Zarudlé oči u 11 měsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
133
29.3.14 19:25

Zarudlé oči u 11měsíčního

Dobrý večer všem,
11měsíční synek má už přes týden zarudlé oči. Paní doktorka s podezřením na podráždění sluncem nebo větrem doporučila Ophtalmo-Septonex kapky a heřmánek.
Přesto se to nelepší. Přes den je intenzita zarudnutí různá, výjimečně si oči i tře.
Nenapadá někoho, čím to může být, než ji znovu v pondělí navštívíme? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
29.3.14 19:28

Může tam mít něco malého zaseklého, ale to by byla sakra náhoda, že zrovna v obou očích. Já jsem momentálně rudooká, i moje děti, ale máme to v rámci extra zahlenění, takže každé ráno totálně slepené oči :zed: Spí normálně? I z únavy a nevyspání jsou rudé oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
29.3.14 19:29

Heřmánek? To neznám. A co alergie? Na to O-septonex nevystačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
29.3.14 19:34

Nemohla by to být alergie? Já mám poslední týden to samé a je to alergie. Zkusila bych nějaké kapky na alergii, bohužel nevím jaké doporučit pro tak malé dítko

• Citovat
  • Upravit
2037
29.3.14 19:47

Nemas doma nejakou novotinu?-deka, polstar cokoliv s cim je nove v kontaktu. My sme nasi holce koupili novou deku a i presto, ze sem to vyprala - oci jak angorak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.3.14 19:50

Alergie napadla zatim vsechny kolem. Zahleneny neni a spi porad stejne (parkrat se mi v noci vzbudi na kojeni), ale to zatim nikdy zrudnuti nezpusobilo.
Ach jo, no jsem zvedava, co nas ceka za zjisteni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.3.14 19:54

Kdepak, nic novyho jsme neporizovali. Rovnou na dr vybalim, co rika na podezreni na. alergii a snad to nekam popozeneme. Je mi ho lito a vypada hrozne, chudak malej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
29.3.14 20:27
@Evels píše:
Dobrý večer všem,
11měsíční synek má už přes týden zarudlé oči. Paní doktorka s podezřením na podráždění sluncem nebo větrem doporučila Ophtalmo-Septonex kapky a heřmánek.
Přesto se to nelepší. Přes den je intenzita zarudnutí různá, výjimečně si oči i tře.
Nenapadá někoho, čím to může být, než ji znovu v pondělí navštívíme? Díky.

u nás je to to samé bojujeme s tím už 3.týden dostali jsme ophtalmo septonex, po týdnu ocuflash a nic nám nepomohlo šli jsme radši na oční a tam jsme dostali antibiotikové kapky floxal kapeme 2.den a zatím se to nelepší :-( tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
29.3.14 20:34

Přijde mi, že je to alergie, ted je to zrovna aktuální, je jaro, doporučila bych omývat často obličej vodou, to mi řekla alergoložka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
29.3.14 20:40
@střepina píše:
Přijde mi, že je to alergie, ted je to zrovna aktuální, je jaro, doporučila bych omývat často obličej vodou, to mi řekla alergoložka

to děláme pořád, každou chvíli jsme opatlaný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.3.14 20:40

Malymu minule napsala atb, kdyz se mu oci zanitily a teklo z nich zelene. Nerada bych, aby mu je dr psala zbytecne, ale snad budu po navsteve chytrejsi.
S tim oplachovanim vodou ho dvakrat nepotesim, ale zkusim to, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
29.3.14 21:22
@Evels píše:
Alergie napadla zatim vsechny kolem. Zahleneny neni a spi porad stejne (parkrat se mi v noci vzbudi na kojeni), ale to zatim nikdy zrudnuti nezpusobilo.
Ach jo, no jsem zvedava, co nas ceka za zjisteni..

My meli to same dostali jsme rake ty kapky a pak antibiotika Tolbrex a ty pomohli nejvice. Dr si myslela ze je to taky alergie a byl to chvilema zhkrsujici a zlepsujici zanet spojivek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí