Zase jednou vysavač :-(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zase jednou vysavač :-(
Ahoj holky (a Juro),
moc a moc prosím o pomoc a případné zkušenosti. Manžel si kdysi koupil vysavač Elektrolux Ergospace (jestli se ten krám jmenuje jinak, to netuším, tohle je na něm napsané). Prý hlavně proto, že se dá regulovat sací výkon. Ten já bych klidně měla raději napevno. Šílím z tohoto vysavače. Máme tady lino, parkety, kus koberce a já ještě nenašla ani na jeden ten povrch nástavec. Teleskopická tyč je teleskopická zhruba pro lidi do 155cm. Pro mě je to prostě malé, nerada u vysávání ohýbám záda.
No abych to naříkání shrnula, já prostě CHCI nový vsavač. Blbé je, že netuším vůbec jaký. Tedy vím, co bych po něm rozhodně chtěla:
- opravdu pořádnou teleskopickou tyč (já měřím 164cm a chci u vysávání prostě stát)
- normální našlapovací spouštění (stavající vysavač má kolečko a mě vytáčí do běla)
- nástavce na tyto povrchy: lino, parkety, koberec
- raději sáčkový (to umím vyměnit, tenhle bezáčkový prostě vyčistit neumím navíc mi přijde, že vůbec nemá pořádnou kapacitu)
- cena? no to vůbec netuším, tak do 5000
- pokud možno lehký (máme tady patro)
- výkon… no to vím prd, tenhle náš má 1800W
Pokud mi poradíte, budu vám moc vděčná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pořiď si vysavač na tyči, u toho se nemusíš ohýbat vůbec ani tahat vys. za sebou. S nástavcema neporadím … většinou měli vysavče širokou hubici na koberec, která se sešlápla, vyjeli kartáčky a dalo se s tím jet na lino …
Já mám vorwerk, nic neměním a sjedu všechny povrchy …
- Citovat
- Upravit
já mám Miele S4211. před 4 lety, když jsme ho kupovali, tak to byl vítěz testu v časopise dTest. letos to vyhrál myslím jeden model od Elektroluxu. musela bych dohledat to knkrétní číslo.
jinak ten Miele má vysouvací trubici, výkon si nastavuješ teda kolečkem, ale já to nastavím když vytahuju šňůru a během luxování neměním. taky jsem chtěla sáčkový vysavač, protože čištění bezsáčkových mě dost odrazovalo… a já mám 170 cm a vysávám narovnaná. v bytě máme koberce a plovoučku a jedu to jedním nástavcem. jsem s ním hodně spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nozu: Mně to kolečko vadí, že se k němu musím ohýbat, proto ho nechci, taky výkon právě jinak nenastavuju a když potřebuju rychle vypnout vysavač, tak to prostě nejde.
andelo: Dívala jsem se na ten Vorwerk, ale nedokážu si představit (pokud by byl bez nástavců), jak bych zajížděla na špatně dostupná místa nebo strop.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak mi koupili tady tento:
http://novebarvy.cz/…tra-one.html
dělají i jiné barvy než bílou, ale to je podle mě buřt
byl 2× vítězem dTestu - podle toho jsem si ho vybrala
Je fakt tichý, nástavec má schovaný v bříšku nad pytlíkem - je to takový 3 v jednom udělátko.Mám 163cm a trubice mi stačí pěkně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PeBo: Vypadá dobře, ten si zapíšu. I ta tyč vypadá delší jak ta naše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Flyingfrog píše:
nozu: Mně to kolečko vadí, že se k němu musím ohýbat, proto ho nechci, taky výkon právě jinak nenastavuju a když potřebuju rychle vypnout vysavač, tak to prostě nejde.andelo: Dívala jsem se na ten Vorwerk, ale nedokážu si představit (pokud by byl bez nástavců), jak bych zajížděla na špatně dostupná místa nebo strop. [/citace
Tak klidně za chodu sundám kartáč a úký prostor vysaju jen tělem, atrop taktéž.Spousty lidí mají jen vys. bez nástavců, a řeší to starým obyč vysavačem. Poradit si můžeš jakkoliv
.
Každopádn vysavač stojí, neohýbáš se ani když máš 180cm, nehrbíš se a netaháš za sebou kromě šňůry nic.
- Citovat
- Upravit