nastrihu. Ale pry se toto dědí po mamce. A moje mamka mela prvni porod jako ja. A dalši porody rovněž bez nastrihu…
Ale poctivě piju ten malinikovy caj. A ten ma opravdu vliv na ten konec. Na porod jako takový. To uz byla tresnicka na dortu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.8.17 10:48

@ZuzkaLj aha no tak jeste ze jsem cvicila :lol: :lol: mamka pri prvnim porodu(me) nakonec rodila cisarem ale tak snad to nebude muj pripad. Caj piju taky i lnene seminko bastim tak snad to opravdu k necemu bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.8.17 19:05

Holky? Uz cca asi od 3 mam bolesti bricha, podbrisku, zad a strili mi to jakoby i do noh.Mala se tam neskutecne hybe, az mam pocit ze je uz uplne,,dole"..Je to docela neprijemne. Stahy ASI nemam, jako prvorodicka vim prdlacku..Jen silene tlaky v brichu a na cely spodek. Myslite ze uz by to mohl byt zacinajici porod? Hlenovou zatku jsem nevypozorovala a voda taky samozrejme nepraskla.Dnes mam termin dle mS a trochu jsme tomu chteli pomoc sexem ale necekala jsem ze by to zabralo :lol: pritel je v praci tak nechcu zbytecne stresovat, navic me nema kdo odvezt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
8.8.17 19:40

@Ajuszka ahojky napusti si vanu s co néjvíc teplou vodou co sneseš a uvdíš bud se ti to rozjede nebo ne…pokud bys měla i křížové bolesti pomáholo my být na všech čtyřech a opírat se o baloun jen neležet to bylo utrpení…nebo co nejvíc chodit…já to takhle měla také u první dcerky začalo my to úterý okolo 19.00.hod. jak popisuješ…vydřela jsem do středy 16.00.hod. kdy mě sestra vezla do porodnice tam my v 18.20.hod. odešla zátka a pak do mě pořád něco píchali na urychlení porodu, na uvelnění svalů, na ty křížové bolesti, ve 23.00. hod. na spaní, pak od 02.00.hod 2 kapačky oxitocinu a to už jsem u porodu i omdlévala strašně pomalu jsem se otevírala…ve 12.00.hod. my praskli vodu a malá se natrodila až ve čtvrtek ve 14.58.hod…takže tak…pokud ti ta horká voda bude pomáhat a rozjede ti porod vydž až budou kontrakce po 8-5 min. a vyraž do porodnice…segra i jako prvorodička od toho jak jí začaly kontrakce po 5 min. porodila za necelých 5 hodin…držím palce Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.8.17 21:50

@nelinka204 8o 8o jezis, no tak snad to nebudu mit jako ty. Uvidim jak to bude pres noc, kdyztak si zajdu zitra rano ke sve mudr jelikoz do porodnice musim 20km dojet.. Tak at nejedu zbytecne. S tou vanou me to taky napadlo jenomze mam sprchac tak to je na prd tam stat.. Na balonu uz jsem se taky kulala docela to pomahalo. No uvidim, ted je to takove v klidu tak treba jeste usnu :roll: dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
8.8.17 22:19

@Ajuszka není zač já jen kdo neví co ho čeká a na co se připravit a navíc začne plašit jako já…pač jsem se úplně zbytečně stresovala tím, že my malá asi vypadne jak mě bolela stydká kost a k tomu ty kříže…ne nevypadla a ani u porodu se jíven šlo špatně pač šla s ručičkou u hlavičky kterou měla omotanou šnurou…pokud má porod přijít tak příjde a je potřeba opravdu zůstat co nejvíc v pohodě a potom jde všechno lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
9.8.17 04:27

Tak já mam ted něco podobného… Od 2 od rana bolesti jako blázen. Velmi pravidelné. Kolem 3 jsem si dala teplou sprchu… Pak to na 30 minut ustalo. A ted zase jedu po 8-6 minutách… Jeste čekám na par stahů a jestli to fakt nebude upadat, jedeme. Kdyz ta sprcha nepomohla… Prvni dite bylo vyvolávané, takze to bylo úplně o něčem jiným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
9.8.17 07:55

Tak uz jsem na sále… Držte mi palce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
9.8.17 08:10

@ZuzkaLj jee ty se mas. Drzim palecky a dej pak vedet.. Me to neprestalo ale je to vse takove divne tak ficim za chvili za mudrou tak uvidim co mi rekne. Jestli mi rekne ze se jeste vuubec nic nedeje tak asi pojdu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
9.8.17 17:16

Tak vas vsechny zdravím! Jmenuji se Verunka a narodila jsem se dneska 9.8.2017 ve 13:13, míry: 3240g, 49cm…
Mamka se šíleně bála druhého porodu a nakonec to byla rychlovka a opravdu témeř bez bolesti.
To jistě ovlivnilo pití maliníku a lněného semínka ???? Žádné komplikace, žádný nástřih… Jenom prd prd a byla venku ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
9.8.17 17:32

@ZuzkaLj jezisi ta je nadherna a jak vyplazuje ten jazycek :srdce: moc gratuluju, je super ze si to mela tak v pohode, snad i ja se uz dockam :think: jeste jednou gratuluju a at jste obe zdrave :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
9.8.17 17:40

@Ajuszka
Urcite se dočkáš brzy :)
A fakt pij ty čaje, prvni těhu jsem to nedelala. Ted mi i doktorka rikala, jak hezke jsem mela porodní cesty…
A vcera vecer sex… No a bylo to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
9.8.17 19:50

@ZuzkaLj jj caj piju i to seminko jim :lol: a sex byl vcera a pak me chytly ty krece ktere trvaly az do dnesniho dopo, kdy jsem teda zavitala na gyndu a jsem jeste uzavrena a cipel vysoko :( zitra se mam ale hlasit do porodnice tak jeste dneska ten sex prubnem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.17 19:43

@ZuzkaLj
Moc a moc gratuluji, Verunka je nádherná. Přeji hlavně hodně zdravíčka… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
14.8.17 06:09

Tak ta je naadherna! Gratuluji :-*
Ja jdu ve stredu na vyvolani. Te nasi cacorce se ven nechce. Nepomohli dva Hamiltny, sex, vana, vino, prochazky ani nic jineho. Za to se uz 14dni cistim (prujmy), hl. zatka nas navnadila jeden den kdy se ukazala a pak ticho po pesine, dneska zase trochu odeslo ale zase nas chce jen nastvat :D ve stredu jsem 42tt, tak jsem zvedava kdy to „bouchne“. Uz aby to bylo, ten posledni tyden je nejhorsi. Jsem permanentne nastvana a vubec nepomaha ze se uz 3tydny kazdy den minimalne 5× lidi pta tak co porad nic? Zacinam vsechny nenavidet uz jen podle jmena… :'( @ZuzkaLj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí