Poradna duly
Jana Čurdová
@monna.monna
Už se ale těším k doktorovi jestli bude neco videt
Ahoj holky, taky se pridavam
Tento tyden v pondeli jsem byla na UZ, ale dr rikala, ze me to nemuze positat podle ms.Bylo tam neco videt a dalsi ko je az 20.12.Zarazi me ale hodnota hcg 5047,8
Je to normalni na 4tt?
@monna.monna tak teď už se mi snad odešle celý příspěvek
malej v noci spí asi tak, že se tak dvakrát až třikrát budí, z toho jednou na jídlo - což se tak měsíc snažíme eliminovat, jinak začne řvát a uklidní se až u nás v posteli, kde usne a většinou spí až do rána
což teda situace nic moc a musíme na tom rychle zapracovat…ale teda bude to asi krušný.. co tvůj prcek? Jak spinká a už chodí? Náš ještě ne, tak jsem zvědavá, jestli si do prázdnin rozchodí, nebo budem muset shánět sourozenecký kočár
no to je ještě daleko…jinak jsem teda ráda, že se našel někdo další s takhle malým prckem ![]()
@monna.monna Doma mam 7 letyho klucinu, takze s manzou chceme
Ale dvojcata???
Pry 2 holky jo
Jsem zvedava na ko, ktera je az 20.12. To se ukousu nedockavosti ![]()
@monna.monna Ja jsem mela ovulku nekdy kolem 18.11 a ms stejne jako ty.Na testu jsem mela slabou carku 27.11. a Clearblue me ukazal 1-2 tt.Byka jsem i v nemocnici kvuli podezreni na mimodelozni, protoze me hodne bolelo v podbrisku. Nakonec se na UZ ukazala smouha, tak budu cekat do pristiho utery.No cekani je vzdycky hrozny
Kdybych alespon chodila do prace, ale jsem na neschopence a mam byt v klidu ![]()
@monna.monna já naštěstí od 8.měsíce nekojím, už mu to nestačilo, začal se právě budit každou hodinu a jsem za to ráda. Bylo to tak akorát a spaní se po tom dost zlepšilo
od ledna zapracujem ještě na tom spaní ve svý, to bude asi větší oříšek… takže se spaním budete mít taky fušku, co? no vždycky jsme plánovali tři děti, ale uvidím, co se nám za druhátko narodí
to je ještě ve hvězdách… je fakt, že takhle malý toho některý moc nenachodí, zase ale mám kámošku, která měla dvojčata od 1,5 roku bez kočárku. takže nemožný to určitě taky není
ale to předbíhám do pro mě zatím vzdálené budoucnosti ![]()
@monna.monna
tak to jdem na kontrolu stejně
docela se těšim, jsem zvědavá, jestli budu mít takový pocity jako při tom prvním, nebo to bude jiný…a taky v kolikátym týdnu vlastně jsem ![]()
Tak jsem dneska byla u doktora a bublina už byla a taková mini ďobka v ní ![]()
Ale na pořádný UTZ jdeme až 30.12. Sice je to šílená doba, ale vydržím to ![]()
To už bude srdíčko atd. Měla jsem zjevně delší cyklus…
@monna.monna Super,tak ty jdes driv
To musis urcite napsat
Ja jdu az 20tyho jsem objednana na 13:00 ![]()
@ZuzkaLj Je,tak to je krasny
Ja cekam taky na UZ a jsem napnuta jak ksandy!
Mam hrozne vysoky hcg a to jsem jeste vic napnuta ![]()
@monna.monna Skoda,ze me sem nejdou vkladat fotky, abych se vam tady mohla potom pochlubit ![]()