Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Buď ráda, že se stará. Bude se ti to hodit. A já bych jí klidně přizvukovala, že je nejlepší babička na světě.
Ja to rikam porad, vicegeneracni bydleni nikdy nefungovalo, nefunguje a fungovat nebude
tohle reseni nema…
Ježíšek by ji mohl přinést zrcadlo s nápisem: Ano, tebe má Honzíček nejradši ![]()
Nezarlis spíš ty na ni?
Já bych takhle žít nechtěla, ty jinou možnost nemáš a nezbývá ti než s tchyni vycházet, až se narodí druhé, budeš možná ráda, že starší chodí k babičce.
@Alušáček upřímně je to oboustranný, ona na mě, já na ni, protože mi dává milion důvodu
@Anonymní píše:Žárlit na tchyni, to je tedy level.
@Alušáček upřímně je to oboustranný, ona na mě, já na ni, protože mi dává milion důvodu
@danydany98 jo,to samé ale i mé mámy, která je ještě 80km daleko…takže by mohla přestat zarlit aspoň na rodiče, který si ho vezmou jednou za 14 dni
@Anonymní píše:
@danydany98 jo,to samé ale i mé mámy, která je ještě 80km daleko…takže by mohla přestat zarlit aspoň na rodiče, který si ho vezmou jednou za 14 dni
To takhle maji s prvnim vsechny tchyne…
Nejradsi by mu daly cely svet a snazi se byt ty nejlepsi babicky na svete.. opadne to trochu az tech vnoucat prijde vic i z jine strany
… ale prvni je holt vzdycky prvni… ![]()
@danydany98 ona už jinou stranu nemá, jen manžela
, ale tak čekám druhy, tak si taky říkám, ze by se to mohlo uklidnit tím
Nevim co jste se do ni tak pustily…
Ocividne si dobrovolne nevybrala v tom baraku zit s tema rodicema a ocividne ji to ser e. Moje mamka mojeho partnera taky ser e prehnanym kecanim a staranim se o nas zivot. Obzvlast kdyz ted cekame maleho je to furt co bych mela, nemela a co by pro me bylo nejlepsi. Neni to vzdy prijemne. ![]()
@Anonymní píše:
@danydany98 ona už jinou stranu nemá, jen manžela, ale tak čekám druhy, tak si taky říkám, ze by se to mohlo uklidnit tím
No tak to je potom v riti..
🙈… Treba se to casem uklidni
… znam to…
Ahojky, asi se jen potrebuju vypsat nebo poradit, máme s manželem 2leteho syna a bydlíme s jeho rodiči v domě, stěhování není možný jsou starší a manžel a i nechce, malej má období vztekaci, furt by chodil dolu ke tchýni, rve, když se řekne ne, vzteka se apod. takze nakonec ho tam stejně odvedu, abych nebyla zla matka, tchýni to samozřejmě nahrává do karet zarli na mé rodiče na mě, furt semnou soupeři, jak ji malej má ze všech nejradši, furt ho tahá, nosí, no proste mě s tím sere, chápu, je to babička, nezakazuju mu nic, ale z její strany je to šílený, ptá se ho, koho má nejradši apod. Jsem z toho taková smutná, ještě čekáme druhy, takže to zas bude až se to narodí, máte někdo také tohle doma?:(