Poradna duly
Jana Čurdová
@prach92
Tak to je krásný… Ja zatim v porovnání s prvním těhu jsem přibrala o polovinu mene. Ale i tak mam 81 kg. Děs běs. Mam strašně veliký pupík ![]()
Ahoj holky
tak i já jsem dnes byla na velkém utz. Holčička potvrzena tak snad se už nic nezmeni
váží 1637g a meri 31cm
TP se nám posunul na 18.8
s takovou ji budu nosit do zari ![]()
To je zajímavé, já myslela, že TP se posouvá maximálně po prvním screeningu a pak už ne, v pokročilém těhotenství už ty mimina přece nerostou všechna stejně.
Joo tak to já nevím..
me minule říkala 16.8 dnes podle měření ji vyšlo 18.8.. ![]()
Tak co, holky, jak zvládáte ty vedra? Já jsem z toho fakt nešťastná, ven s malým můžu maximálně dopoledne někam na hřiště do stínu, na sluníčku je mi okamžitě blbě. Dneska jsem byla naposledy na kontrole u gynekoložky a musím se objednat do poradny v porodnici. Jsem z toho celkem rozpačitá, minule mě hned poslali do rizikové, protože mám trombotickou mutaci krve, ale prý se mám objednat do normální. Po porodu si musím najít novou doktorku, tahle mi nevyhovuje čím dál tím víc. ![]()
@barbuchablond No já z toho taky nejsem nadsena
nejhorší je to v noci jak už se nedá ani spat.. A bude hůř ![]()
Kdy mas termín?
Podle screeningu 31.7., podle menstruace 2.8. Doteď jsem v noci spala jak zabitá (v rámci možností, syn se pořád budí), ale posledních pár dní nic moc. Doháním to přes den, chodíme si lehnout po obědě.
@barbuchablond ty jo to se mas, zavidim ti ze už to takhle ze začátku srpna budes mít za sebou
Dneska se mi spalo dobře, při te bource ![]()
Tak jsem se vybičovala a mám vypráno a vyžehleno. Teď to chci roztřídit podle druhu oblečení a podle velikosti, vytáhla jsem všechny pytle a jsem zavalená miminím oblečením
A konečně jsem vyřešila dilema, co pořídit na mimino, abych s ním mohla jezdit po bytě, nakonec vyhrála kolébka, je to vlastně malá postýlka s možností houpání. Klasická postýlka se nám nevytočí na chodbě, košíky se mi moc nelíbí a další varianta byla půjčit tu porodnicovou plastovou postýlku (ta je teda super, btw), ale kolíbku pak aspoň můžu prodat dál. Tyhle starosti v garsonce se starším nebyly ![]()
@barbuchablond Tak to ja s pranim porad jeste otalim
a ja mam prave ten kosik, je. i s nebesy a na koleckach ![]()
Ahoj holky, tak uz se nam to krati co? Ja uz mam posledni tyden prujem, dnes me boli bricho a zada..tak uz asi prichazi poslicci
byla jsem docela zmatena z toho posouvani TP tak jsem zapatrala a zjistila ze moje gyndarka asi stoji za hovno.. Ze TP se od 1.screeningu opravdu neposouva.. Takze ja ho mam podle Ms 8.8 a podle utz 13.8.. Vim ze termin je takhle k nicemu ze az se male bude chtit tak pujde, ale i tak..
Jinak cvicite s anibalem??Ja uz jsem na 27cm tak uz jsem relativne v klidu ![]()
@Ajuszka já jdu ve čtvrtek na plánovaný císařský řez
Miminko je velké, ve středu byl odhad přes 3900 g a jizva po předchozím císaři je prý na hranici. Jinak mi tvrdne břicho, to jsem dřív nezažila.
Ahoj holky TP mam 15.8 ale myslim ze to bude driv, je to moje druhe tehotenstvi, synovi je sedm. Ty vedra me posledni dny zabijeji uplne????A jeste minuly tyden na kontrole mi oznamili nizsi hemoglobin 98 a musim brat zelezo 2× denne, mate zkusenost nektera? jinak teda uz hrozne spatne spim, usnu rychle ale po prvnim vzbuzeni na malou kolem jedne rano uz nemuzu poradne zabrat????
@barbuchablond jeezis
no ale ber to tak, ze uz budes mit broucka u sebe a bude to fajn
Drzim ti palecky at je to bez problemu.
me jak ti poslicci vcera presli tak se v noci ve 2 zase na 2 hodiny objevili.. Nebo ja nevim, jestli me trapi streva..ale spis to bylo jak na ms..tak jsem zvedava kdy to prijde ![]()
Taky mi dali železo 2× denně, nějaké lepší (s pěkným doplatkem), takže mi trávicí potíže nezpůsobuje.