Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jeste jednou
vy uz jste vsechny byly u doktora a ja porad cekám. Poprve jsem byla strasne nervozni, od bubliny k srdíčku. Aby tam bylo a bilo…Tak to nechám az po Novem roce. Rodine to stejne dřív jak na konci 3m nereknem ![]()
Taky bych si to chtěla zatím nechat pro sebe, termín porodu mám 2.8., ale o Vánocích to budu muset říct rodině.
@barbuchablond Ahojky, a proč to „musíš“ říct rodině?
Nebo tím myslíš, že chceš?
My čekáme druhé, termín také 2/8
A chci to udržet v tajnosti až do UTZ ve 12. týdnu. Teda - řekla jsem to sestře, mamce a kamarádce, která mne potkala přímo v ordinaci
Ale zbytek rodiny nic neví a snad to přes svátky nepoznají. Ještě měsíc musíme počkat.
Po večeři už mám trochu bříško
Určitě to u druhého poroste rychleji. Kéž bych moc nepřibrala, tak jako v prvním těhotenství. Přibrala jsem pouhých 6 kg.
@NapoleonovaDesire
Ja jsem rada, že to vydrzim do soboty
déle bych to nezvládla
Ja vim, ze to je krasna zprava…ale v 5tt to volat do sveta mam strach. V 12tt to budu říkat klidneji…ale nejklidnejsi budu az ho/ji budu mit v ruce
@ZuzkaLj
Ja uz jsem to rodine oznamila
,jsem 9tt a dneska je mi teda etreme zle
Ještě ze uz jsoz svatky a manzel doma a hlida to nasi 15m dracici jinak by me asi kleplo
Ahoj, moc Vás všechny zdravím,
chtěla bych se k Vám také přidat.
Taky se řadím mezi šťastlivce, co objevili dvě čárky. K doktorovi jdu až 5. ledna, už se nemůžu dočkat ujištění, že je vše o. k.
Přeji Vám krásné Vánoce a ať vše roste, tak jak má
. Papa
Terka.
@jedna85 řekli jsme to u štědrovečerní večeře mámě a ségře, ony stejně měly podezření, protože za normálních okolností rozhodně nepohrdnu alkoholem
A nějaké výmluvy by mi byly trapné. Ostatním to rozhodně říkat zatím nechci.
A musím zaklepat, zatím mi odeznívá ta příšerná únava, už nechodím spát se synem po obědě a už mi není nonstop blbě od žaludku. A to jsem měla na Štědrý den brzy ráno zatěžkávací zkoušku, syn se natláskal játrových knedlíčků a od půlnoci do půl čtvrtý ráno blil jak Amina. I přes ten příšernej puch jsem se zázrakem udržela.
Ahoj holky, taky to potrebuju někde vykricet. Čekáme miminko
termín mi vychází na 1.9. Doma má 23 měsíčního chlapečka a jen doufám, ze bude vše v pořádku a bez komplikaci
@Pindulina85 vitej u nas.
preju hlavne pohodovy prubeh tehotenstvi ![]()
@Zuz89 moc děkuji, snad ano. U prvního těhotenství jsem si snad to špatné vybrala
Mně vychází TP podle internetu 16.8. Už mám doma jedno srpnatko, ale bude mu už osm ![]()
Mně vychází TP podle internetu 16.8. Už mám doma jedno srpnatko, ale bude mu už osm ![]()