Kde jste koupili fakt kvalitní pohovku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
190
14.2.26 22:13

Zařízení bytu - kde?

Ahoj, prosím holky, kde jste koupili fakt kvalitní pohovku? Ne prosím nic jako IKEA, na ceně nezáleží. Moc díky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2644
14.2.26 22:21

Asi záleží na tvém měřítku kvality…my mame z Okay nábytek 4 roky a jsme spokojeni, neni nikde prosezena, prolezela, je pohodlná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25067
14.2.26 22:22

My máme tady od lokálního výrobce (Vysočina) - ne zakázku, vyrábí pár typů a máš na výběr kombinace. Máme ji 14 let a teď přemýšlíme nad renovací. Manžel na ní asi 2 roky spal, tak dostala zabrat (cítíme slehlé ty molitanové části). Cena byla hodně v pohodě. Zároveň chceme dokoupit druhou a je super, že i po těch letech se dá koupit pořád ta samá varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21466
15.2.26 07:20

My jsme kupovali v sedačky Phase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.26 07:34

Lumco, sedačky jech

• Citovat
  • Upravit
367
15.2.26 07:42

RASL v Lukách nad Jihlavou a Emagra ve Svitavách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.2.26 08:01

Čauky, já navštívila Dům Nábytku Štach v Břeclavi a mám od nich fakt skvělou pohovku Nicol. Je v několika barvách, má i úložný prostor a je i moc pohodlná na spaní. Pohodlnější pohovku jsem nikdy neměla a zároveň je fakt kvalitní, takže win win situace. Mám zkušenost z předchozí pohovkou, že byla hned proleželá, tady tato vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9002
15.2.26 13:12

Teď jsme kupovali v místním nábytku. Vybrali jsme látku, pružiny i druh pěny. Čekali na výrobu asi 5 týdnů. Stejnou v rámci rovném provedení jsme měli 15 let a byla skvělá. Je rozkládací na velké lůžko 180× 200. Je určena k trvalému spaní, to nevyužíváme, ale když je někdo nemocný nebo přijede návštěva a nebo chceme večer plhodnotně ležet, tak jí rozložíme. Jsem s ní moc spokojená. Je velmi variabilní, jde oddělit roh a použit jako velký taburet. Stálá 32 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2524
15.2.26 13:55

KARE, celokožená, cena ovšem přes 100 000 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16915
15.2.26 17:44

Nám hodně doporučovali Phase, nakonec jsme brali po osobním vyzkoušení polohovací koženou sedačku v Kasvu. Byla ve slevě a stála 50tis z 90tis :mrgreen:

Jen už ted vím, že koženou bych nebrala - v létě se k ní přilepíme a v zimě studí :roll: hlavně, že na prodejně tvrdili, že tohle dělá jen koženka, ne kůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.2.26 08:53

Já bych taky chtěla něco kvalitnějšího ale zase pohovka za 100K mi přijde hodně. Mám teď z Ikea a po roce se doslova rozpadla, takže odtamtud už nechci. No hlavně potřebuju nějakou která udrží víc kg, protože manžel je těžší takže vždy se každá proseděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.2.26 12:39

Já bych taky chtěla něco kvalitnějšího ale zase pohovka za 100K mi přijde hodně. Mám teď z Ikea a po roce se doslova rozpadla, takže odtamtud už nechci. No hlavně potřebuju nějakou která udrží víc kg, protože manžel je těžší takže vždy se každá proseděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
20.2.26 08:34

Máme Phase 8 let a stále skvělá a to po ní občas skáče 5 letá cácorka. Na látku byla záruka 5 let, je něčím naimpregnovaná a i nyní když na ni něco ukápne, tak se to lehce vyčistí a nezůstávají fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
5.3.26 09:06

@Natelka Pokud chceš něco kvalitnějšího, doporučím naši pohovku tu Nicol. Nacení ti to přímo na pobočce a mají na výběr i vícero pohovek, tak zkus jim říct tvůj finanční strop. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.3.26 11:29
@Neptunka111 píše: Více

Zkus se podívat na kožené pohovky Favi.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný