Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, před chvilkou jsem se dozvěděla, že moje nevlastní sestra je taky těhotna (já 7. mesic, ona odhaduji na 3.) Vsem strasne tehotenstvi preju, mam i kamaradky, ktere jsou o 2 tydny, mesice s tehu ode me, ale toto me proste vykolejilo
…nechapu to a stydim se za to
Uspokojuji se myslenkou, ze to ja dam prvorozenou vnucku
A pri predstave, ze by mela mit syna
je mi ze sebe samotne hrozne
![]()
alsem píše:
Ahoj holky, před chvilkou jsem se dozvěděla, že moje nevlastní sestra je taky těhotna (já 7. mesic, ona odhaduji na 3.) Vsem strasne tehotenstvi preju, mam i kamaradky, ktere jsou o 2 tydny, mesice s tehu ode me, ale toto me proste vykolejilo…nechapu to a stydim se za to
![]()
alsem píše:
Ahoj holky, před chvilkou jsem se dozvěděla, že moje nevlastní sestra je taky těhotna (já 7. mesic, ona odhaduji na 3.) Vsem strasne tehotenstvi preju, mam i kamaradky, ktere jsou o 2 tydny, mesice s tehu ode me, ale toto me proste vykolejilo…nechapu to a stydim se za to
![]()
A počkej, až Vám jednou budou dětičky srovnávat. ![]()
Určitě to jsou hormony, to bude dobrý. ![]()
denisa 76 píše:alsem píše:
![]()
![]()
![]()
ja vim, potrebovala bych nafackovat
, vubec nevim proc to tak citim, nechci byt takova
Prej a bude ti prano
.Kdo da vnouce prvni,je lepsi?
Co bys delala,kdyby jsi tehotna nebyla a ona jo?
Eemii píše:
Prej a bude ti prano.Kdo da vnouce prvni,je lepsi?
Co bys delala,kdyby jsi tehotna nebyla a ona jo?
A jestli čeká kluka ? Tak co jako? Já to nechápu.. jak to myslíš?
alsem píše:pokud to nejsou těhu hormony tak se nad tím zamysli a nebud takovádenisa 76 píše:ja vim, potrebovala bych nafackovatalsem píše:
![]()
![]()
![]()
, vubec nevim proc to tak citim, nechci byt takova
ja to tak nechci citit
jsem fakt mrcha ![]()
Příspěvek upraven 20.01.12 v 22:46
Holky neblbněte.
![]()
Zakladatelko - uvidíš, že zítra to budeš brát jinak. Já na tom nevidím nic divného. Jedna příbuzná byla taky naštvaná, že její sestra otěhotněla brzy po ní. Před obr rodinnou sešlostí prohlásila, že se těšila, až všichni budou skákat kolem jejího dítěte. ![]()
Tak dobře to není, ale všichni máme nějaké své mouchy, ne? A ty ještě píšeš takhle veřejně - ty se ale potřebuješ vytrestat.
Vaše děti si jednou budou na rodinných sešlostech krásně hrát. ![]()
alsem píše:
ja to tak nechci cititjsem fakt mrcha
Ne to ne, na své pocity máš právo. Každý má na pocity právo, pokuď to nedává ostatním najevo tak, že jim to ublíží či tak něco. Já jen nechápu ten obrat s tím, že kdyby čekala syna tak.. Tak co?
alsem, předně klobouk dolů,že nepíšeš jako anonym ![]()
Nemyslím si,že je to něco zlého,co cítíš.
Každý míváme různé pocity,a ne vždy jsou košer,že? ![]()
Kallkapa píše:alsem píše:Ne to ne, na své pocity máš právo. Každý má na pocity právo, pokuď to nedává ostatním najevo tak, že jim to ublíží či tak něco. Já jen nechápu ten obrat s tím, že kdyby čekala syna tak.. Tak co?
ja to tak nechci cititjsem fakt mrcha
bude me to mrzet jeste vic? ![]()
mozna je to tim, ze jsem chtela dat partnerovi prvorozeneho syna
![]()