Termín porodu - srpen 2017

• Fotoalbum (25)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.1.17 11:42
@pibik píše:
Holky já mám termen 11.8. a můj doktor mi neuděla ani jedno vyšetření srdíčka a taky mi neřekl ještě termín kdy mám jít na velký sqreening 8o
nevím jestli si já musím všechno hlídat nebo jak??

Ahojky, tak to jsme zatím stejně s TP:-)
Ale divím se jak je to někde rozdílné, mě Mudr dělal ult. Uz asi 3×, vse zatím bylo ok, automaticky mě objednal na screening, který se prý neplatí. A tak jsem to měla i u předchozích 2 těhu. Je pravda, že jsem pak měla problémy s pozit. protilatky, ale to jsem chodila zvlášť co 14.dni do FN. Asi to záleží na daném Mudr… :think: Dokonce jsem nikdy neplatila ani za fota krom 3D, a ze pri kazde návštěvě treba v té FN jich bylo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.1.17 12:20

Ano ja se taky pridavam k sprnovym ;) termin mame 12.8 tak uvidime, ja sama mam narozeniny 21.8 tak jako tak dostanu nejkrasnejsi narozeninovy darek :) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.1.17 18:34

Ajuszka
velka gratulace :)
a take čekáš první mimi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.1.17 18:36

@pibik Jo jo prvni, mam uz za sebou screening, zitra si jdu jen pro vysledky krve :) mam v brise malou ciperu, celou dobu jsme na utz cvicili.. :dance: jsem docela rada ze to jeste necitim a jestli to bude delat uz porad tak potes koste :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.1.17 18:42

@Ajuszka
no tak to jsi na tom lépa jako já :D
já mám pouze ultrazvuky asi 3 za sebou a nic víc :( doktor mi jen při každé návštěvě řekne že rosteme pěkně a to vše :(
o nějakých dalších testech nic nemluvil a srdíčko jsem ještě neslyšela :( ale pevně věřím že bije jak o život :) :) :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.1.17 18:45

@pibik ty jo tak kazdy doktor to bere asi jinak no :( ja jsem byla poprve v 6 tydnu kdyz jsem to zjistila a pak jsem trosku stresovala a nechtela cekat skoro dva mesice tak jsem byla jeste v 9 a to mi prave pustila srdicko.. Jsem asi cita ale u kazdeho utz se mi chce brecet ;D je to pro me zazrak, ze uvnitr me neco roste :) a v kterem tydnu jsi? To se asi nezminil o screeningu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.1.17 18:53

@Ajuszka
no já mám TP 11.8. poule PM
no měla bych být v 11 týdnu a zatím mi nic neřekl víc než to že jsme velcí a rosteme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.1.17 18:57

@pibik aha tak to te obdivuju. Ja se furt na neco ptam, chci vsechno vedet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.1.17 18:58

@Ajuszka
no mě příjde že oni jsou v klidu tak proč já bych měla být stresovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
27.1.17 09:41

Já byla na NT screeningu v pondělí a teda mimino se tam mrskalo úplně neuvěřitelně 8o Musela jsem se smát, protože přesně tyhle kopance a pohyby dělá starší, když se k nám v noci nastěhuje do postele a okopává nás :mrgreen: Podle UTZ to vypadá dobře, ještě čekám na výsledky krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
31.1.17 20:41

@pibik
taky mám termín 11.8. a na první veliký UTZ jdu 2.2 (to je ten kolem 13tt)
ten je skoro povinný… to se divim, že tě doktor neposlal… tam se dělá ta genetika, statistika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
31.1.17 20:44

@pibik
a pokud máš termín 11.8. jako já, tak já jsem dneska 12+4 (což je 13. týden) a sedí mi to jak podle PM tak podle UTZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
31.1.17 20:45

@sarkapifkova
jééé, taky 2.2., tak si pak dáme vědět :) Já jsem hrozně zvědavá, jestli mi řeknou, co to je… minulé těhu mi to řekli až 19.týden… to bylo šílené čekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.1.17 20:52

@ZuzkaLj
ahoy Zuzi já se byla ptát a doktor mi řekl, že je to zbytečné tak brzy, že více je to vidět až tak kolem 14-16 tt a pak mi vezme osobně krev a udělá testy :)
jinak mě může poslat někam do nemocnice jenže budu za to platit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
31.1.17 20:55

@pibik
no zbytečné to není… protože už takhle brzo se dají zjistit nějaké problémy… a když to řeknu blbě, tak kdyby chtěla jít žena na potrat, ještě může…
já si to teda neumím představit. Ale proto se dělá ta genetika… Nebo tak mi to bylo aspoň řečeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí