Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem!!!
Pomalu zařizujeme byt a tak nějak pomalu přichází na řadu kuchyň. Jelikož nemám moc dobrou představivost, teda spíše téměř žádnou, chtěla bych slyset nazory i nekoho jineho. Podlahy a dvere by cca mely odpovidat tem na obrazku, nejsou identicke, ale temer stejne. Ale vubec nevim, jaky typ kuchyne by se k tomu hodil. Myslim si, ze kuchyn s drevenym dekorem urcite ne, ze uz by bylo predrevovano…ale jakou jinou, jaka Vam by se k tomu hodila???
No a dalši přoblem je takovy, ze mame KK, takze kuchyn s obyvakem dohromady, takze i toto je vec, ktera by se mela brat v potaz…obyvaci stenu bych si predstavovala uplne jednoduchou bud ladenou do cerna nebo do bila a sedacku nijak barevnou…takovou tu,,sedivku,, opet pro predstavu barva viz obrazek…
Nejake typy??
![]()
Lesklá bílá s deskou s dekorem dřeva. Mám ji teď nově a je úžasná! ![]()
@miska.siskaa No buď to budeš ladit do nábytku nebo se tvářit, že tam vlastně kuchyň není a bude extra světlá. To záleží kolik máš prostoru a jak tu kuchyň plánuješ, aby to tam pak nebylo jako temná díra.
Tak my třeba máme linku v barvě dveří, vypadá to dobře, ale máme je světlé. Polož dotaz tady *** - vpravo je odkaz na poradnu, je zrovna zítra v 11h.
Editace adminem 2.2.2016 11:50 - odstranění odkazu
Doporucuji bily vysoky lesk, ja se toho bala ale je to super, mame ji z ikei, mame i bezpoutkova dvirka a vypada to dobre pokud chces muzu poslat fotku a mame take obyvak s kuchyni ![]()
@kotyk temna dira je prave to, cemu bych se rada vyhla…
![]()
@Maudole @Karleon take jsem nad tim premyslela, ale z toho lesku mam trochu strach, ani neznam nekoho, kdo kuchyn s leskem ma…budemem mit dva prcky, tak mam prave strach, aby to nebylo vecne opatlane…no urcite budu za fotku rada, kazda inspirace dobra ![]()
@Akivasha dekuji moc za typ ![]()
@miska.siskaa tak ja ji zítra vyfotim a poslu
jinak my mame 3,5leteho a kazdou chvili cekame druhého
ale opravdu to není nic hrozneho ja se te bile nechtěla kvůli tomu vzdat preci jen deti vyrostou a ja chtěla kuchyn která se mi libi a ne kterou musim podřídit detem kvůli cistote
a myslim ze manzel ji spini vice nez malej ale psssst ![]()