Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak nam se taky zadarilo uplne nahodou o vanocích. Jsem 8+5. Po prvním šoku už ted jen doufam že bude vsechno v pořádku.
Ahojky holky
všem Vám gratuluji. Můj termín porodu je zatím 22.9. Dnes jsem 9+1 strašně to letí ![]()
Ahoj, mám mimořádně hloupý dotaz. Ve 12 tt nemůže být u plodu vidět pohlaví, že ne? Mám fotku z utrazvuku ze včera 11+2 a teda manžel hned jásal, že bude pořádnej kluk „po něm“, ale holky, ta fotka opravdu vypadá vyloženě nestoudně ![]()
Já teda sázím na nějaký hloupě dvojsmyslný záběr, zvlášť když moje doktorka má UTZ s tak malým rozlišením, že mimčo je spíš šedej zrnitej flek, než co jinýho, ale přesto že odborná literatura mluví o možnosti zjištění pohlaví až tak 15-20 tt, tak mi to nedá se nezeptat ![]()
@Alishka111 Já si myslím, že literatura má spíš na mysli, že u většiny lidí to vážně poznáš až tak kolem toho 20. tt, že už to jde pěkně vidět
Ale mám taky kamarádky, kterým to řekli dřív..Osobně bych na to raději nespoléhala
Obecně je ale jednodušší poznat kluka než holčičku.
P. S. Kamarádce na to taky doktor přišel brzo, prostě štěstí - na ultrazvuku se malej rozplácl tak šikovně, že prý to pohlaví nešlo přehlédnout
![]()
Ahoj děvčata
dnes jsem byla na prvnim screeningu a dopadl negativně, takze super, jen teda pan doktor, neviděl žaludek, říkal ze nemusel zrovna být najezeny, jinak vše ok Nemáte s timse někdo zkušenosti? ![]()
O žaludku naše lékařka neříkala nic, ale my taky budeme pod drobnohledem. Malej piškot má NT 3.8
Jinak screening celkově negativní, ale nějaký drama musím mít asi vždycky… Příští týden máme další velký utz, tak jestli se nebude dít nic blbýho, tak se schválně mrknu, jesli bude koukat i na žaludek…
Letí to strašně co holky
za 14 dní hurá k doktorovi a snad uvidíme co to bude, přítel je zvědavý ![]()
@Patie píše:
@Alishka111 Já si myslím, že literatura má spíš na mysli, že u většiny lidí to vážně poznáš až tak kolem toho 20. tt, že už to jde pěkně vidětAle mám taky kamarádky, kterým to řekli dřív..Osobně bych na to raději nespoléhala
Obecně je ale jednodušší poznat kluka než holčičku.
P. S. Kamarádce na to taky doktor přišel brzo, prostě štěstí - na ultrazvuku se malej rozplácl tak šikovně, že prý to pohlaví nešlo přehlédnout![]()
Jen zrovna u kluku se ccasto stava, ze to je zameneno za pupecni snuru, stalo se t tak zname, ze to byl dlouho kluk az z toho byla holka. Takze v tom 20tt je jistota tak na 90%, ale videt to jit nemusi, jina zanma zas do porodu nevedela co ceka, neb se proste nechtel ukazat, cekala treti a doma mela 2kluky, no holt to byl taky kluk.
Ahoj maminky ![]()
Mám to už za pár cca 4 týdny
Mám nutkavou potřebu chodit na záchod snad 50× za den
ale bohužel ze sebe vymáčknu někdy jen kapku dvě a dost to bolí. ![]()
Doktorka mi řekla že je to normální ale co jsem se ptala známých tak takový problém žádná neměla.
Co vy? Máte některá stejný Problem? ![]()