Žárlím a stydím se za to

11522
20.1.12 22:36

žárlím- stydím se za to

Ahoj holky, před chvilkou jsem se dozvěděla, že moje nevlastní sestra je taky těhotna (já 7. mesic, ona odhaduji na 3.) Vsem strasne tehotenstvi preju, mam i kamaradky, ktere jsou o 2 tydny, mesice s tehu ode me, ale toto me proste vykolejilo :nevim: …nechapu to a stydim se za to :oops: Uspokojuji se myslenkou, ze to ja dam prvorozenou vnucku :roll: A pri predstave, ze by mela mit syna :nevim: je mi ze sebe samotne hrozne :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
20.1.12 22:37
alsem píše:
Ahoj holky, před chvilkou jsem se dozvěděla, že moje nevlastní sestra je taky těhotna (já 7. mesic, ona odhaduji na 3.) Vsem strasne tehotenstvi preju, mam i kamaradky, ktere jsou o 2 tydny, mesice s tehu ode me, ale toto me proste vykolejilo :nevim: …nechapu to a stydim se za to :oops: Uspokojuji se myslenkou, ze to ja dam prvorozenou vnucku :roll: A pri predstave, ze by mela mit syna :nevim: je mi ze sebe samotne hrozne :cert: :roll:
:?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.1.12 22:38

Těhu hormony ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.1.12 22:39
alsem píše:
Ahoj holky, před chvilkou jsem se dozvěděla, že moje nevlastní sestra je taky těhotna (já 7. mesic, ona odhaduji na 3.) Vsem strasne tehotenstvi preju, mam i kamaradky, ktere jsou o 2 tydny, mesice s tehu ode me, ale toto me proste vykolejilo :nevim: …nechapu to a stydim se za to :oops: Uspokojuji se myslenkou, ze to ja dam prvorozenou vnucku :roll: A pri predstave, ze by mela mit syna :nevim: je mi ze sebe samotne hrozne :cert: :roll:
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
20.1.12 22:39

A počkej, až Vám jednou budou dětičky srovnávat. :lol:
Určitě to jsou hormony, to bude dobrý. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.1.12 22:40
denisa 76 píše:
alsem píše:
8o 8o 8o

ja vim, potrebovala bych nafackovat :zed: , vubec nevim proc to tak citim, nechci byt takova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
20.1.12 22:40

Prej a bude ti prano ;) .Kdo da vnouce prvni,je lepsi? :roll: Co bys delala,kdyby jsi tehotna nebyla a ona jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.1.12 22:42
Eemii píše:
Prej a bude ti prano ;) .Kdo da vnouce prvni,je lepsi? :roll: Co bys delala,kdyby jsi tehotna nebyla a ona jo?

A jestli čeká kluka ? Tak co jako? Já to nechápu.. jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.1.12 22:42

no, nemám co dodat.......... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.1.12 22:44
alsem píše:
denisa 76 píše:
alsem píše:
8o 8o 8o
ja vim, potrebovala bych nafackovat :zed: , vubec nevim proc to tak citim, nechci byt takova
pokud to nejsou těhu hormony tak se nad tím zamysli a nebud taková ;) Ber to jako velký dar,že čekáš miminko a nemysli na kraviny :* :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.1.12 22:45

ja to tak nechci citit :nevim: jsem fakt mrcha :pocitac:

Příspěvek upraven 20.01.12 v 22:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
20.1.12 22:46

Holky neblbněte. :roll: ;)
Zakladatelko - uvidíš, že zítra to budeš brát jinak. Já na tom nevidím nic divného. Jedna příbuzná byla taky naštvaná, že její sestra otěhotněla brzy po ní. Před obr rodinnou sešlostí prohlásila, že se těšila, až všichni budou skákat kolem jejího dítěte. :nevim:
Tak dobře to není, ale všichni máme nějaké své mouchy, ne? A ty ještě píšeš takhle veřejně - ty se ale potřebuješ vytrestat.
Vaše děti si jednou budou na rodinných sešlostech krásně hrát. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.1.12 22:48
alsem píše:
ja to tak nechci citit :nevim: jsem fakt mrcha :pocitac:Příspěvek upraven 20.01.12 v 22:46

Ne to ne, na své pocity máš právo. Každý má na pocity právo, pokuď to nedává ostatním najevo tak, že jim to ublíží či tak něco. Já jen nechápu ten obrat s tím, že kdyby čekala syna tak.. Tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
20.1.12 22:49

alsem, předně klobouk dolů,že nepíšeš jako anonym :palec:
Nemyslím si,že je to něco zlého,co cítíš.
Každý míváme různé pocity,a ne vždy jsou košer,že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.1.12 22:50
Kallkapa píše:
alsem píše:
ja to tak nechci citit :nevim: jsem fakt mrcha :pocitac:Příspěvek upraven 20.01.12 v 22:46
Ne to ne, na své pocity máš právo. Každý má na pocity právo, pokuď to nedává ostatním najevo tak, že jim to ublíží či tak něco. Já jen nechápu ten obrat s tím, že kdyby čekala syna tak.. Tak co?

bude me to mrzet jeste vic? :,(
mozna je to tim, ze jsem chtela dat partnerovi prvorozeneho syna :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová