Termín porodu - srpen 2017

• Fotoalbum (25)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
12.5.17 21:22

ahojky

Tak cukrovku nemam, jupiii :D mala kope a rekla bych ze se uz otaci i hlavou dolu. Ale nejradeji se tlaci na muj pravy bok, stejne jako pred lety syn, takze mam obcas bricho vytocene do boku. :) jinak manzel mi meril bricho a mam 99cm pres pupek. Jsem ted 28tt, a musim jeste vydrzet do 30tt nez mi udelaji utz. Se synem jsem na tehotenstvi byla sama, matka samozivitelka :/ takze jsem do porodnice sla na kukacku a fakt me to pomohlo. Takze ja bych tam uz jit nemusela ale chci tam vzit manzela aby si to okoukal. :)
Mala mi dava zabrat, stale mam nizke zelezo takze ho jim uz 2× denne ale gynekolog me poslal na rizikovku protoze strasne otekam v nohach, takze me v rizikovce posilaji na nejake spec. vysetreni aby zjistili co se deje. To mi u syna nedelali a to jsem u nej kvuli otokum sla na rizikovku az v 8.mes. A to nemluvim o bolestech v „pipce“ ???? jakoby mi nekdo jezdil vydlickou po cipku, ale uzavrena jsem tak to nijak neresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
12.5.17 21:26

Krasna prace! Ja ted pracuji na projektu pro deti onkolacky. Siju jim opicky z ponozek, tady jich je jen par jeste nedodelanych, bez ocicek. Ale je to makacka, musim jich udelat jeste 10× a stihnout je poslat pred detskym dnem :) @fazolinka87

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.5.17 12:31

Ahoj holky, tak jsem včera byla na prohlídce porodnice (Hořovická porodnice). Velmi mile mě tam překvapili a vypadá to, že to, co budu mít v porodním přání tam dělají a je to na domluvě. Samozřejmě je jasné, že když ptáčka lapají pěkně mu zpívají a taky jsem viděla jen 2 PA a ne celý kolektiv, ale já moc doufám, že to s partnerem zvládneme. Chtěla jsem mít i dulu u sebe, ale bohužel se mi přes měsíc neozývá. Věřím, že to s partnerem zvládneme 🙂. Včera mi natekly nohy (poprvé jsem si toho všimla), takže jsem z toho nebyla nadšená, ale tak stalo se. Dnes jsem ko, protože jsme na 3 dny byly u mamky a zase jsme toho stihli a nachodili, že mě bolí nožičky :D. Malá se pěkně mele v bříšku, kopance už umí pořádné. Na porod se vlastně už těším i když vím, že to nebude příjemné. Pomalu už peru a žehlím, abych věděla, co mi chybí a čeho mám dostatek (kupovala jsem i věci z bazárku od maminek, takže to byly krabice věcí od 0 do 12 měs.). Jen tašku do porodnice ještě nemám. Taky se musím pochlubit, že už mám i autosedačku se základnou na isofix (konečně :D), takže jsem moc moc ráda a spadl mi kámen ze srdce… Holky, ne, nejsem blázen že už vše si takto připravuji, jen se moc na mimi těším a mám v sobě, že už můžu rodit jakoby za chvilku (jsem 27tt) a že vše musím mít připraveno… Nebo jsem blázen?!… :D máte některá to stejně jaká já?!…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
16.5.17 12:34

@Milady3 Za me blazen nejsi :D ja uz mam pokojicek a vselijake blbiny od unora :D prani a zehleni si nechavam na cervenec, mam uz vseho dostatek tak ted nic nepotrebujem :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.5.17 12:35

Klidek :) my mame uz koupeny kocarek trojkombinaci, 2× supliky veci pro malou. Vcetne veci do postylky, samozrejme v ruzovo-sede barve. ???? a otoky, bohuzel. Me soupli kvuli nim na rizikovku :/ @Milady3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
16.5.17 13:19

Já mám výhodu, že mám věci po starším. Prát chci taky až v červnu/červenci, to udělám i objednávku z lékárny pro sebe a mimino. Akorát už jsem koupila korbu na kočár. Nohy mi decentně otékají už měsíc. Počítám, že jak se oteplí, bude to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
16.5.17 16:18

@Milady3 nejsi ja sem ve 26tt a chystam se zacit pripravovat taskz-stavit se v lekarne a zacit prat vecicky co uz jsem nakoupila. posledni dobou sem teda ko nevim jestli je to pocasim ale cely den bych prospala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
16.5.17 21:28

@prach92 moc krásné a radostně pro ty děti jste šikovná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.5.17 22:34

Dekuji. Financne moc pomahat nemuzu tak aspon pomuzu takhle. Jen doufam ze to stihnu :) @fazolinka87

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
30.5.17 19:54

Ahoj holky, muzu se pridat? Mam termin 5.8., doma skoro sedmileta dvojčata a cekam treti - chlapeka.. asi bude dřív.. spis cervenec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
30.5.17 20:22

Ja mam taky prvni termin 27.7. Ale to je podle MS a tomu bych fakt neverila takze verim UTZ a to je termin 4.8. :) @Lucah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
5.6.17 12:35

Tak jsem dneska mimino viděla na posledním velkém UTZ, doktorka tam testovala nějaký nový software a viděla jsem obličej fakt krásně v 3D. Překvapilo mě, jak krásné mimi čekáme :srdce: :mrgreen: Odhad 1800 gramů (jsem 31+5).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
5.6.17 12:38

@barbuchablond jee tak to ti zavidim, me čeká za týden a uz se taky nemůžu dočkat. Nemáš fotecku? :think: podel se s nama nee :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
5.6.17 12:48

@Ajuszka Nemám, já si počkám až na skutečný exemplář :mrgreen: Akorát ten poslední UTZ je fakt rychlovka (aspoň teda na Bulovce), u prvního jsem byla strašlivě zklamaná, že bylo za 10 minut hotovo :). Někde ho prý zase dělají velmi podrobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
5.6.17 12:54

@barbuchablond ach jo, no tak uvidim jak si s tím poradi moje doktorka 8o ale už se nám to všem pomalu ale jistě blizi :lol: za chvíli si tady budem dávat fotky našich drobecku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí