Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, prosím holky, kde jste koupili fakt kvalitní pohovku? Ne prosím nic jako IKEA, na ceně nezáleží. Moc díky. ![]()
Asi záleží na tvém měřítku kvality…my mame z Okay nábytek 4 roky a jsme spokojeni, neni nikde prosezena, prolezela, je pohodlná
My máme tady od lokálního výrobce (Vysočina) - ne zakázku, vyrábí pár typů a máš na výběr kombinace. Máme ji 14 let a teď přemýšlíme nad renovací. Manžel na ní asi 2 roky spal, tak dostala zabrat (cítíme slehlé ty molitanové části). Cena byla hodně v pohodě. Zároveň chceme dokoupit druhou a je super, že i po těch letech se dá koupit pořád ta samá varianta.
Čauky, já navštívila Dům Nábytku Štach v Břeclavi a mám od nich fakt skvělou pohovku Nicol. Je v několika barvách, má i úložný prostor a je i moc pohodlná na spaní. Pohodlnější pohovku jsem nikdy neměla a zároveň je fakt kvalitní, takže win win situace. Mám zkušenost z předchozí pohovkou, že byla hned proleželá, tady tato vůbec.
Teď jsme kupovali v místním nábytku. Vybrali jsme látku, pružiny i druh pěny. Čekali na výrobu asi 5 týdnů. Stejnou v rámci rovném provedení jsme měli 15 let a byla skvělá. Je rozkládací na velké lůžko 180× 200. Je určena k trvalému spaní, to nevyužíváme, ale když je někdo nemocný nebo přijede návštěva a nebo chceme večer plhodnotně ležet, tak jí rozložíme. Jsem s ní moc spokojená. Je velmi variabilní, jde oddělit roh a použit jako velký taburet. Stálá 32 tis.
Nám hodně doporučovali Phase, nakonec jsme brali po osobním vyzkoušení polohovací koženou sedačku v Kasvu. Byla ve slevě a stála 50tis z 90tis ![]()
Jen už ted vím, že koženou bych nebrala - v létě se k ní přilepíme a v zimě studí
hlavně, že na prodejně tvrdili, že tohle dělá jen koženka, ne kůže ![]()
Já bych taky chtěla něco kvalitnějšího ale zase pohovka za 100K mi přijde hodně. Mám teď z Ikea a po roce se doslova rozpadla, takže odtamtud už nechci. No hlavně potřebuju nějakou která udrží víc kg, protože manžel je těžší takže vždy se každá proseděla.
Já bych taky chtěla něco kvalitnějšího ale zase pohovka za 100K mi přijde hodně. Mám teď z Ikea a po roce se doslova rozpadla, takže odtamtud už nechci. No hlavně potřebuju nějakou která udrží víc kg, protože manžel je těžší takže vždy se každá proseděla.
Máme Phase 8 let a stále skvělá a to po ní občas skáče 5 letá cácorka. Na látku byla záruka 5 let, je něčím naimpregnovaná a i nyní když na ni něco ukápne, tak se to lehce vyčistí a nezůstávají fleky.
@Natelka Pokud chceš něco kvalitnějšího, doporučím naši pohovku tu Nicol. Nacení ti to přímo na pobočce a mají na výběr i vícero pohovek, tak zkus jim říct tvůj finanční strop. ![]()
@Neptunka111 píše: Více
Zkus se podívat na kožené pohovky Favi.cz.