Termín porodu - srpen 2017

• Fotoalbum (25)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
29.4.17 13:45

Zalezi jak dlouho uz je maji? Jestli se jim napr: Uz vsechny nafoukly a maji jen stroupky, tak staci namazat kremem a muzou prijit. @majja2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.5.17 19:22

Ahojky holky můj výtvor v tehu když se nudim :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
1.5.17 19:37

To je nádhera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.5.17 08:19
@Milady3 píše:
To je nádhera :)

Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
2.5.17 18:08

Holky, tak jsem dneska navstivila porodnici na prohlidku. Pokud mate tu moznost, urcite to absolvujte, me osobne to hodne pomohlo, poznala jsem prostredi a personal, ktery je mimochodem skvely. Takze se mi zase pujde k tomu porodu o neco lehceji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
2.5.17 22:58

@Ajuszka To je super, že ti to pomohlo. Mě to u prvního naopak úplně vystresovalo :? Bohužel, v Praze je to všude nic moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
2.5.17 23:17

@Ajuszka ahojky ještě tě trápí ten ekzém…pokud ano tak doporučuji ovesnou koupel…mě se to zlapšilo po 6- ti…já měla problém v těhotenství s jatry vylívala se žluč do krve a myslela jsem že se uštrábu…ta koupel byla jediná co my oprvdu pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
3.5.17 07:32

@barbuchablond tak ja jsem teda z druhe strany republiky, takze za me Karvina rozhodne ano :D ale neboj, uz se mi o tom vsem dneska zdalo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
3.5.17 07:34

@nelinka204 jo jo porad, uz mi tohle prave doporucila i moje gynekolozka, ze ji to rikala nejaka pani co ma lupenku.Ze si mam dat do silonkove ponozky hrst ovesnych vlocek a umyvat se s tim misto mydla. No jako mam pocit ze je to lepsi, svedit to sice svedi porad ale uz nejsem tak kropenata :oops: a k tomu se mazu bepanthenem. Pritel mi omylem koupil na detskou dupu misto ten senziderm ale vypada to ze tehle bude lepsi :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
3.5.17 15:53

@Ajuszka ja jdu 18 na kurz tak myslím ze nás na prohlídku porodnice vezmou :) uz se na to těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
4.5.17 10:17

Konečně něco pozitivního, diabetes nemám, jupí. Podruhé nalačno už jsem měla hodnotu v normě.
Taky na vás tak působí počasí? Já si přijdu jak stará bába, má přijít změna, klesne tlak a já mám tendence jít k zemi a bolí mě hlava :?. A úplně děsně mi roste pupek, s prvním se mi udělaly strie od pupíku níž a teď se dělaj naopak od pupíku výš 8o A to samozřejmě mažu, ale bohužel je to geneticky dané a lidi se světlou kůží na to trpí prý víc. Takže já jsem učebnicový příklad. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
4.5.17 11:18

@barbuchablond tak to je super, akorat te lituju ze si to musela absolvovat 2×..me to teda stacilo jednou a jeste ke vsemu tam meli priserny vzduch takze jsem taky obcas kolabovala :lol:
Jinak to pocasi ani ne, ale prijde mi ze jsem den ode dne neohrabanejsi, nez ja se vykulim z postele.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
4.5.17 11:26

Podruhé jsem šla jen na ten odběr nalačno, znovu bych to celé neabsolvovala ani omylem. Ono to podle mě není dobré ani pro mimino, přeci jen už mu funguje slinivka a nikdo neví, jestli to naněj má nebo nemá vliv.
Kulení z postele taky provozuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
10.5.17 10:23

Holky, jak máte velký břicha? Jsem na konci 6.měsíce a břicho je zatím menší. Malá kope, Gynekolog taky nic neřiká tak snad je vše v pořádku. TP 10.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
10.5.17 10:26

@sportka Tohle jsem mela na konci 6.mesice takze myslim ze akorat :lol: uz ted mam pocit ze se spis kolebam nez jdu :lol: a co se tyce pohybu tak ty jsou vic nez cile, gynekolozka ani nemohla minule udelat utz, mala ji do toho porad mlatila :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí