zarudlý pindík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1490
20.11.07 12:14

zarudlý pindík

Ahojky,
malý má zarudlý pindík (13.měsíců), byli jsme u doktorky a ta nás odbyla Framykoinem. Zatím se mi nejeví, že by zabíral. Takže nás čeká asi nová návštěva, malý je zatím v pohodě.Očividně ho to netrápí:-). Někde jsem tu na diskuzi četla, že snad existuje něco lepšího na mazání (psala to nějaká sestra z urologie), jenže jak hledám, tak hledám - nemohu to najít.

Takže pokud máte radu, popř. tu podobná diskuze existuje, napište mi prosím odkaz. Rádi to vzkoušíme, než naši milou paní doktorku opět navštívíme.

Díky moc.

pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6200
20.11.07 12:50

ahoj, náš Honzík tohle mívá docela často, používáme heřmánkový roztok a v něm to máčíme, buď se dá uvařit přímo z heřmánku a nebo existuje heřmánková tinktura, ta se jen naleje do vody a je to hotové. Máčíme většinou 3× denně 5-10 minut, potom namažeme framykoinem a do 3 dnů je po všem (většinou teda druhý den vyteče hnis, zpravidla během spánku, někdy se uvolňuje i během té koupele, snažím se mu během toho namáčení lehce předkožku přetahovat - pokud ho to nebolí)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
20.11.07 13:51

My na zarudlého pindíka dostali Canesten a pomohlo to, ale nevím, jestli se to hodí na každý problém.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
20.11.07 14:49

ahojte tak jsem si myslela že už nevím co dělám a ten dotaz jsem už sem napsala…
Ale koukám že máme malinko jiný problém. Marek má zarudlý pytlík, asi ho to nesvědí. ŕekla bych že takhel vypadá opruzenina, ale když zadeček má krásnej tak je blbost aby měl zarudlýho jen pytlíka, ne? nevíte co nato? při přebalovaní občas namažu bepanthenem nebo to nechám úplně bez ničeho. No má to tak 3-4 dny a nevím co s tím? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.8.11 18:57

zarudlý pindík

ahoj, chtela bych se poradit co delat se zarulym pindikem /mame 9tydnu. Mazem framykoinem a při kazdem prebalovani mu to jeste pokapu hermankovým roztokem, pripada mi to porad stejne, mirne ruzove ale ne uplne OK. Zadny hnis z toho netece. Jak dlouho to muzu framykoinovat? uz to mazu tak 4dny. Jak se s tim mame vyporadat? dekuji predem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí