Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No pro mě by to byl důvod k naštvání, protože jsem strašná žárlivka
Zas na druhou stranu, jestli má normálně kamarádky a byli fakt jenom na jídle, nebo ji pomáhal s něčím, tak si myslím, že se s ní sešel jenom tak z nudy.Ale sadu by dostal tak jako tak
![]()
Tak muj chodi PRACOVNE taky s babama, myslim nevim,neresim.Ale kdyby mi psal to co tobe(a pise),a pritom vysedaval na tajnacce s kamaradkou na obede tak bych byla najezena a rekla mu k tomu svoje.Jako vola si muze delat z nekoho jineho, ne tebe.Mel ti to normalne rict. Nevidim duvod proc mu nerict, ze o tom vis
.
@Anonymní píše:
Ahoj holky z emimina,
potřebuji od vás poradit. Já vím, že jsem pitomá, ale je mi těžko. Už jednou jsem tady zakládala podobné téma. Byla jsem s dětmi pryč, abych si splnila školní povinnou praxi a on se mezitím procházel s kamarádkou, kterou jinak nevídá. No prostě, dozvěděla jsem se, jak jsem byla pryč, že pomáhal další holce, on je taková „charita“,s něčím do školy. A pak ji zval na oběd, mne ten den posílal zoufalé sms, jak už mu beze mne nechutná ani jíst a já kráva ho ještě utěšovala, že brzy přijedu. Je jasné, že je mi to líto a jak:'( Mrzí mne, že se o všechno starám sama a on si zve nějakou fuchtli na gablík. Mám mu to říct nebo ne? Ale on se stejnak jen naštve, že mu prý zakazuju kamarádky, ale to není pravda. Mám to nechat být a trápit se? Jsem utahana z toho všeho, do toho mne čekají tenhle rok statnice. Nevěřím mu a pak jsem protivna, i když není proč. Děkuji za názor.
Bud taky „charita“ a jdi s někým na gablík ![]()
@poprvé těhulka píše:
No pro mě by to byl důvod k naštvání, protože jsem strašná žárlivkaZas na druhou stranu, jestli má normálně kamarádky a byli fakt jenom na jídle, nebo ji pomáhal s něčím, tak si myslím, že se s ní sešel jenom tak z nudy.Ale sadu by dostal tak jako tak
![]()
![]()
muj taky, bez debat
.No a jeste mi psat jak se nenaji, kdyz nejsem u neho
.
@wildcherry Právě
Kdyby to řekl dopředu, tak jsi taky naštvaná, ale nedomýšlíš si, proč ti to zatajil
![]()
@poprvé těhulka píše:
@wildcherry PrávěKdyby to řekl dopředu, tak jsi taky naštvaná, ale nedomýšlíš si, proč ti to zatajil
![]()
Presne
.Skoda ze manzela zakladatelky neznam, jsem v razi dnes poranu ![]()
Vzhledem k tomu ze ja na kamaradstvi mezi muzem a zenou neverim tak u me by to bylo jasne
@poprvé těhulka Můj má doprovodit jednu svou kamarádku (kdyby to šlo, koupím ji letenku na Mars bez zpáteční možnosti) do tetovacího salonu, kde on to zná…vím to hooodně dlouho dopředu, ale i tak to nerozchodím.
![]()
@wildcherry Tak to jsme dvě
Už jsem se stačila porafat s přítelem, který má na všechno času dost
Za měsíc rodím a nic nachystanýho, kromě věcí, co můžu dělat já
![]()
@kve-tinka To se nedivím
Ona tam chudinka netrefí sama?
Ježíííš, ty baby mě kolikrát taky tak serou
A chlapská naivita ještě víc
![]()
Moje tchýněm je jí 82 let a tchánovi 87, předloni oslavili diamantovou svatbu mi kdysi říkala, že je jedno základní pravidlo, které by semělo dodržovat, měli okolo sebe spoustu přátel, spoustu párů, se kterými se hodně stýkali, pomáhali si, jezdili na dovolené, po večerech hráli karty, chodili na zábavy, bydleli v jednom baráku, a že to pravidlo zní, že nikdy nechodili na návštěvu, nebo pomáhat nebo prostě cokoliv, pokud byl doma jen sám kamarád opačného pohlaví, v praxi, pokud ´byla doma jen sousedka, ikdyby potřebovala pomoct, nešel tam tchán sám, očkal, až se vrátí tchýně a šli spolu, nebo až se vrátí soused, zjednodušeně, snad je jasné, jak to myslím. přátelili se tak všichni bez sebemenšího problému 5O let. Dneska by si z toho spousta lidí mohla vzít příklad. Doba je dneska divná, každý má nárok na svobodu, pokud se partnerovi nelíbí, že si v jeho nepřítomnosti chodí ten druhý na večeře s kamarádkou, je pomalu vadný a žárlivý a svobodu omezující, milenkám nepřijde nic divného na tom, že chrápou se ženatýma chlapama, vždyť co, ona nedělá nicšpatného, zahýbá on, chlap co dneska nemá milenku snad není ani chlap, a pak to vypadá tak, jak to vypadá. Žijeme podle rady mé stařičké tchýně, máme přátele a skvělý vztah, udělat můjmanžel to, co tvůj, ikdyby v tom nic nebylo, vzteknu se a jen tak to nerozdýchám.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky z emimina,
potřebuji od vás poradit. Já vím, že jsem pitomá, ale je mi těžko. Už jednou jsem tady zakládala podobné téma. Byla jsem s dětmi pryč, abych si splnila školní povinnou praxi a on se mezitím procházel s kamarádkou, kterou jinak nevídá. No prostě, dozvěděla jsem se, jak jsem byla pryč, že pomáhal další holce, on je taková „charita“,s něčím do školy. A pak ji zval na oběd, mne ten den posílal zoufalé sms, jak už mu beze mne nechutná ani jíst a já kráva ho ještě utěšovala, že brzy přijedu. Je jasné, že je mi to líto a jak:'( Mrzí mne, že se o všechno starám sama a on si zve nějakou fuchtli na gablík. Mám mu to říct nebo ne? Ale on se stejnak jen naštve, že mu prý zakazuju kamarádky, ale to není pravda. Mám to nechat být a trápit se? Jsem utahana z toho všeho, do toho mne čekají tenhle rok statnice. Nevěřím mu a pak jsem protivna, i když není proč. Děkuji za názor.