Viróza na dlaních?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
54
16.11.07 12:01

Viróza na dlaních?

Syn má už několik dní na dlaních červené fleky,které ho v noci svědí.Docela dost,budí ho to a drhne dlaněma o prostěradlo. Jinak je úplně fit. Podle dětské dr. je to viróza,kt.způsobuje vir podobný neštovicím a pásovému oparu. Stačí prý fenistil kapky+mast a po 7-10dnech to odezní. Nesetkaly jste se s tím někdo?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
16.11.07 12:31

Ahoj Katko,
tak jestli je to pitiriasis rosea Gibert (doufám, že to píšu správně :wink: ), tak Anička ji měla ve 2 letech taky. Začalo to flíčkem na stehně - strašně svědivý a rozlezlo se jí to po celém těle :twisted: . Její Dr. to totiž nepoznala a léčila ji na alergii :evil: (zakázala mlíko, atd… - to byl pak horor ji znovu na mlíko naučit!) Takže po měsíci jsme navštívily kožní a Dr. byla skvělá. Předepsala ji mastičku (dělanou v lékárně, název nevím), která ji konečně zbavila toho svědění.
Jen mi bylo líto, že se chudinka Anička celý měsíc trápila :twisted: . Zkus si zadat do vyhledávače název nemoci a ono ti to vyplivne víc info.
Ať jste brzo FIT!
Pá Anýzka

• Citovat
  • Upravit
99
16.11.07 12:33

Tak už jsem se přihlásila :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.11.07 16:43

já mám pytiriázu versicolor a na tu pomáho pevaryl. Ale na tvém místě bych kontaktovala kožaře. Na svědění opravdu pomůže fenistil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí