Termín porodu - srpen 2017

• Fotoalbum (25)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
9.12.16 17:48

@Kac55

Jee gratulace i tobe :srdce:. Mimochodem i ja dnes zacinam 7tt :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.12.16 18:44

@zuz89

Dekujeme :oops: od doktora potvrzeno? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.12.16 19:16

@Kac55

ano ano :srdce: dalsi kontrola skoro za mesic. takze mi prijde, ze se snad nedockame. kazdej den se pozoruju a vysiluju. mas to taky tak, nebo jsi v klidu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.12.16 19:49
@Zuz89 píše:
@Kac55ano ano :srdce: dalsi kontrola skoro za mesic. takze mi prijde, ze se snad nedockame. kazdej den se pozoruju a vysiluju. mas to taky tak, nebo jsi v klidu? :)

Taky jsem nedockava - uz se nemuzu dockat pristiho patku :) je to hrozne kdyz jsem byla u dr toho 30.11, tak nebylo videt vubec nic jen, namodrala sliznice coz prej znamena zacatek tehu. Doufam ze bude vsechno v poradku. V klidu moc nejsem mam spis strach, ale tak nesmime premyslet :). Priznaky nemam skoro zadna, jen vic chut na sladke a ty prsa jak jsi psala i ty :). At uz je srpen :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.12.16 20:18

@Kac55

vetsi chut na sladke..musim se smat a samozrejme s plnou pusu od vetrniku. ani uz snad nepocitam, kolikatej to je. pritel se porad kocha, jak mam nafoukle brisko. Pred tehu jsem mela uplne ploche, tak sem se mu dnes pokousela vysvetlit, ze to neni tim, ze by mi rostlo tehu brisko, ale ze mi roste poradnej spek z toho neustalyho prejidani, byl trosku zklamanej :D :D Ja si zase rikam, uz at mi naroste brisko a ja budu vedet, ze tam opravdu je :srdce:

jinak mas pravdu..odted jenom pozitivne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.12.16 20:26

@Zuz89 :D :D je vetrnik dala bych si :lol: ja zase vsechno cokoladove nebo jahodove :oops: a s tim pupikem to mam taky tak :D jeste to neni tehotensky pupek, ale poradne vypapkany pupek :D. A termin mas kdy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.12.16 20:39

@Kac55
Nebudes tomu verit, ale 3.8. podle tehu kalkulacky. Ale na prvni prohlidce vim, ze jsme byli malicko vetsi nez bychom meli byt, takze je mozny, ze se nam zmeni a termin bude nakonec driv :).
Jinak ted mi ten pupek nevadi, naopak.. ale myslim, ze v srpnu si budu nadavat, ze sem se vic nehlidala… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.12.16 22:47

@Zuz89 super, tak treba nakonec porodime zaroven :) snazim se, kdyz mam chut na sladke jist ovoce a zatim to docela funguje :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.12.16 00:46

@Kac55
Zkusim to treba od zitra, dneska s klidem dofutruju cokoladu.
Jinak je to super, ze jsme takhle na stejno, Rada uslysim, jak to proziva nekdo jinej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.12.16 08:01

@Zuz89 taky jsem rada, ze jsem potkala nekoho s kym si muzu popovydat :) nechat si poradit apod.. Uz to o vas nekdo vi? :) my zatim drzime v tajnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.12.16 13:31

@Kac55

Krom kamaradky jsme se o tom nezminili nikomu. Bohuzel mam za sebou jednu spatnou zkusenost, takze pockame urcite, az bude vse jistejsi. Mam ale tak trosku pocit, ze urcite moje rodina neco tusi, protoze jsem hoooodne vinova a najednou, kdykoliv prijedu, vino si nedam. A vetu: ja dneska nemam chut, mi myslim nikdo nezere :D
Ja si myslim, ze ti moc neporadim, ale muzu ti sdelit sve pocity. Dneska opet zeru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
10.12.16 19:22

@ZuzkaLj
Manžel je zlato, akorat jezdi z práce nejdriv na šestou…ale hlídá, přebaluje, krmi proste vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
10.12.16 19:40

Já jsem to řekla jen dvoum kamarádkám, hlavně proto, ze jsem se potrebovala trochu vypovídat ze všech mých pocitu a obav a tak :) jinak rodine se to chystame „dat“k Vánocům, tak snad se to neproflakne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
10.12.16 20:45

@skolca
My to taky dáváme jako dárek k Vánocům… všem prarodičům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.12.16 10:18

Taky chceme dat jako darek k vanocum :) a ta kolaz je bezvadna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie