Termín porodu - srpen 2017

• Fotoalbum (25)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
23.3.17 13:44

@Kaatuš Eliska :pankac: ale je to stejne krasne :) takovy maly prcek :) pohyby uz citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.3.17 14:09

@Ajuszka Eliška je hezké, jen mi už v rodině jednu máme. Příteloví se libí Amálka mě Markétka :D no jak říkám ještě to bude boj a nakonec se bude jmenovat určitě uplně jinak :D jj pohyby cítím, už tak od 19tt a to čekám první, všude jsem četla že první miminko cítíš klidně až po 20týdnu. Ty už máš pohyby? ve kterém jsi tydnu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
23.3.17 14:22

@Kaatuš no tak pak dej vedet jak ste se poprali :lol: no ja uz prvni naznak citila v 16 a to jsem si nebyla jista. Od 18teho uz to je s prehledem :lol: ted jsem ve 20tem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.3.17 14:34

@Ajuszka dám, dám ;) tak to už jsi mazák s těma pohybama.. :D je to hezký jak se ti v tom bříšku něco převaluje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
23.3.17 22:09

@Kaatuš jo no, uz neroste jenom bricho ale uz clovek i vi ze tam neco ma a zije to :) takhle to bylo vzdycky o nervy, cekat na dalsi kontrolu. Ted se zavrti a ja vim ze je vse ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.3.17 06:10

Dobré ranko holky tak dnes mě čeka kontrola a snad už se nám ukáže a nebude se schovat co to bude :) už mám doma dva kluky tak by byla dobrá holcicka :) a jména máme též uz vybrane holku též Elišku ta mě drží už od druhého miminka :) a kluk Samuel.4.4 jdu na 2 screening tak se těším nu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
24.3.17 06:41

Ahoj holky, taky se k vám přidám. Mám termín 10.8. a čekáme holčičku. Celé těhotenství je mi dobře, ani jednou jsem nezvracela, pořád bych jedla. Kamarádky mi předpovídaly kluka, protože prý když se čeká holčička, maminkám bývá víc špatně v prvním trimestru. Ale mě nic nebylo, užívám si to a těším se. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.3.17 09:40

Tak jsem po kontrole vše je v pořádku miminko se má k světu schovávalo se doktorka ho trochu postouchla a ukázalo na nás pindika tak budu mít doma tři kluky plUS přítele tak 4 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
24.3.17 11:37

Holky? Dneska me skoro cely den trapi bolest bricha. Ale spis jakoby v oblasti strev, ne podbrisek. Vcera jsem nemela nic co by me melo nadymat tak nevim :nevim: vytok nemam, tak zatim moc neplasim ale i tak.. Zase fajne na vikend.. Nemate to taky nektera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
24.3.17 14:45

Měbolelo břicho včera v noci. A mám pocit, že jsem nafouknutá úplně po všem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
24.3.17 17:35

No uz me to preslo, dospala jsem noc a vypada to ze to bude ok, ale mela jsem docela strach..ono ted kdyz boli bricho..clovek nevi co to je.. Vetry, natahujici se deloha nebo neco vaznejsiho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
28.3.17 10:54

Mě včera ráno probudila bolest břicha, jenže pak se to přesunulo i do zad. Ledvinová kolika :poblion:. Opravdu hnusná bolest, do toho zvracení i černýho čaje. Takže jsem se vydala na Bulovku, zážitek :roll:. Dostala jsem kapky na bolest a uvolnění (a vzápětí kyselý ksicht lékárnice, že se v těhotenství nesmí…), kdybych tam zůstala, tak mi dají to samé v kapačkách. No a dneska ráno druhé kolo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
28.3.17 11:00

@barbuchablond jeezis, tak to ti nezavidim.Je strasne ze vsechny veci nas chytnou v tehu.. :zed: me zase vcera sekali spodni osmicku, protoze taky byla celou dobu ok a pred mesicem zacala zlobit. Zkusila jsem na bolest paralen, ale bez vysledku, tak ho do sebe nebudu zbytecne cpat a tise trpim..a za hodinu jedu na srdicko miminka toz si to ani moc neuziju :pocitac: tak ti preji brzke uzdraveni, prece jen nas ceka daleko vetsi bolest :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
28.3.17 11:16

Tak co mi sekali osmičky, to taky nebyla žádná hitparáda a brufen to jistil, tak ať je ti brzy líp. Já měla koliku už v prvním těhotenství, jenže to jsem byla v cca 8. měsíci a když jsem se chystala na pohotovost, tak to přešlo a už se nevrátilo. Takže mi tam prcek něco přilehnul. Ledviny jsem si nechala kontrolovat vloni a OK. No a teď 2 dny po sobě bolest jak kráva, už se děsím zítřka :?
Velký UTZ už mám 14 dní za sebou, bylo to hezký, akorát jsem tam byla pěkně dlouho, mrně tam skákalo a doktorce nechtělo pořádně ukázat srdíčko. Manžel musel chudák ven se synem, ten tam bulel jak želva, asi se bál prostředí a že mi něco dělaj. Takže jsem mu pohlaví nechala napsat do obálky, já to nevím a zatím se neprokecl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
28.3.17 11:20

@barbuchablond no ja mam odmala nemocne ledviny takze doufam ze to preziju ve zdravi. Jinak velky utz uz mam taky za sebou, jen na to srdicko musim do fakultky :roll:
To jsi dobra ze to nechces vedet.ja jsem od prirody zvedava jak opice :D minuly tyden to vypadalo na 70% na holku tak doufam ze tam dneska nebude pindik :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí