Poradna duly
Jana Čurdová
@monna.monna Jak mas stare dítko? My taky stale kojime a trochu se bojim abych nekojila v srpnu obe ![]()
@monna.monna taky spoléhám na výpomoc nosítka
náš malej je spíš takovej flegmouš ale obrovskej mamánek ![]()
Ahojky holky, tak ja se k Vám přidávám, dnes jsem na digitálním Clear Blue testu měla pozitivní výsledek 1-2 týdny, jsem ještě 5 dni pred menstruaci a doufám že to vydrzi.
Bude to moje druhe miminko, ale o první jsem v září přišla, uskrtila se na pupecnikove šňůře
Takže tohle těhotenství je vymodlene
Tak doufám že tu s Vámi zustanu ![]()
Vysel vam některé také tak brzy pozitivní testik?
@Mirča89 píše:
@Dyduska222 Ano ten stejny 4 dny pred ms
Skvělý, takže mám naději ze mrnous vydrží ![]()
@Dyduska222 Urcite,hlevne v klidu
Ja jsem na neschopence, protoze me dr rekla, ze to vypada na mimidelozni, ale UZ me ukazal stin ![]()
Tak gratuluji, ja premyslim jestli jít rovnou k doktoru, nebo počkat az budu mit zpoždění. No ale asi počkám, on si to osud stejně vše dělá po svem, budu doufat že to klapne. Ale tedá je mi pěkně zle, hlavně po ránu
to jsem v prvním těhotenství neznala, tak těd si to asi uziju
A ty jsi šla k doktoru hned takhle brzo? To už je tam něco vidět, jo? ![]()
@Dyduska222 Sla jsem brzo, protoze me hodne bolelo v podbrisku.Moje dr me poslala do nemocnice a to byl patek na hcg a kontrolu.Hcg se zvedalo a doktori rikali, ze to na 90% bude v deloze a ze hned v pondeli mam jit ke sve dr.No a na UZ uz byl videt stin
Bylo to tyden po pozitivnim testu ![]()
@Dyduska222 Jinak ja pri prvnim vubec nic. Zjistila jsem to z vysetreni az skoro ve druhym mesici
Me boli porad podbrisek, strasne bastim a jsem unavena tak, ze spim skoro ve stoje
U tebe to bude taky dobry, ale vydrz az co ms
At nejsi nervozni, ze tam nic neni.Toho jsem si uzila ted ![]()
@Mirča89 Ja to mam s unavou taky tak, pořád bych spala, hlavně odpoledne mi to chutna nejvíc
No ja tedy počkám co přinese příští týden ![]()
Mně to povídejte, pro mě není normální tolik spát
A přes den jsem úplně hotová ![]()
Taky to tak mám, dřív jsem o polední prckovo spaní cvičila, teď jsi jdu lehnout s ním
ale doufám teda, že se to brzo zlomí ![]()
@Dyduska222 Vydrz,i kdyz je to hrozny
Ja jsem byla nedockava a nevidela jsem nic
Az po tydnu jsem byla spokojena ![]()
@monna.monna Dceri je v nedeli 15m a az ji bude cca 22-23 tak se nam narodi druhe, navic bydlime v bytovce bez vytahu, coz je desny, tak sem z toho trochu na nervy… Ted premyslim co kocarek, ale asi to vyresim skejtik ke kočárku, nechci tahat kocar pro dvojcata to bych nemohla ani do krámu :/