Poradna duly
Jana Čurdová
Zalezi jak dlouho uz je maji? Jestli se jim napr: Uz vsechny nafoukly a maji jen stroupky, tak staci namazat kremem a muzou prijit. @majja2
Holky, tak jsem dneska navstivila porodnici na prohlidku. Pokud mate tu moznost, urcite to absolvujte, me osobne to hodne pomohlo, poznala jsem prostredi a personal, ktery je mimochodem skvely. Takze se mi zase pujde k tomu porodu o neco lehceji ![]()
@Ajuszka To je super, že ti to pomohlo. Mě to u prvního naopak úplně vystresovalo
Bohužel, v Praze je to všude nic moc ![]()
@Ajuszka ahojky ještě tě trápí ten ekzém…pokud ano tak doporučuji ovesnou koupel…mě se to zlapšilo po 6- ti…já měla problém v těhotenství s jatry vylívala se žluč do krve a myslela jsem že se uštrábu…ta koupel byla jediná co my oprvdu pomohlo…
@barbuchablond tak ja jsem teda z druhe strany republiky, takze za me Karvina rozhodne ano
ale neboj, uz se mi o tom vsem dneska zdalo
![]()
@nelinka204 jo jo porad, uz mi tohle prave doporucila i moje gynekolozka, ze ji to rikala nejaka pani co ma lupenku.Ze si mam dat do silonkove ponozky hrst ovesnych vlocek a umyvat se s tim misto mydla. No jako mam pocit ze je to lepsi, svedit to sice svedi porad ale uz nejsem tak kropenata
a k tomu se mazu bepanthenem. Pritel mi omylem koupil na detskou dupu misto ten senziderm ale vypada to ze tehle bude lepsi
![]()
@Ajuszka ja jdu 18 na kurz tak myslím ze nás na prohlídku porodnice vezmou
uz se na to těším.
Konečně něco pozitivního, diabetes nemám, jupí. Podruhé nalačno už jsem měla hodnotu v normě.
Taky na vás tak působí počasí? Já si přijdu jak stará bába, má přijít změna, klesne tlak a já mám tendence jít k zemi a bolí mě hlava
. A úplně děsně mi roste pupek, s prvním se mi udělaly strie od pupíku níž a teď se dělaj naopak od pupíku výš
A to samozřejmě mažu, ale bohužel je to geneticky dané a lidi se světlou kůží na to trpí prý víc. Takže já jsem učebnicový příklad. ![]()
@barbuchablond tak to je super, akorat te lituju ze si to musela absolvovat 2×..me to teda stacilo jednou a jeste ke vsemu tam meli priserny vzduch takze jsem taky obcas kolabovala ![]()
Jinak to pocasi ani ne, ale prijde mi ze jsem den ode dne neohrabanejsi, nez ja se vykulim z postele.. ![]()
Podruhé jsem šla jen na ten odběr nalačno, znovu bych to celé neabsolvovala ani omylem. Ono to podle mě není dobré ani pro mimino, přeci jen už mu funguje slinivka a nikdo neví, jestli to naněj má nebo nemá vliv.
Kulení z postele taky provozuju ![]()
Holky, jak máte velký břicha? Jsem na konci 6.měsíce a břicho je zatím menší. Malá kope, Gynekolog taky nic neřiká tak snad je vše v pořádku. TP 10.8.
@sportka Tohle jsem mela na konci 6.mesice takze myslim ze akorat
uz ted mam pocit ze se spis kolebam nez jdu
a co se tyce pohybu tak ty jsou vic nez cile, gynekolozka ani nemohla minule udelat utz, mala ji do toho porad mlatila
![]()