Termín porodu - srpen 2017

• Fotoalbum (25)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2811
24.7.17 10:16

Ahoj holky, nase srpnatko uz je na svete.. o tri tydny dřív, 14.7. v noci, mel 3 kg a 48 cm, po ctyrech dnech jsme sli domu, krasne saje, všechno je fajn.. porod celkem rychly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
24.7.17 10:22

@Lucah jee tak to gratuluju a zavidiim :lol: ja uz bych taky chtela aby sla driv :roll: tak at jste oba zdravi a mate se fanfarove :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
25.7.17 23:31

Ahojky holky. Měla bych otázku. Mám TP 7. 8. Takže podobně jako vy. Všem přeji zdravá a spokojená miminka a přiměřeně dlouhý porod. :hug: A novopečeným maminkám velká gratulace!

Vy co už miminko máte. Odcházela vám před porodem ta hlenová zátka? A kromě poslíčků bylo něco, co už signalizovalo porod třeba den dva před? :)

Moc díky za odpověď. Já byla na KO teď a bylo mi řečený, že miminko je úplně dole sestouplé, že do termínu nevydržíme. A krom tvrdnutí břicha, častěji než před tím, nic nepozoruju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.7.17 07:51

@Destiny4974 ty jo tak to ti docela i zavidim. Me akorat pronasleduje uz 2 tydny prujem a obcas me boli podbrisek ale to je vse.Uz bych chtela aby sla ven :lol: drzim ti palce at to mas co nejvic v poho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.7.17 07:52

@barbuchablond Ahoj, drzim ti zitra palce at je to vse ok a bez problemu :hug: a pozdravuj mimincaka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
26.7.17 09:12

@Ajuszka Pravda je, že poslední týden mám taky průjem. Ale nepřisuzovala jsem to těhu. Ale shodly jsme se na tom s více holkama, tak asi jo. :nevim:

A kdy máš termín? :) Jinak moc děkuji!

Čekáš holčičku? Já 1:2 taky. Ale nikdy se pořádně neukázalo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.7.17 10:07

@Destiny4974 ja mam 8.8 tak snad to tak i bude. No me nikdy nic jineho nerekli nez holku tak je fakt varuju protoze mam hromadu krasnych saticek a blbinek co by klukovi fakt neslusely 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
26.7.17 10:35

@Ajuszka Jeee tak to jsi den ode mě. :mrgreen: No to mi povídej. Snažila jsem se nakupovat tak nějak neutrálně, ale taky mám spousty prostě na slečnu. :lol: Tak snad si s náma neprohrávají. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
26.7.17 20:39

@Ajuszka díky, ráno snad už uvidím to naše překvapení :) Na šestinedělí mají teď plno, takže jednu holku po porodu šoupli na gynekologii a ona 3 hodiny po porodu skoro 4 kilovýho miminka juchá po pokojích, ukazuje fotky a vypadá, že by si to klidně dala znova. Tak to fakt závidím a přála bych to všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.7.17 20:47

@barbuchablond na cem jede? :lol: chcu to taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
27.7.17 12:04

Tak včera to bylo ještě zajímavý. Kolem desátý mi začaly kontrakce, v jednu ráno jsem zvonila na sestru, na monitoru krásný kontrakce po 5 min., otevřená na 4 cm, takže na porodní sál, že to zkusím přirozeně. Kolem šesté to sláblo, pak už skoro nic, takže ten domluvený císař. Překvapení je holčička, 4150 g, 51 cm, velká ségra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
27.7.17 12:09

Gratuluji k holcicce. No aspon uz to je za tebou :) @barbuchablond

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
27.7.17 12:15

@barbuchablond jeee gratulujuuu :* a ty si nechtela vedet pohlavi nebo ti rikali kluka? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
27.7.17 13:28

Ja si to nechala jako překvapení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.7.17 16:26

@barbuchablond Moc gratuluji k miminku :) Hlavně, že jste obě v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí